VIDEO | Horoscop miercuri, 10 mai 2023. Emoțiile unor nativi sunt la vedere, astăzi

Publicat: 10/05/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 10 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Emoțiile tale sunt la vedere astăzi. Interacțiunea cu un șef sau un părinte mai autoritar nu este cea mai ușoară, întrucât îți poate impune unele lucruri pe care vei tinde să le respingi din start. Poți fi destul de grăbit azi cu unele lucruri sau activități, dar și inspirat în a testa unele idei sau propuneri făcute de cineva, mai ales dacă este ceva ce-ți place.

Taur

Abordezi unele lucruri într-un mod nonconformist și diferit de stilul tău obișnuit. O chestiune juridică sau contractuală îți poate da unele bătăi de cap, antrenând o posibilă divergență de idei. De altfel, tot ce ține de negocieri, semnări documente, acorduri sau drumuri scurte necesită o atenție deosebită astăzi.

Gemeni

A gestiona eficient și profesionist o anumită situație… va fi important pentru tine. Stima sau valoarea ta de sine depind de asta, iar dacă există factori sau persoane care pun în pericol acest lucru, vei tinde să reacționezi. Nu te grăbi să acționezi și nici nu-i lăsa pe alții să te grăbească, ci mai degrabă lasă-te ghidat de propria intuiție.

Rac

Încercarea de a coopera sau colabora astăzi cu cineva poate întâmpina unele obstacole, mai ales dacă vizează o persoană cu autoritate sau tratarea unor chestiuni contractuale. O cercetare pe care ai făcut-o îți poate fi de folos în a gestiona cât mai eficient situația, dar și o abordare flexibilă și deschisă la compromisuri.

Leu

O discuție cu un șef pe marginea unei idei mai progresiste pe care o ai te avantajează. Totuși interacțiunea cu un coleg vis-a-vis de un proiect de muncă este ușor tensionată, întrucât perspectivele voastre în privința folosirii unei anumite proceduri sau strategii nu coincid. Evită să te consumi prea tare și adoptă în schimb o abordare mai relaxată.

Fecioară

O chestiune relațională poate să fie în vizorul tău astăzi sau un proiect în care ai investit multe resurse până acum și care întâmpină unele probleme. Dacă sectorul financiar este cauza problemelor, este important să eviți impulsivitatea în privința unor investiții sau achiziții și să iei în calcul sfatul sau perspectiva partenerului care este una mai echilibrată, oricât de entuziasmat ai fi de unele lucruri sau idei.

Balanță

Îți propui să ai cât mai mult randament și eficiență într-o chestiune profesională, chiar dacă interacțiunea cu cei cu care colaborezi îți poate da unele bătăi de cap. Nu te lăsa grăbit de nimeni, păstrează-ți o atitudine fermă. Cu cât vei fi mai relaxat și mai flexibil în abordare, chiar deschis în a experimenta și alte variante cu atât îți vei atinge obiectivele.

Scorpion

O zi aglomerată cu multe întâlniri, drumuri sau negocieri, însă răbdarea și precauția îți vor fi de un real folos. Dacă atitudinea cuiva față de tine este ușor critică sau provocatoare, ai șansa să-l surprinzi prin modul sincer și autentic prin care pui problema. Ți se recomandă prudență, atât ca șofer cât și ca pieton.

Săgetător

Perspectivele financiare într-un cuplu pot să fie diferite, antrenând unele discuții, însă cu cât vei fi mai precaut cu modul în care îți gestionezi resursele cu atât ai șansa să ieși în câștig. Interacțiunea cu propriul copil este ușor provocatoare, din cauza modului impulsiv în care își exprimă dorințele, însă vei ști exact cum să te poziționezi ca să păstrezi totul sub control.

Capricorn

Cu Luna în propriul tău semn, astăzi, ești plin de elan și inițiativă, surprinzându-ți partenerul cu o propunere sau o invitație la care nu se așteaptă. Dacă feedback-ul acestuia nu va fi unul încurajator, în loc să renunți vei face tot posibilul să găsești o variantă alternativă de a-ți atinge scopurile. Ești inventiv și setat pe soluții.

Vărsător

Evită informațiile, oamenii sau mediile cu energie mai joasă, care tind să-ți consume din resurse, dar și orice fel de bârfe sau zvonuri în care poți fi angrenat fără să vrei. Unele discuții legate de muncă sau de organizarea unor chestiuni domestice îți pot ocupa o mare parte din timp, însă flexibilitatea și adaptabilitatea ta în gestionarea situației sunt binevenite.

Pești

Indiferent că vorbim de un proiect important pentru tine, o relație de prietenie sau o cauză pe care o susții, evită impulsivitatea în privința resurselor pe care vrei să le investești. Încearcă să-ți faci un plan concret sau o strategie, înainte de a trece la acțiune. Orice îți stimulează planul intelectual, un joc sau o combinație anume îți captează atenția.

Horoscop general, săptămâna 8 – 14 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?