VIDEO | Horoscop miercuri, 5 aprilie 2023. Unii nativi nu vor putea să își ascundă starea de nemulțumire

Publicat: 05/04/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 5 aprilie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Relația cu un membru al familiei, cu un partener sau cu clienții, dacă este cazul, poate să fie ușor tensionată, însă dacă ești dispus să faci eforturi pentru a ajunge la un compromis, lucrurile se pot ameliora. Dacă ești angrenat în unele negocieri de natură financiară, experiența acumulată până acum îți va fi extrem de utilă.

Taur

În ciuda modului calculat și strategic în care îți organizezi ideile sau activitățile, se pot ivi unele neînțelegeri cu cineva din mediul în care lucrezi, a cărei perspectivă poate fi ușor critică. Evită un consum prea mare de energie astăzi și încearcă să-ți prioritizezi cât mai bine activitățile.

Gemeni

Dacă te confrunți cu o lipsă de apreciere sau recunoaștere a talentului sau a aptitudinilor tale, îți vei exprima punctul de vedere într-un mod clar și ferm. Cunoașterea și experiența dobândite până acum sau poate susținerea unei persoane mai în vârstă decât tine îți sunt de mare folos.

Rac

Deși fizic ești determinat să abordezi lucrurile într-un mod asertiv și hotărât, unele chestiuni emoționale pot genera o stare de indecizie sau poate lipsa de susținere a cuiva din familie poate cântări destul de greu. Dacă vrei să iei unele decizii în privința unor proiecte de viitor, poți apela la sfatul sau consilierea unei persoane autorizate.

Leu

Fii selectiv cu oamenii sau informațiile cu care te înconjori astăzi, calitatea acestora îți poate influența starea de spirit într-un mod mai puțin benefic. Dacă ai de făcut o cercetare, o prezentare sau chiar de susținut un interviu, vei ști exact cum să pui problema pentru a ieși în câștig atât profesional, cât și financiar.

Fecioară

Rămâi realist și precaut în privința investițiilor făcute în unele proiecte de viitor la care lucrezi de ceva timp, mai ales dacă acestea vizează colaborarea cu alte persoane. Deși tu îți cunoști foarte bine obiectivele și ai o strategie bine pusă la punct, este posibil ca lipsa de organizare a unor persoane să întârzie lucrurile.

Balanță

O chestiune profesională sau interacțiunea cu cineva cu autoritate îți poate genera o stare de nemulțumire. Va fi important să-ți păstrezi calmul și răbdarea și să cauți o variantă de compromis satisfăcătoare dar care să-ți permită să urmezi ce este important pentru tine.

Scorpion

Dacă ceva sau cineva te nemulțumește, este important să nu te lași angrenat în această stare mai mult decât este cazul, chiar dacă consideri că există o lipsă de respect sau recunoaștere la mijloc. Cu cât îți păstrezi claritatea, cu atât vei avea posibilitatea să abordezi situația într-un mod care totuși să-ți aducă unele avantaje.

Săgetător

Comportamentul sau atitudinea cuiva te fac să realizezi că nu mai rezonezi cu persoana respectivă, iar dacă acest lucru vizează o relație romantică, posesivitatea cuiva nu este ceva cu care ești de acord. Dacă situația este de natură financiară, modul în care te-ai organizat până acum cu resursele îți oferă back-ul de care ai nevoie pentru a te simți totuși în siguranță.

Capricorn

Va fi destul de greu să-ți ascunzi starea de nemulțumire astăzi, mai ales atunci când interacțiunea cu un partener sau o persoană cu care colaborezi lasă de dorit. Ce te susține este modul de comunicare perseverent și ferm, dar și încrederea cu care nu renunți la ce este important pentru tine.

Vărsător

În ciuda modului în care te-ai organizat cu programul, astfel încât să-ți faci timp și pentru activitățile importante pentru tine, unele probleme care apar de natură profesională sau domestică îți creează unele neplăceri. Îți gestionezi resursele eficient și productiv mai ales vis-a-vis de propriul cămin sau familie.

Pești

Lipsa de susținere sau apreciere din partea cuiva, indiferent de context, profesional sau sentimental îți creează o stare mai introvertită, punându-te pe gânduri. În același timp, faptul că poți să împărtășești acest lucru cu cineva aduce o clarificare a situației. Interacțiunea cu propriul copil poate să fie ușor dificilă, necesitând multă răbdare și înțelegere.

Horoscop general 3 – 9 aprilie 2023:

Horoscop general luna aprilie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cercetătorii sugerează să încercăm experiențe noi atunci când simțim că timpul ne scapă printre degete