VIDEO | Horoscop miercuri, 15 martie 2023. Luna intră în zodia Capricorn

Publicat: 15/03/2023, 06:00
Actualizat: 15/03/2023, 12:44

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 15 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Chiar dacă dimineața poate să fie mai aglomerată, reușești pe parcursul zilei să te organizezi cu toate, atâta timp cât ai o strategie bine pusă la punct. Astăzi ai o atitudine serioasă și asumată, mai ales dacă vizează unele responsabilități profesionale. Poți avea rezultate foarte bune în tot ce ține de asistență socială, terapie, vindecare sau chiar într-ajutorare.

Taur

Te trezești cu gândul la unele lucruri rămase cumva neclarificate între tine și o altă persoană, fapt care te va determina să-ți asumi o abordare mai fermă pentru a trage totuși o concluzie. Dacă ai de făcut o cercetare, o promovare sau un studiu de caz, vei alege să te consulți cu o persoană cu mai multă experiență decât tine.

Gemeni

Simți că încă sunt lucruri de clarificat în interacțiunea cu cineva într-un context social sau profesional, însă astăzi ai mai multă voință și perseverență în a puncta lucrurile esențiale pentru tine. Te simți mai sigur pe tine și mai dispus să tratezi un proiect anume sau o anumită sarcină într-un mod asumat și conștiincios.

Rac

Ți-ar face bine să-ți începi ziua într-un mod mai relaxant, ascultând o muzică plăcută și setându-ți obiectivele pentru ziua de azi dintr-o stare de calm și liniște. Îți propui să ai o abordare cât mai realistă și mai practică în privința unor proiecte pe care le ai în desfășurare care pot viza o călătorie, cursuri sau studii superioare sau o chestiune contractuală.

Leu

Te trezești hotărât să te organizezi mai bine cu unele lucruri, întrucât știi că ai de luat unele hotărâri în privința fie a unei relații sentimentale, fie asupra unei chestiuni de business. Lucrurile nu sunt nici clare și nici ușoare, însă te decizi să faci o listă cu argumente pro și contra pentru a te putea baza concret pe ceva. Precizia și atenția la detaliu sunt amplificate astăzi.

Fecioară

Interacțiunea cu o persoană de sex feminin îți este de folos în prima parte a zilei și pare să te mobilizeze. Managementul timpului este foarte important astăzi pentru tine, iar partea bună este că poți miza pe susținerea partenerului sau chiar a propriului copil în ce-ți propui să realizezi, însă evită o atitudine prea serioasă sau distantă.

Balanță

Încerci să-ți faci ordine în gânduri de dimineață pentru a-ți seta obiectivele pentru astăzi, iar o discuție rapidă cu partenerul poate să ajute în a te clarifica. Te poți simți ușor mai introvertit, mai focusat pe propriile emoții și simțiri, dar nu mai puțin atent la lucrurile din jurul tău pe care vei încerca să le pui în ordine. O chestiune de muncă sau de sănătate este în vizorul tău.

Scorpion

Dacă te grăbești să faci o achiziție dis-de-dimineață, va fi ceva practic care să-ți eficientizeze munca. Ziua favorizează procesele de comunicare, drumurile scurte și negocierile, întrucât comunici într-un mod strategic și profesionist care te pune în valoare. În egală măsură dacă vrei să clarifici ceva anume într-o relație romantică, poți fi destul de clar și obiectiv în abordare.

Săgetător

Îți propui să începi ziua cu dreptul, plănuind o activitate care te binedispune. Ești organizat cu resursele pe care le ai la dispoziție, atât financiare, cât și emoționale, și-ți propui să le folosești cât mai eficient posibil. Dacă ești prins în unele calcule, bilanțuri sau situații contabile, te străduiești să fii cât mai atent la ele pentru a nu-ți scăpa nimic.

Capricorn

O discuție cu cineva din familie te binedispune, de dimineață. Odată ce Lună va intra în propriul tău semn, începi să-ți recapeți din elan și energie, însă vei fi foarte atent și selectiv cu oamenii sau informațiile cu care alegi să te înconjori, astfel încât să fie concrete și reale. Preferi mai mult compania acelor oameni de la care consideri că ai ceva util de învățat vis-a-vis de interesele tale.

Vărsător

Unele idei sau proiecte pe care le ai în desfășurare sunt în vizorul tău și nu ești dispus să renunți la ele, chiar dacă nu știi încă dacă dispui de resursele necesare pentru concretizarea lor. Îți poți petrece restul zilei adâncit în tot felul de analize pentru a-ți face un plan sau o strategie care să te susțină în a-ți atinge obiectivele.

Pești

O persoană de sex feminin poate să se dovedească utilă într-un context de natură profesională, deoarece te ajută să te pui în valoare. Ești foarte dedicat astăzi proiectelor tale sau unor planuri pe care ți le-ai făcut și care te au pe tine în prim-plan. Simți că este important să fii perseverent în ceea ce-ți dorești. Cineva poate să mizeze pe susținerea sau ajutorul tău.

Horoscop general 13 – 19 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-A DECIS PLATA a 3.000 de lei de persoană. Banii intră direct PE CARD înainte...
Un papă pentru care sexualiatea și desfrâul erau „virtuți”
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Motivul pentru care doi tineri au ales să se căsătorească în avion
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ce au descoperit astronomii după ce au studiat o galaxie masivă din Universul primordial