VIDEO | Horoscop sâmbătă, 11 februarie 2023. Lista zodiilor influențate de intrarea planetei Mercur în Vărsător

Publicat: 11/02/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 11 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Activitățile de cuplu pot întâmpina unele obstacole sau interacțiunea cu partenerul are și momente mai tensionate, însă – cu răbdare și toleranță – se pot găsi soluții potrivite. Mercur intră astăzi în Vărsător, favorizând relațiile de prietenie, realizarea proiectelor de viitor, dar și amplificarea rolului sau contribuției tale într-un grup sau o comunitate.

Taur

Dorința de cooperare sau de a-i susține pe ceilalți în realizarea unor sarcini sau responsabilități trebuie evaluată și exercitată cu grijă, astfel încât să nu-ți afecteze unele planuri. Sectorul socio-profesional este dinamizat de intrarea lui Mercur în Vărsător, care îți va amplifica în următoarea perioadă comunicarea cu superiorii, dar și cu foruri ale autorității. Călătoriile, studiile sau negocierile în interes profesional se vor intensifica.

Gemeni

Poate gradul tău de satisfacție în privința unor lucruri sau activități este redus, ți-ai dori să te poți bucura mai mult de timpul liber, să poți citi, studia ceva care îți place sau chiar face o plimbare. Intrarea propriului tău guvernator, Mercur, în Vărsător te avantajează venind ca o briză de aer proaspăt după o perioadă tensionată. Îți amplifică nevoia de a-ți lărgi orizonturile fizice sau intelectuale în următoarea perioadă prin tot felul de cursuri, călătorii, activități care implică scriere, publicare sau comunicare cu străinătatea.

Rac

Chiar dacă interacțiunea cu un partener poate să fie ușor tensionată, amplificând o stare de disconfort emoțional, ai forța interioară necesară pentru a te focusa pe acele lucruri sau activități care te stabilizează. Mercur intră astăzi în Vărsător, intensificând percepțiile tale vis-a-vis de unele subiecte sentimentale, financiare sau oculte. Asocierile în materie de finanțe sau afaceri îți vor capta interesul în următoarea perioadă cât și orice ține de asigurări, taxe, credite.

Leu

Te poți confrunta cu unele probleme tehnice, logistice sau care vizează comunicațiile sau transporturile, însă asistența specializată de care beneficiezi va ajuta la rezolvarea lor. Nu este cea mai potrivită zi pentru negocieri. Sectorul parteneriatelor beneficiază de intrarea lui Mercur în Vărsător, fapt care îți va intensifica comunicarea și colaborarea cu partenerul, indiferent de natura lui. Poți fi implicat în următoarea perioadă în tot felul de negocieri, analizarea unor contracte legale dar și în activități de publicitate, promovare sau relații cu publicul.

Fecioara

Precizia în evaluarea corectă a unor lucruri, cât și spiritul de analiză, te vor scuti de unele neînțelegeri sau probleme de natură financiară, deci fi mai prudent astăzi cu modul de gestionare al banilor. Mercur, planeta care te guvernează, intră în Vărsător… amplificând eficiența și organizarea în chestiuni legate de muncă sau metode de lucru, sănătate, relațiile cu angajații și colegii. Atenția la detaliu va fi amplificată dar și tendința spre critică sau perfecționism.

Balanța

Chiar dacă ai nevoie să depășești unele nesiguranțe sau poate părerile mult prea rigide ale cuiva din propria familie, poți face progrese cu unele lucruri sau activități importante pentru tine care au ca rol amplificarea propriei personalități. Intrarea lui Mercur în Vărsător activează sectorul iubirii și al creativității, amplificând nevoia de socializare, divertisment, participare la evenimente artistice sau educaționale. O relație de iubire este revitalizată sau una nouă poate să apară.

Scorpion

Evită oamenii, discuțiile sau mediile pe care nu le consideri potrivite pentru tine mai ales dacă cineva încearcă să-și impună unele opinii asupra ta, amplificându-ți unele sensibilități. Intrarea lui Mercur în Vărsător va amplifica, în urmatoarea perioadă, comunicarea cu membri familiei, implicarea în discuții sau planuri de natură domestică, vizitele la domiciliu din partea prietenilor, dar și înțelegerea unor emoții sau sentimente.

Săgetător

Este important să rămâi realist în privința unor planuri sau proiecte, oricât de importante ar putea să fie pentru tine. Asigură-te că sunt realizabile și durabile. Mercur intră în Vărsător, dinamizându-te atât fizic cât și intelectual, în următoarea perioadă. Toate activitățile care vizează comunicațiile, studiul unor domenii noi, citire, predare sau interacțiunea cu mass media te favorizează.

Capricorn

Oricât de mult te-ar avantaja profesional sau financiar relațiile cu anumite persoane, dacă consideri că acestea nu coincid cu principiile tale, nu ești dispus să faci prea multe compromisuri. Și totuși, cu răbdare, se poate ajunge la un acord, deci un pic de flexibilitate te-ar putea avantaja. Intrarea lui Mercur în Vărsător amplifică interesul tău în chestiuni financiare și în dezvoltarea acelor idei sau metode care au valoare și aplicabilitate practică cu scopul de a-ți îmbunătați situația veniturilor.

Vărsător

Poți da dovadă de multă înțelegere, toleranță și acceptare, chiar și atunci când unele conversații mai delicate par a nu fi cele mai confortabile. Intrarea lui Mercur în propriul tău semn de astăzi te va ajuta în următoarea perioadă în a deveni mai sigur pe ideile și dorințele tale, dar și mai asertiv în exprimarea lor. Vei deveni mai încrezător și mai conștient de tine, dar și mai determinat în a investi în proiecte personale importante pentru tine.

Pești

Poți realiza că nu mai rezonezi cu un anumit grup, cu modul de gândire al unui prieten sau că te îndoiești de sentimentele unei persoane față de tine. Ești dispus și pregătit să vorbești deschis despre un anumit lucru, indiferent cât de inconfortabil ar părea. Mercur intră în Vărsător, amplificându-ți în următoarea perioadă abilitatea de a înțelege mai profund unele mecanisme sau dorințe mai mult sau mai puțin conștientizate. Interesul tău în practici spirituale, meditație, introspecții, orice ține de psihic este favorizat.

Horoscop carieră 6-12 februarie 2023:

Horoscop general 6-12 februarie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Ce au stabilit judecătorii în cazul lui Vlad Pascu. Tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
BREAKING NEWS. Va fi sau nu RETRAS Cătălin Cîrstoiu
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Știința confirmă: îmbrățișările pot alina durerea, anxietatea și depresia!