VIDEO | Horoscop sâmbătă, 25 februarie 2023. O propunere neașteptată îi ia prin surprindere pe unii nativi

Publicat: 25/02/2023, 06:00
Actualizat: 26/02/2023, 21:11

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 25 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Te poți aștepta la tot felul de neînțelegeri, întârzieri sau chestiuni neașteptate în interacțiunile de astăzi, de aceea este important să-ți păstrezi flexibilitatea și abilitatea de a improviza la nevoie. Dacă ești angrenat în unele negocieri, dezbateri sau calcule financiare, asigură-te că rămâi realist și că știi exact cum să pui problema.

Taur

Ceva sau cineva îți poate crea o stare de agitație sau neliniște, iar tu ești mai nonconformist în abordare decât în mod normal. Nu ești de acord cu solicitările sau viziunile unei anumite persoane, iar acest lucru poate impacta planul profesional, dar nu numai. Dacă vei considera că părerile tale sunt îndreptățite, nu vei renunța ușor la ce este important pentru tine.

Gemeni

Dacă ești plecat la un drum sau plănuiești să faci unul, înarmează-te cu răbdare… deoarece chestiuni neprevăzute te pot lua prin suprindere. Poți fi mai sensibil la unele discuții sau interacțiuni astăzi, deci dacă consideri că unele informații nu sunt potrivite pentru tine, încearcă să te le eviți pe cât posibil.

Rac

O zi cu schimbări de planuri și proiecte, cu invitații sau propuneri supriză în care cel mai bine este să nu mizezi pe siguranță sau stabilitate. Este important să-ți păstrezi abordarea realistă și pragmatică, dacă ești angrenat în unele analize sau calcule financiare, iar dacă dacă vrei să investești în ceva anume, verifică de două ori înainte pentru siguranță.

Leu

Interacțiunile cu partenerul de business sau de cuplu nu vor fi astăzi cele mai simple, deci înarmează-te cu calm și răbdare și încearcă să fii deschis și la părerile celuilalt, dacă vrei să te asiguri că rămâi imparțial și corect în abordare. Nu te grăbi în a lua decizii radicale înainte de a analiza cu atenție implicațiile aferente.

Fecioară

Ceva anume poate veni ca o revelație pentru tine, iar acest lucru poate să te suprindă într-un mod mai mult sau mai puțin plăcut, deoarece te forțează să-ți schimbi planurile. Poate primești o veste de peste hotare sau citești un articol de presă care îți creează cumva o stare de neliniște sau agitație. Susținerea cuiva apropiat este exact ceea ce ai nevoie în acest moment.

Balanță

Ceva anume scapă de sub controlul tău, o situație neașteptată te determină să încerci să faci lucrurile diferit de până acum indiferent dacă îți convine sau nu acest lucru. Activitățile cu copiii pot fi ușor tensionate, întrucât dorințele lor nu se potrivesc cu planurile tale, însă cu un pic de răbdare și organizare, situația se poate ameliora.

Scorpion

Dacă primești o invitație neașteptată la un eveniment anume sau poate prietenii se decid să-ți facă o surpriză, fii deschis la provocare și la noi experiențe. În același timp, chiar dacă ești ușor sceptic sau ai unele dubii interioare în privința unor lucruri sau activități care par că nu ți se potrivesc, încearcă totuși să fii flexibil și să iei în calcul și alte perspective.

Săgetător

Oricât de urgente ar fi unele lucruri sau activități astăzi, încearcă să prioritizezi și să-ți păstrezi calmul și răbdarea chiar și atunci când nu merge totul așa cum ți-ai propus. Evită negocierile, activitățile care presupun un grad mare de concentrare și condu prudent. Cu cât ești mai relaxat cu atât ai șanse mai mari să-ți atingi obiectivele.

Capricorn

Dorința ta de a experimenta, de a face ceva nou și nonconformist îi poate lua pe ceilalți prin surprindere, mai ales persoana iubită care este implicată în planurile tale. Te poți decide brusc să faci o călătorie într-un loc pe care vrei să-l vezi demult, însă înainte de a face asta asigură-te că ai resursele financiare necesare pentru această aventură.

Vărsător

O situație de natură emoțională sau care ține de mediul familial creează un anumit disconfort sau tensiune. Fie acțiunile tale îi impactează cumva pe cei din familie, care tind să riposteze, fie mediul familial îți îngreunează unele planuri sau activități personale. Indiferent de caz, cu toleranță și bunăvoință, se găsesc soluții pentru rezolvarea situației.

Pești

O propunere neașteptată te ia prin surprindere, poate să fie din partea unui prieten pe care nu l-ai mai văzut demult. Sau poate o conversație cu cineva îți deschide cu totul noi perspective și-ți oferă șansa să înțelegi lucruri noi despre tine. Indiferent de caz, va depinde de tine cât ești de dispus să ieși din zona de confort dând la o parte unele dubii sau insecurități.

Horoscop general 20-26 februarie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Idolul lui Mircea Badea. N-a mai văzut niciodată un om ca el
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Unde se află prima cabană montană construită în România?