VIDEO | Horoscop miercuri, 8 martie 2023. Care sunt zodiile în care apar unele probleme, mai ales în prima parte a zilei

Publicat: 08/03/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 8 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Poți avea parte de o dimineață mai aglomerată decât în mod normal, cu tot felul de discuții, cumpărături sau diverse schimburi care nu sunt tocmai pe placul tău și la care trebuie să fii atent, deoarece lucrurile pot să nu fie foarte clare. Interacțiunea pe plan social sau profesional te avantajează, reușești să impresionezi pe cineva cu atitudinea ta.

Taur

Deși pot exista discuții cu partenerul, în prima parte a zilei, în privința stabilirii unui program pentru astăzi, cu un pic de răbdare puteți cădea la un acord satisfacător pentru amândoi. În consecință, te vei putea bucura de un lucru sau o activitate plăcută, interactivă care te relaxează și care te conectează cu persoana iubită. Poate vă decideți să participați la un spectacol artistic sau de divertisment.

Gemeni

Deși ceva sau cineva îți poate crea o stare de tensiune interioară, fapt care-ți îngreunează realizarea unor sarcini sau obiective, pe parcursul zilei lucrurile se pot înbunătăți. Nu este un moment să te suprasoliciți ci să faci atât cât consideri potrivit și necesar în funcție de contextul în care te găsești, iar acest lucru îți va aduce mai multe avantaje decât ți-ai fi imaginat.

Rac

Evită persoanele pe care nu le simți sincere, mediile cu energii mai joase, bârfa sau oamenii care doar te încarcă cu grijile și problemele lor. Încearcă să-ți păstrezi gândurile și intențiile curate și pozitive și vei atrage lucrurile potrivite. Dacă ai de semnat unele acte sau de negociat ceva anume, asigură-te că ai verificat de două ori înainte. Interacțiunea cu partenerul este mobilizatoare.

Leu

Poți fi ușor impulsiv sau grăbit cu unele cheltuieli pe care vrei să le faci, însă încearcă să rămâi realist și pragmatic evitând oamenii care încearcă să-ți vândă un lucru cu orice preț. Nu te lăsa manipulat sau păcălit de ceva care pare mai tentant decât este în realitate. Faci o impresie foarte bună în relațiile cu colegii sau angajații, iar modul în care comunici este încrezător și carismatic.

Fecioara

Îți manifești personalitatea într-un mod mai asertiv și mai vizibil decât în mod normal, mai ales atunci când unii factori exteriori tind să-ți dea unele bătăi de cap. Deși interacțiunea cu partenerul poate să nu fie cea mai clară, nefiind ziua cea mai potrivită pentru clarificarea lucrurilor, totuși gestul, cadoul sau atitudinea ta plăcută și plină de afecțiune îți va fi recompensată.

Balanța

Starea ta psihică este ușor încordată, mai ales în prima parte a zilei, unele gânduri sau griji pe care ți le faci nu au efect foarte pozitiv, ci dimpotrivă nu fac decât să amplifice unele chestiuni. Mobilizează-te, fă-ți un plan concret de acțiune, dar evită să forțezi unele lucruri și ai mai multă grijă la sănătate. Energia ta va fi în creștere pe măsură ce Luna va intra pe seară în semnul tău.

Scorpion

Ești tensionat din cauza unor nemulțumiri care vizează planul sentimental, simți că situația nu este una foarte clară între tine și celălalt, fapt care îți creează o anumită incertitudine în privința planurilor pe care vrei să le faci. Totuși, ce poate conduce la ameliorarea situației este faptul că ești dispus și hotărât să-ți faci vocea auzită. Poți face un drum scurt, dar și o discuție cu cineva apropiat este binevenită.

Săgetător

Interacțiunea într-un parteneriat sentimental sau profesional este neclară sau te nemulțumește, deoarece se pare că perspectivele celuilalt sunt diferite de ale tale. Deci nu este o zi potrivită pentru un efort de echipă, ci pentru unul pe cont propriu și chiar vei reuși să-ți pui aptitudinile sau talentul în valoare cu multă eficiență.

Capricorn

Cu o gestionare atentă a sarcinilor cotidiene, prioritizând ce este mai important, vei reuși să găsești un pic de timp și pentru tine. Poate te hotărăști să mergi la un film, să participi la un spectacol sau pur și simplu să-ți scoți partenerul de cuplu în oraș. Evită negocierile, semnările de contracte sau deciziile juridice importante, deoarece claritatea nu este punctul forte al zilei.

Vărsător

Evită impulsivitatea sau graba vis-a vis de orice acțiune financiară. Nevoia de a-ți satisface unele pofte sau dorințe este destul de mare, fapt care va testa considerabil orice posibil regim alimentar sau dietă ți-ai fi propus. Te poți sfătui într-un mod total confidențial cu cineva într-o chestiune financiară, însă momentan preferi ca totul să rămână privat.

Pești

Poate fi ușor dificil să ignori cerințele sau dorințele partenerului de cuplu care necesită mai mult din timpul și atenția ta. Dacă totuși vă faceți unele planuri împreună, poate să ieșiți undeva sau să vă vedeți cu unii prieteni, s-ar putea să descoperi că timpul petrecut a fost mai plăcut sau mai relaxant decât te-ai fi așteptat.

Horoscop general 6 – 12 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York