Horoscop săptămânal 24 – 30 iulie 2023. Mercur intră în Fecioară și va influența toate ZODIILE

Publicat: 22/07/2023, 10:00
Actualizat: 22/07/2023, 12:25

Află ce îți rezervă astrele pentru perioada 24 – 30 iulie 2023. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu pentru săptămâna următoare!

Berbec – Vitalitatea este în creștere, iar tu devii mai practic și mai organizat!

Tot ce vizează socializarea, activitățile creative, planurile de vacanță, o relație romantică sau chiar relația cu copiii îți ocupă o mare parte din timp. Fii precaut în gestionarea resurselor și evită deciziile impulsive romantice sau financiare. În același timp, dacă simți că dorințele tale nu sunt satisfăcute într-o relație, acest lucru poate deveni mai evident, însă cu răbdare și înțelegere se pot găsi soluții. Vitalitatea și energia ta vor fi în creștere pe parcursul săptămânii, iar intrarea lui Mercur în Fecioară, pe 28 iulie, va accentua focusul pe organizare și o gestionare eficientă a muncii și sănătății.

Taur – Siguranța interioară și exterioară este esențială!

O mare parte din atenția ta este îndreptată spre interior, cămin, familie sau nevoi emoționale, fapt care te face să sesizezi cu ușurință când cel de lângă tine nu te înțelege sau nu este conectat cu tine. Ai nevoie de liniște interioară și exterioară pentru a înțelege mai bine ce-ți conferă siguranța pe care o cauți. Poți face mici investiții în confortul propriului cămin sau te poți sfătui cu cineva în privința lor. A doua parte a săptămânii este mai interactivă. Mercur intră vineri în Fecioară, amplificând nevoia de socializare mai ales cu acei oameni cu care împărtășești din hobby-urile tale.

Gemeni – Definește-ți mesajul cu claritate și pune-l în practică!

O săptămână dinamică care te stimulează fizic și intelectual. Interacțiunea cu grupurile și prietenii este favorizată. Pe cât de repede poți transmite un mesaj pe atât de repede te poți enerva dacă celălalt a atins o coardă sensibilă. Cu cât ești mai organizat și te structurezi mai bine pe parte de comunicare dar și activități domestice, cu atât îți poți atinge scopurile. Chiar dacă nu toată lumea îți agreează ideile sau strategia, este important să-ți definești cu claritate mesajul și să-l poți duce la capăt. Din 28 iulie, Mercur intră în Fecioară, deci conexiunea cu familia, căminul sau planul emoțional va fi în creștere.

Rac – Satisfacerea unor pofte sau dorințe antrenează cheltuieli suplimentare!

Gestionarea unor chestiuni financiare, a unor negocieri sau cercetarea pieței cu scopul de a găsi cea mai bună ofertă pentru o eventuală achiziție se află în vizorul tău. Poți fi tentat să cheltuiești mai mult decât aveai în buget, doar pentru a-ți satisface unele pofte sau dorințe, deci fi realist. Cu cât te informezi mai bine pe marginea unor lucruri, evaluându-le gradul de necesitate, cu atât poți căpăta o altă perspectivă. Un drum scurt, o întâlnire cu prietenii, un schimb de idei avantajos se concretizează din a doua parte a săptămânii, iar Mercur – care intră în Fecioară – te activează fizic și intelectual.

Leu – Îmbină fermitatea cu flexibilitatea în ceea ce-ți dorești!

Fermitatea, încrederea, dar și flexibilitatea în modul în care îți manifești personalitatea vor fi esențiale pentru atingerea scopurilor tale. Dorința de a-ți lărgi viziunea și înțelegerea asupra unor lucruri sau de a călători mai mult este benefică, însă ideile sau strategiile pe care le folosești pentru asta pot să nu rezoneze în totalitate cu cineva apropiat ție. De aici se vor naște unele compromisuri pe care va trebui să le faci. Pe măsură ce devii mai inspirat în modul de acțiune, descoperind resursele necesare, intrarea lui Mercur în Fecioara din 28 iulie te va ajuta să devii mai organizat și structurat în gestionarea banilor.

Fecioară – Pe măsură ce te eliberezi de unele tensiuni, ți se deschid noi perspective!

O parte din introspecția sau cercetările pe care le-ai făcut în ultima perioadă ți-au amplificat scepticismul în privința unor lucruri sau persoane, iar săptămâna aceasta îți va fi dificil să ignori acest lucru. Vor exista conversații care vor activa unele sensibilități, dar îți vor oferi șansa în același timp să lucrezi la ele. Interacțiunea cu un partener, indiferent de natura ei va fi testată de lucrurile pe care nu le mai poți ține doar pentru tine. Din a doua parte a săptămânii, vitalitatea ta va fi în creștere cât și dorința de călătorie sau explorare, iar intrarea lui Mercur în semnul tău te va face mă asertiv și mai încrezător în tine.

