VIDEO | Horoscop miercuri 26 iulie 2023. Sentimente de control și gelozie în relațiile unei zodii

Publicat: 26/07/2023, 00:00

Horoscop miercuri 26 iulie 2023. Previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru toate zodiile.

Berbec

Dacă există sentimente de posesivitate, control sau gelozie într-o relație romantică sau dacă dorințele unuia dintre voi nu sunt satisfăcute, acest lucru poate fi discutat cu atenție și răbdare ajutând la clarificarea lucrurilor. Dacă ai vreo dependență de ceva anume, se poate manifesta mai intens.

Taur

Cu Luna în sectorul parteneriatelor, interacțiunea cu celălalt capătă amploare și în ciuda unor perspective diferite pe care le aveți, cel de lângă tine cere să fie auzit. Sfatul unui prieten, a unei persoane specializate sau o activitate care va relaxează va ajută să priviți lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Gemeni

În ciuda multitudinii de activități stabilite, organizarea și precizia ta sunt impecabile. Te străduiești să faci totul cât mai bine posibil. Interacțiunea cu o persoană cu care colaborezi sau participarea la un curs anume îți poate revela lucruri necunoscute despre tine care îți dau de gândit.

Rac

Nevoia de o intensitate mai mare emoțională, creativă, romantică te determină să abordezi diferit lucrurile. Poți testa un hobby pe care ți-l doreai demult sau poți invita în oraș o persoană de care te simți atras, indiferent de situație ai mai mult curaj și determinare în a-ți atinge scopurile.

Leu

Deși ești “inima” activităților sau a proiectelor în care ești implicat și toate privirile sunt îndreptate spre tine, o chestiune de natură familială sau emoțională îți atrage atenția. Dacă îți dorești mai multă siguranță sau conexiune într-o anumită relație, vei simți nevoia să vorbești mai deschis despre aceste lucruri.

Fecioara

Dacă ți-ai propus să investighezi ceva sau să faci lumină într-o anumită chestiune, nimeni și nimic nu te va ține pe loc. Ești stimulat atât fizic cât și intelectual să descoperi acele informații care consideri că te-ar ajuta să ajungi la esența unor lucruri. Interacțiunile pe care la ai astăzi sunt stimulatoare.

Balanța

Gestionarea unei chestiuni financiare, negocierea unor lucruri sau luarea unei decizii pe marginea lor te scot un pic din ritmul sau activitățile tale. Dacă ai de făcut un bilanț sau de rezolvat o situație contabilă, o poți face cu multă atenție sau poți apela la serviciile unei persoane specializate.

Scorpion

Aspectul tensionat dintre Luna din Scorpion și Soarele din Leu, sau altfel spus pătrarul lunar, atrage atenția asupra necesității de a găsi o variantă care să îmbine dorințele și nevoile tale cu cele ale unui șef, părinte sau instituții de care aparții. Dacă ești inspirat și ai o strategie clară, îți poți atinge obiectivele.

Săgetător

Deși te-ai documentat pe marginea unui proiect, realizezi totuși că mai sunt lucruri de pus la punct de care nu erai conștient. Ele vizează susținerea cuiva emoțională sau financiară iar aceasta se dovedește extrem de importantă. Chiar dacă trebuie făcute tot felul de aranjamente, situația este favorabilă.

Capricorn

Dacă simți că nu mai rezonezi cu principiile unui grup din care faci parte sau dacă atitudinea unui prieten sau partener este ușor posesivă, ai șansa să clarifici lucrurile. Pe de altă parte, dacă ești singur, poți descoperi că există o persoană în cercul tău de prieteni de care te simți atras într-un mod irezistibil.

Vărsător

Împărțirea responsabilităților domestice într-un parteneriat într-un mod echilibrat fără tendința de a se impune lucruri de pe o poziție de autoritate îți ocupă o mare parte din timp și atenție. Cu cât ești mai obiectiv și mai strateg în abordare, cu atât poți căpăta o perspectivă de ansamblu mai bună.

Pești

În virtutea eforturilor depuse și a aranjamentelor necesare ca să-ți faci timp și pentru tine, astăzi poți profita din plin de timpul câștigat. Poți face o călătorie într-un loc pe care îți doreai să-l vezi demult sau orice gen de activitate culturală te-ar avantaja deoarece scopul este să-ți lărgești orizontul cunoașterii.

Horoscop general săptămâna 24-30 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...