VIDEO | Horoscop miercuri, 1 martie 2023. Unele discuții cu cineva din anturajul apropiat au o influență profundă asupra unor nativi

Publicat: 01/03/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 1 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Poți fi un pic mai introvertit astăzi, mai atent cumva la emoțiile sau stările interioare și pregătit să tragi unele concluzii sau să iei unele decizii. Cu toate acestea, unele solicitări exterioare care apar îți pot modifica planurile. Pe seară va trebui să alegi între o activitate importantă pentru tine ca și individ și îndeplinirea unor sarcini familiale.

Taur

Deși poți înțelege mai clar implicațiile unui lucru, situații sau informații anume, influența ei continuă să aibă un anumit impact asupra ta. Conversațiile cu cei din mediul apropiat pot fi ușor subiective astăzi, ceea ce poate afecta claritatea procesului de comunicare. Poți oscila între a fi atent și empatic cu celălalt sau a fi ferm și hotărât cu ce este important pentru tine.

Gemeni

Ai voința și discernământul necesare să analizezi cu atenție dacă dorințele sau nevoile tale personale intră sau nu în conflict cu promisiunile sau angajamentul față de ceva sau cineva și să iei ulterior unele decizii. Deși stabilitatea sau siguranță emoțională sau financiară este importantă pentru tine, ești tentat să-ți asumi unele riscuri sau să-ți satisfaci unele plăceri.

Rac

Poți descoperi sau simți într-un mod intuitiv că unele persoane nu sunt cele mai sincere sau că intențiile lor poate nu sunt cele mai benefice, fapt care te face să reacționezi direct și tranșant. În exterior pe plan socio-profesional îți propui să afișezi o anumită atitudine și siguranță de sine chiar dacă emoțional nu simți același lucru, însă este o alegere pe care ți-o asumi și pe care o consideri potrivită.

Leu

Dacă cineva are o atitudine mai critică la adresa ta, nefiind mulțumit de modul în care faci unele lucruri, nu ești dispus să primești critica respectivă fără să nu clarifici situația într-un mod clar și asumat. Nu este o zi în care îți dorești să socializezi prea mult ci dimpotrivă, însă dacă primești o invitație la un eveniment anume, s-ar putea ca prezența cuiva sau mediul în sine să fie exact ceea ce ai nevoie.

Fecioară

Ți se poate solicita să schimbi strategia, viziunea sau stilul de lucru, doar pentru a satisface dorințele sau interesele unei persoane influente, însă s-ar putea să nu fi tocmai dispus să te conformezi fără să-ți faci cunoscută opinia. Poți avea o viziune ușor idealistă în privința unui proiect anume care nu se potrivește cu resursele financiare disponibile, însă sfatul cuiva te poate ajuta.

Balanță

Realizezi că ar fi benefic pentru tine să-ți schimbi mentalitatea sau abordarea vis-a vis de o chestiune interioară sau în raport cu cineva din familie. Va trebui să găsești o variantă de compromis între dorința de a fi protector și atent cu nevoile altora și necesitatea de a-ți apăra propriile limite sau interese mai ales atunci când cineva tinde să le încalce.

Scorpion

Unele discuții cu cineva din anturajul apropiat au o influență profundă asupra ta, pe care va trebui să o analizezi atent pentru a prelua doar ce este bun sau potrivit ție. Poți vedea lucrurile diferit în interacțiunea cu un coleg de muncă, însă pe parcursul zilei poți avea surpriza să descoperi că aveți mai multe lucruri în comun decat te-ai fi așteptat.

Săgetător

O chestiune care vizează banii sau valoarea te determină să te comporți diferit în raport cu o anumită persoană sau să-ți schimbi perspectiva în privința unui lucru. Chiar dacă pe de o parte ești atras de o anumită persoană care ți se pare potrivită, pe de altă parte te simți ușor nesigur în privința emoțiilor tale sau a modului de abordare, fapt care creează o ușoară tensiune sau nerăbdare.

Capricorn

Poți fi ușor mai dur în interacțiunea cu cineva cu care lucrezi din cauza faptului că nu rezonezi cu stilul său de muncă sau nu consideri că-și îndeplinește sarcinile așa cum ar trebui. Poți să fii la fel intransigent și față de tine, dorind să faci totul cât mai perfect posibil. Pe parcursul zilei va trebui totuși să găsești o variantă prin care să îmbini autoritatea cu răbdarea, toleranța și chiar empatia față de celălalt.

Vărsător

Chiar dacă de dimineață ai o stare mai puțin plăcută, din cauza unor gânduri sau griji pe care ți le faci, realizezi ca grație experienței acumulate până acum știi exact cum să procedezi pentru a le depăși. Dorința de a susține pe cineva într-un anume fel sau chiar unele sarcini pe care ți le-ai asumat pot interfera cu diverse drumuri pe care le ai de făcut, însă încet și cu răbdare le poți rezolva pe toate.

Pești

Ești nevoit să-ți modifici unele planuri sau proiecte pentru astăzi, deoarece cele inițiale nu s-au dovedit potrivite, însă s-ar putea să nu fie chiar atât de incomod precum pare la prima vedere. Deși ți-ai propus să ai mai multă grijă la alimentație sau la ceea ce consumi, poate să fie o adevărată provocare să reziști unor bunătăți sau unui pahar de vin fin și aromat.

Horoscop general 27 februarie – 5 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York