Balanță – Clarifică obiectivele în care merită să investești!

Interacțiunea la nivel de grup pe plan personal sau profesional va fi în centrul atenției tale. Pe măsură ce-ți clarifici obiectivele, e posibil ca unele prietenii sau interese în care ai investit până acum să se modifice, generând posibile tensiuni. Va trebui totuși să îmbini ceva ce este important pentru tine cu unele obligații pe care le ai. O legătură cu o anumită persoană înseamnă mult pentru tine și vrei să o păstrezi cât mai aproape. Din 28 iulie, Mercur intră în Fecioară, îndemnând la introspecție, meditație și o cunoaștere de sine mai profundă, indiferent de gradul de confortabilitate.

Scorpion – Cu fermitate și strategie îți poți atinge obiectivele!

Ai un scop anume, personal sau profesional foarte important pentru tine și nu ești dispus să renunți la el, chiar dacă antrenează discuții aprinse chiar de la începutul săptămânii. Pătrarul lunar din Scorpion de marți te va determina să acționezi ferm și strategic în a-l convinge pe celălalt de valoarea ideilor tale, în ciuda opoziției inițiale. Chiar dacă lucrurile se mișcă mai încet decât ți-ai dori, din a doua parte a săptămânii, suportul unui partener se va simți considerabil. Mercur intră vineri în Fecioară, deci devii mai organizat în privința unor proiecte pe termen lung în care vrei să investești.

Săgetător – Stabilirea unor priorități antrenează luarea unor decizii!

Deși ai un vibe libertin, dornic de a călători mai mult sau de a descoperi noi locuri sau domenii de interes pentru tine, unele sarcini sau responsabilități îți pot redirecționa focusul într-un mod neașteptat. E posibil să te ocupi de o chestiune domestică sau profesională, chiar de la începutul săptămânii. Va trebui să găsești o variantă de compromis, între dorința de libertate sau ceea ce-ți place și nevoia de stabilitate sau siguranță. Odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară de vineri, un aspect profesional capătă amploare, necesitând luarea unei decizii care poate avea și un impact financiar.

Capricorn – Intensitatea unor dorințe este greu de combătut!

Intensitatea unor dorințe, idei sau strategii de ordin financiar sau sentimental capătă amploare, determinându-te să-ți asumi unele riscuri sau să răspunzi pe loc la o anumită provocare. Dacă un prieten sau cineva apropiat încearcă să manipuleze lucrurile, devii mai conștient de asta. În cazul în care ești singur, oricât de mult ți-ai dori o conexiune mai profundă cu cineva, ceva anume te reține, poate o condiționare de ordin fizic sau intelectual. Odată ce Mercur intră în Fecioară, pe 28 iulie, noi orizonturi fizice sau intelectuale se deschid pentru tine, iar energia de a investi în ceea ce-ți place sau te atrage este în creștere.

Vărsător – Interacțiunea într-un parteneriat scoate lucruri la iveală!

Interacțiunea cu un partener, coleg sau asociat este în prim-plan având și momente mai tensionate, la începutul săptămânii, dacă nu reușiți să cădeți de acord asupra unor lucruri. Unele neînțelegeri de ordin financiar sau chiar intim se pot afla la baza acestor tensiuni și trebuie discutate cu grijă. De fapt încrederea pe care o ai în tine, în propria valoare poate influența calitatea interacțiunii cu celălalt. Odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară din 28 iulie, vei demara analize profunde de natură psihologică și de ce nu, chiar financiară, încercând să înțelegi motivațiile din spatele unor acțiuni.

Pești – Prioritizează ce este mai important pentru tine!

Agitația de la începutul săptămânii în care încerci să rezolvi cât mai multe sarcini într-un timp cât mai scurt, mulțumind pe toată lumea, te poate suprasolicita nervos. Ca și urmare te poți decide să faci o schimbare bruscă în programul zilnic, alocându-ți mai mult timp pentru tine. Dacă această decizie antrenează un posibil sentiment de vină sau părere de rău sau nu este agreată chiar de toată lumea, poate va trebui să te gândești mai serios la ce este cu adevărat important pentru tine. Din 28 iulie, Mercur intră în Fecioară ceea ce presupune că devii mai atent la modul și la oamenii cu care colaborezi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
O femeie din India a inhalat un ac decorativ care i-a ajuns în plămâni