VIDEO | Horoscop sâmbătă, 20 mai 2023. Marte intră în Leu și va influența toate zodiile

Publicat: 20/05/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 20 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi importantă pentru tine, ținând cont că Marte (planeta care te guvernează) intră în Leu, amplificându-ți voința și dorința în următoarea perioadă de a-ți atinge obiectivele, personale și profesionale. Creativitatea, relația de iubire și copiii se vor afla în centrul intereselor tale. Astăzi, focusează-te pe ce este important și esențial, în ciuda unor mici impedimente.

Taur

În ciuda determinării de care dai dovadă în rezolvarea unor situații, este posibil ca cineva să nu te susțină așa cum ți-ai dori, fapt care poate îngreuna un pic lucrurile. Intrarea lui Marte în Leu îți dinamizează interacțiunile în mediul familial și profesional unde vei tinde să fii reactiv, dacă lucrurile nu sunt pe placul tău.

Gemeni

Ai ca scop să te angrenezi în activități care te fac să te simți liber și care îți îmbogățesc cunoștințele. Poate să fie o călătorie, o vizită la o galerie de artă, un spectacol bun, însă este posibil ca o situație anume să-ți pună unele piedici. Intrarea lui Marte în Leu te dinamizează fizic sau intelectual, însă va trebui să înveți să gestionezi înțelept această energie.

Rac

Chiar dacă faci tot ce ține de tine, te poți confrunta cu unele obstacole sau impedimente vis-a-vis de un proiect anume sau în legătură cu unele acte. Marte intră astăzi în Leu, în sectorul veniturilor tale, amplificând dorința de a-ți securiza mai bine acest domeniu și chiar de a valorifica unele proiecte la care ai lucrat până acum, însă unele divergente financiare pot exista între tine și o altă persoană.

Leu

Intrarea lui Marte în propriul tău semn vine cu extravitalitate, dinamism, energie și dorința de a te focusa mai mult pe propriile dorințe sau nevoi, fapt care poate amplifica unele tensiuni, dacă nu este gestionată armonios. Compania unor prieteni sau o activitate de grup este perfectă pentru a te relaxa, chiar dacă ceva de natură emoțională te incomodează.

Fecioară

Eficiența și productivitatea de care dai dovadă în rezolvarea unei situații pe care ți-ați asumat-o nu sunt pe măsura unei persoane cu care colaborezi, fapt care te determină să te mobilizezi pe cont propriu. Marte intră în Leu, amplificând unele aspecte personale cu care mai ai de lucrat și care vizează echilibrarea unor lucruri în materie de muncă și sănătate.

Balanță

Este o zi perfectă pentru o face călătorie sau pentru a merge la un film pe care îți dorești demult să-l vezi, dacă nu ar exista unele chestiuni care te incomodează, de muncă sau sănătate. Marte intră în Leu, amplificând nevoia de a te focusa mai mult pe acele activități, interese sau grupuri cu care rezonezi, chiar dacă pe parcurs sunt posibile unele tensiuni în relații.

Scorpion

Intuiești cu ușurință, atunci când cineva nu este pe aceeași lungime de undă cu tine, nereușind să-ți perceapă sentimentele sau nevoile. Marte intră în Leu, amplificând autoritatea și asertivitatea cu care te manifești în exterior, atât personal cât și profesional. Dacă nu este gestionat înțelept, poate genera tensiuni în familie sau la muncă.

Săgetător

Chiar dacă interacționezi cu multă lumă și pe o mare varietate de subiecte, ceva anume de natură emoțională sau familială îți creează unele griji sau nemulțumiri. Intrarea lui Marte în Leu te favorizează, amplificând libertatea și nevoia de explorare și cunoaștere care îți sunt tipice. Încearcă să eviți conflictele de natură intelectuală și fii atent la drumurile lungi în următoarea perioadă.

Capricorn

Rezolvarea unor chestiuni practice va necesita tot felul de drumuri sau purtarea unor negocieri, însă cu cât vei fi mai atent la ele cu atât le vei putea recunoaște mai ușor pe cele lipsite de utilitate. Marte intră în Leu, amplificând dorința de a-ți satisface unele dorințe sau plăceri, personale sau financiare, fapt care poate crea unele tensiuni între tine și un partener.

Vărsător

Dacă vei căuta să-ți atingi unele obiective cu orice preț, neținând cont de disponibilitatea financiară de care dispui, se pot ivi unele obstacole. Intrarea lui Marte în Leu în sectorul parteneriatelor tale îți va amplifica asertivitatea cu care îți exprimi punctul de vedere și chiar spiritul combativ, care vor trebui folosite într-un mod echilibrat pentru a evita tensiunile.

Pești

O chestiune emoțională te face să reflectezi serios asupra unor lucruri sau poate o problemă care vizează pe cineva apropiat din familie te îngrijorează. Intrarea lui Marte în Leu în sectorul muncii și al sănătății îți va amplifica autoritatea în relațiile cu cei de la muncă, dar și fermitatea în privința rutinei sau unui stil de viață pe care vrei să-l schimbi. Asigură-te, totuși, că nu forțezi lucrurile.

Horoscop general, săptămâna 15 – 21 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Pericolul din micii de 1 Mai! ANPC trage un semnal de alamă: „Aveți grijă la...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică