VIDEO | Horoscop miercuri, 22 februarie 2023. Interacțiunea cu prietenii sau cu mediul social e foarte importantă, pentru unii nativi

Publicat: 22/02/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 22 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Cu Luna în propriul tău semn, alături de Venus și Jupiter, ești energic, hotărât, optimist și asertiv în abordare. Ai toate șansele să-ți atingi scopurile în tot ce-ți propui să realizezi, iar modul de exprimare sau comunicare te susține din plin. Dacă vrei să inițiezi un lucru sau o activitate nouă, astăzi este momentul potrivit.

Taur

Ai un psihic puternic și activ astăzi, chiar dacă ești un pic mai introvertit. Fie îți îndrepți atenția către tot felul de cercetări pe care le faci pe cont propriu, analizând lucrurile din umbră, fie îți oferi ajutorul acelor oameni care au nevoie de el. Orice ședință de consiliere sau terapie psihologică este binevenită, deoarece ai o capacitate mărită de mobilizare.

Gemeni

Interacțiunea cu prietenii sau cu mediul social este foarte importantă pentru tine. Ești impulsionat în a-ți extinde influența într-o anumită comunitate sau în a-ți oferi ajutorul sau contribuția într-o cauză colectivă sau umanitară pe care o susții din plin. Participarea la evenimente de grup este favorizată, iar legătura cu un prieten se poate dovedi utilă.

Rac

Interacțiunea cu o anumită persoană sau într-un context socio-profesional te favorizează. Calitățile de leadership și de gestionare a unor situații sau proiecte într-un mod asumat și proactiv te susțin în a atrage recunoașterea dorită. S-ar putea ca unele discuții pe care le porți să se dovedească avantajoase și din punct de vedere financiar.

Leu

Abilitatea ta de a asimila sau aprofunda unele concepte este amplificată astăzi, deci ziua susține activitățile prin care poți studia, cerceta sau expansiona diverse teme sau domenii. De asemenea, dacă vrei să faci o plimbare mai lungă, să participi la un eveniment artistic, să faci ceva antrenant, nu ezita. Eforturile de echipă sau prezența unui prieten te favorizează.

Fecioară

O zi dinamică și proactivă în ceea ce privește demersurile tale de natură financiară sau sentimentală. Ești mai dispus să-ți asumi unele riscuri, să faci unele achiziții sau chiar să abordezi unele chestiuni sentimentale cu mai mult curaj și inițiativă. Sentimentul de control asupra unui lucru sau situații va fi amplificat și trebuie gestionat înțelept.

Balanță

Cu Luna în sectorul parteneriatelor, o mare parte din atenția și interesul tău se vor concentra pe celălalt, însă modul în care realizezi acest lucru este unul asertiv și hotărât în ce-ți propui să realizezi. Dacă ești implicat într-un proces sau dezbați un anumit contract sau termenii unei colaborări, rezultatul va fi unul satisfactor. O femeie joacă un rol important în aceste interacțiuni.

Scorpion

Interacțiunile cu colegii de muncă sau vis-a-vis de un anumit proiect este plăcută, interactivă și dinamică. Te oferi să ajuți sau să preiei coordonarea unor activități, deoarece ești sigur pe cunoștințele tale. De asemenea, tot ce ține de rutina zilnică este stimulat și dinamizat, iar dacă vei fi persoana care va deschide sala de fitness la prima oră a dimineții, acest lucru nu ar trebui să surprindă pe nimeni.

Săgetător

Cu Lună tranzitând sectorul creativității și al iubirii astăzi și mâine, optimismul și buna dispoziție vor fi permanent de partea ta. Toate activitățile care vizează o manifestare creativă sau chiar artistică a personalității tale sunt favorizate, fie că este un hobby, un eveniment social sau o relație de iubire. Activitățile cu copiii sunt antrenante și te încarcă pozitiv.

Capricorn

Tot ce faci pentru tine personal sau în propriul cămin îți amplifică încrederea și puterea interioară. Schimbările pot fi interioare sau exterioare, indiferent de caz ai o stare bună, dinamică și ești dornic să-ți asumi conducerea unor afaceri sau activități domestice cu încredere. O conversație cu cineva din familie te binedispune.

Vărsător

Discuțiile sau negocierile pe care le porți astăzi, drumurile făcute sau orice proces de comunicare scrisă sau vorbită te avantajează. Ești activ atât fizic cât și intelectual și pregătit să-ți faci cunoscută vocea sau părerea indiferent de context. Interacțiunea cu frații sau vecinii este pozitivă și poate veni cu elemente de interes pentru tine.

Pești

Astăzi simți nevoia să te răsfeți într-un fel anume. Dorințele și nevoile tale sunt mai puternice și poate ușor impulsive, iar dacă vrei să te tratezi cu ceva bun sau să faci o achiziție mai costisitoare, nu vei sta prea mult pe gânduri. De fapt, îți dorești să investești în acele lucruri, activități sau persoane pe care le consideri valoroase în viața ta, iar implicit acest lucru îți va amplifica și ție propria valoare de sine.

Horoscop general 20-26 februarie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani