VIDEO | Horoscop miercuri, 24 mai 2023. Luna intră în Leu, în a doua parte a zilei

Publicat: 24/05/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 24 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Dai dovadă de răbdare și ai o atitudine empatică față de cineva apropiat, în prima parte a zilei, fiind dispus să-l ajuți și să-l susții cu ce are nevoie. Pe seară devii mai dinamic și mai asertiv în abordare, iar tendința ta de a-ți asuma unele riscuri financiare poate antrena unele neînțelegeri cu partenerul.

Taur

Un schimb de idei sau perspective cu un prieten sau cineva în care ai totala încredere este încurajator. Pe măsură ce Luna intră după-amiază în Leu, starea ta emoțională devine mai combativă și pregătită să lupte pentru a apăra ceva important pentru tine, mai ales dacă cineva tinde să-ți impună unele lucruri sau nu-ți recunoaște meritele.

Gemeni

Ai o stare bună și încrezătoare în abilitatea de a-ți evidenția talentul sau aptitudinile dar și propria valoare, indiferent de contextul în care te afli. După-amiază poți fi prins în unele divergențe de idei care îți pot scoate la suprafață unele chestiuni mai sensibile, însă poți alege să le transformi în oportunități de creștere dacă te simți pregătit.

Rac

Ceva ce studiezi, citești sau descoperi în urma interacțiunii cu cineva îți poate deschide noi perspective, amplificându-ți credința sau speranțele în ceva anume. O chestiune financiară se poate transforma într-un subiect de discuție, în a doua parte a zilei, mai ales că nici tu nici cealaltă persoană nu sunteți foarte flexibili.

Leu

Chiar dacă în prima parte a zilei poți avea o stare ușor nostalgică și introvertită făcând unele analize interioare, ai șansa să recapeți din energie în a doua parte odată ce Luna intră în propriul tău semn. Mai mult decât atât, poți deveni destul de vocal în atitudine, dacă nu te simți recunoscut sau apreciat așa cum ți-ai dori.

Fecioară

Începi ziua cu dedicare și determinare, participând la o acțiune colectivă importantă pentru tine. Pe seară, însă, poți fi ușor reactiv în gestionarea unor chestiuni fie personale fie în relație cu cineva din mediul profesional, mai ales dacă simți că nu ai prea multă libertate în privința unor decizii sau alegeri.

Balanță

A da dovadă de asumare și leadership în gestionarea unei situații profesionale va fi important pentru tine. Dacă îți propui să investești mai mult timp și resurse în a-ți evidenția imaginea și influența în mediul online, poți descoperi că mai sunt chestiuni pe care le poți îmbunătăți. O discuție cu persoana iubită poate părea provocatoare.

Scorpion

Poți fi încrezător în privința unei relații noi pe care tocmai ți-ai făcut-o sau vis-a-vis de una pe care urmează să o inițiezi. Pe măsură ce Luna trece în Leu, pe seară, interacțiunea cu o persoană cu autoritate, pe plan personal sau profesional se tensionează mai ales dacă nu te simți înțeles sau susținut la un nivel mai profund.

Săgetător

Tendința de a avea controlul asupra unei situații relaționale sau financiare este important pentru tine. Oricât de mult ți-ai dori să-ți petreci timpul așa cum îți place, în a doua parte a zilei, făcând ceva ce te pasionează, realizezi că trebuie să te ocupi mai întâi de unele sarcini sau responsabilități care îți revin.

Capricorn

Interacțiunea cu o persoană apropiată la care apelezi pentru un sfat te binedispune în prima parte a zilei. Însă o chestiune financiară care vizează o cheltuială sau o investiție mai mare cu scopul de a satisface dorințele tale sau ale partenerului se poate transforma într-un subiect de discuție dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

Vărsător

Ești foarte atent la nevoile celorlalți, indiferent de natura lor și cauți să-i susții așa cum poți sau știi mai bine. Odată ce Luna trece în Leu, mai pe seară, în sectorul parteneriatelor tale, unele tensiuni se pot ivi totuși cu un partener vis-a-vis de o chestiune familială pe care o priviți diferit. Flexibilitatea va fi esențială în atingerea unui compromis.

Pești

Tot ce vizează latura ta creativă sau artistică, dar și interacțiunea cu propriul copil este favorizată în prima parte a zilei. Poți deveni totuși un pic mai agitat în a doua parte, din cauza unor chestiuni organizatorice sau administrative care nu decurg așa cum ți-ai dori, însă cu cât îți prioritizezi activitățile într-un mod realist, cu atât va fi mai ușor.

Horoscop general, săptămâna 22 – 28 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Teama de incertitudine: când devine toxică pentru sănătatea mintală?