VIDEO | Horoscop miercuri, 26 aprilie 2023. Zodia în care emoțiile sau sentimentele sunt greu de ascuns

Publicat: 26/04/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 26 aprilie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Poți avea parte de o dimineață activă și energică, dar și ușor provocatoare, dacă lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori. O situație de familie sau o chestiune care vizează propriul cămin îți captează întreaga atenție, însă este important să tratezi totul cu răbdare, fără să te grăbești. Fii mai conectat cu tine și urmează-ți intuiția.

Taur

Modul în care îți exprimi astăzi punctul de vedere poate să fie prea direct. Chiar dacă intențiile tale sunt bune, poți deranja prin atitudinea pe care o afișezi. În schimb, dacă îți vei folosi această asertivitate pentru a lua apărarea cuiva –  sau a susține o cauză importantă pentru tine – ai șansa să te faci remarcat. Evită să devii prea subiectiv!

Gemeni

A-ți fi apreciată munca sau a fi respectat pentru ceea ce realizezi va fi important astăzi pentru tine, iar dacă vor exista situații în care acest lucru lipsește, vei căuta să-ți faci singur dreptate. Poate va conta mai puțin părerea mai superficială a unor persoane cât nevoia de a te simți împlinit și mândru de rezultatele muncii tale.

Rac

Viziunea ta, ideea sau ceva ce este important pentru tine poate să fie combătut de perspectiva cuiva cu autoritate, a cărui convingere este că trebuie să te adaptezi unor cerințe, proceduri sau standarde anume. În ciuda acestui lucru, nu vei renunța, ba dimpotrivă… vei căuta resurse alternative sau chiar metode noi care să-ți susțină perspectivele.

Leu

Dacă nu ești mai atent și conectat cu tine, te poți autosabota inconștient prin modul exagerat de a interpreta unele lucruri. Ceva sau cineva poate atinge unele puncte sensibile, neîndreptățindu-te într-un anume fel, însă va fi esențial să rămâi stăpân pe tine. Poți apela la sfatul sau consilierea cuiva.

Fecioară

Ești idealist și dornic să lupți pentru ceva în care crezi. Deși poți fi entuziasmat în privința unor proiecte în care vrei să investești mai multe resurse, păstrează-ți o abordare realistă și fă o cercetare mai profundă, înainte de a trece la acțiune. Dedică seara unor activități de cuplu, îți vor genera o stare extrem de plăcută.

Balanță

Va fi destul de greu să-ți ascunzi emoțiile sau sentimentele, atunci când unele situații cer de la tine să te mobilizezi. A-ți apăra propriile granițe sau a impune să-ți fie respectate limitele sau dorințele, în interacțiunea cu cineva, va fi extrem de important pentru tine. În plus, adoptând această atitudine, vei căpăta mai multă încredere în tine și în ceea ce consideri ca meriți.

Scorpion

Interacțiunea cu un profesor, ghid sau o persoană care are ca rol să te învețe ceva anume poate să te tensioneze ușor, însă dacă adopți o atitudine mai flexibilă realizezi că poți depăși momentul cu ușurință. Planul sentimental este favorizat, ai destul curaj și inițiativă să abordezi o persoană de care te simți atras, fie că o faci fizic sau online.

Săgetător

Pot exista discuții cu cineva apropiat pe marginea unor chestiuni financiare, întrucât unul dintre voi este mai cheltuitor în timp ce perspectiva celuilalt este una mai precaută și mai strângătoare. Dacă sunt, totuși, lucruri pe care le considerați utile și care au ca scop să vă eficientizeze activitatea domestică, veți găsi un numitor comun.

Capricorn

Ceva ce ai de făcut pentru altcineva sau în colaborare cu o anumită persoană nu-ți creează multă plăcere, întrucât nu rezonați. Poate ești nevoit să-ți acompaniezi partenerul la un eveniment anume care nu te încântă, însă odată ajuns acolo poți avea surpriza să descoperi că este mai plăcut și poate mai interactiv decât credeai.

Vărsător

Cu Luna în tranzit prin sectorul muncii și al sănătății, ești dedicat sarcinilor sau responsabilităților pe care ți le-ai asumat, însă nu mai puțin sensibil la comentariile mai critice ale unor persoane. Dacă reușești să-ți prioritizezi activitățile, evitând să începi mai multe decât poți duce la capăt, vei considera că ți-ai atins obiectivele propuse.

Pești

A-ți satisface unele dorințe sau plăceri va fi esențial și vei rezista cu greu tentațiilor. Ziua favorizează practicarea unui hobby, participarea la activități creative, artistice, dar și demersurile de natură romantică. Dacă vrei să impresionezi pe cineva, printr-un gest frumos sau printr-o declarație, nu te îndoi de impactul acțiunilor tale.

Horoscop general, săptămâna 24-30 aprilie 2023

Horoscop general luna aprilie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Ce amendă riscă românii care stau la bloc și nu respectă legea. O femeie din...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Carl Benz, inventatorul primului automobil modern. „Primul meu client a fost nebun. Al doilea voia...