VIDEO | Horoscop sâmbătă, 6 mai 2023. Poate să fie o zi perfectă pentru o călătorie sau pentru a admira un peisaj frumos, în cazul unor nativi

Publicat: 06/05/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 6 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi cu momente intuitive profunde în care abilitatea de a pătrunde în profunzimea unor lucruri sau emoții este amplificată. Orice practică spirituală este favorizată sau orice proces de consiliere, terapie, vindecare poate avea rezultate. Dacă nu vei simți să vorbești foarte mult, ci mai mult să observi, urmează-ți simțirea, indiferent de părerile celor din jur.

Taur

În ciuda unor perspective financiare diferite sau a nevoii tale de a prioritiza ceva ce este important pentru tine, îți vei face timp pentru unele activități de cuplu care știi că l-ar mulțumi pe cel de lângă tine. Indiferent că ieșiți undeva, că petreceți timpul în compania unor prieteni sau că mergeți la un spectacol, efectul asupra relației va fi unul pozitiv, apropiindu-vă.

Gemeni

Chiar dacă inițial nu ai dispoziția necesară să te ocupi de unele activități de rutină, în momentul în care te apuci de ele, descoperi că ai mai mult spor decât ți-ai imaginat. Dacă cineva îți solicită ajutorul, te dedici total, fără să eziți. Îți poți petrece seara în compania partenerului sau ieșind la o plimbare mai lungă.

Rac

Ziua favorizează activitățile creative, artistice sau cele romantice, chiar dacă poți avea unele rețineri în privința sincerității unor persoane. Te poți bucura de un hobby pe care nu l-ai mai practicat demult sau poți participa la un spectacol în compania partenerului de cuplu, indiferent de caz, scopul este să te relaxezi.

Leu

Ca să ieși un pic din starea introvertită pe care o ai, va trebui să faci un mic efort pentru a te mobiliza, însă odată ce reușești să-l faci, poți avea surpriza să descoperi că a fost unul dintre cele mai bune idei pe care le-ai avut. O discuție de suflet cu cineva apropiat poate să-ți aducă multă pace și liniște în suflet, dar și dorința de o nouă abordare.

Fecioară

Procesele de gândire și comunicare sunt favorizate astăzi grație spiritului analitic și penetrant de care dai dovadă. O zi perfectă pentru a te angrena în activități care îți solicită inteligența emoțională, deoarece te vei descurca de minune. Totuși, dacă vrei să faci impresie bună, va trebui să te adaptezi situațiilor sau cerințelor, chiar dacă sunt mai superficiale.

Balanță

Ar fi perfect dacă ai reuși să-ți faci un pic de timp și pentru tine, în ciuda obiectivelor stabilite pentru astăzi și care în mare parte sunt legate de muncă. Ce ți-ar prinde bine ar fi o ieșire în care să te răsfeți un pic în compania unor persoane dragi. Un pahar de vin, o mâncare bună, un ambient plăcut sau o muzică care îți place ți-ar face ziua mai frumoasă.

Scorpion

Deși inițial poți avea impresia că starea ta de bine depinde de prezența unui lucru sau a unei persoane, descoperi că există multe alte activități sau persoane alături de care te poți simți excelent. Ceva interactiv sau o activitate cu mai multe persoane care să-ți permită să socializezi mai mult, descoperind noi interese, ți-ar prinde tare bine.

Săgetător

Dacă simți nevoia să-ți petreci timpul în liniște, departe de zgomotul cotidian, făcând unele introspecții sau poate chiar o meditație, urmează-ți intuiția, în ciuda perspectivelor diferite ale unui partener. Practicile de natură spirituală sunt favorizate astăzi, amplificându-ți forța interioară, dar și legătura cu Divinitatea.

Capricorn

Va trebui să-ți modifici un pic abordarea, devenind mai flexibil și mai tolerant, dacă ești nevoit să cooperezi cu cineva pe marginea unui proiect profesional sau domestic. Pe de altă parte, eforturile colective sunt favorizate astăzi, cât și orice presupune activitate de grup sau întâlnire cu prietenii.

Vărsător

Pentru a profita de ziua de azi, relaxându-te un pic, va trebui mai întâi să te asiguri că te ocupi de rezolvarea unor chestiuni mai practice sau organizatorice. Partea bună este că ai parte de toată susținerea necesară în a gestiona situația cât mai rapid și mai eficient posibil. Pe seară, starea de spirit este pozitivă și încrezătoare.

Pești

Cu cât vei fi mai flexibil, îmbrățișând și alte perspective, chiar dacă sunt diferite de ale tale, cu atât te vei bucura de o mai bună conexiune cu cei din jurul tău. Poate să fie o zi perfectă pentru a face o călătorie sau pentru a admira un peisaj frumos. Pe seară, pari să fii foarte hotărât în privința unor lucruri grație susținerii din partea cuiva.

Horoscop general, săptămâna 1-7 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Veniturile gigantului Microsoft au explodat!