VIDEO | Horoscop vineri, 10 martie 2023. O zi activă, dar și ușor provocatoare, pentru unii nativi

Publicat: 10/03/2023, 06:00
Actualizat: 10/03/2023, 20:54

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 10 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi activă, dar și ușor provocatoare. Atenția ta este îndreptată spre activitățile cu partenerul, cu clientul sau cu publicul în general. În ciuda încercării tale de a păstra o interacțiune cât mai diplomată, unele conversații îți pot da bătăi de cap. Cu un pic de răbdare și o strategie bine pusă la punct se poate atinge un compromis favorabil.

Taur

Ai o stare activă și energică și tinzi să-ți asumi orice sarcină cu încrederea că o poți duce la capăt. Pot exista neînțelegeri sau încurcături vis-a-vis de unele chestiuni profesionale sau domestice, însă o persoană în vârstă sau cu mai multă experiență decât tine pe un anumit domeniu, poate să fie chiar și un șef îți poate fi de ajutor.

Gemeni

În ciuda unor activități sau chiar obligații care pot genera o stare de presiune asupra ta, deoarece ai nevoie să te încadrezi într-un anumit timp pentru rezolvarea lor, ești susținut astral ca și energie și motivație pentru a-ți atinge obiectivele. Poți fi ușor nehotărât în privința unei întâlniri cu prietenii sau un hobby anume, însă orice ai alege te vei simți bine.

Rac

Ești ușor nostalgic și gânditor în privința unor chestiuni familiale sau emoționale, însă nimic din ceea ce simți nu se vede în exterior unde menții o atitudine fermă și proactivă. Este important să-ți păstrezi răbdarea în interacțiunea cu partenerul sau o persoană cu care negociezi ceva anume chiar dacă părerile pot fi împărțite.

Leu

Tinzi să oscilezi sau să-ți schimbi ușor punctul de vedere, mai ales dacă te ajută să-ți atingi obiectivele. Interacțiunea cu un prieten pare să te mobilizeze în timp ce raporturile cu cineva din mediul profesional crează unele inconveniențe din cauza atitudinii critice a celuilalt. Chiar și așa, dacă este important să clarifici lucrurile, o poți face într-un mod asumat și răbdător.

Fecioara

Ceva sau cineva nu te satisface sau pare că-ți răpește dorința de a te bucura de ceva anume. Poate vrei să achiziționezi ceva pentru tine și celălalt nu este de acord sau poate pur și simplu ești tentat de ceva bun și delicios, deși ți-ai propus să fii mai atent la ceea ce consumi. Trăgând linie la sfârșitul zilei, pot realiza cu un pic de cumpătare ți-a fost extrem de utilă.

Balanța

Va trebui să găsești un echilibru între dorințele tale și ce este important pentru tine și nevoia de a-l vedea pe celălalt satisfăcut sau împlinit, indiferent că vorbim de planul personal sau cel profesional. Raportul cu cineva din familie sau vis-a-vis de o chestiune emoțională nu este unul comod, dar ai învățat să nu mai lași pe nimeni să-ți încalce limitele.

Scopion

Unele conversații, schimburi de idei sau un mesaj pe care îl primești creează o posibilă stare de nemulțumire sau nervozitate, însă cu cât te detașezi mai repede cu atât impactul o să fie mai mic. Pe de altă parte, dacă problemele pe care le întâmpini sunt de ordin tehnic sau logistic, cineva din mediul în care lucrezi îți poate fi de ajutor.

Săgetător

Pot exista mici neînțelegeri de natură financiară într-o relație romantică, deoarece sunteți atrași poate de lucruri sau activități ușor diferite sau poate unul este mai precaut cu banii, iar celălalt mai cheltuitor. Ce contează este că puteți face, totuși, echipă comună, dacă sunteți dispuși să vorbiți deschis despre ceea ce simțiți.

Capricorn

Poți fi mai dur sau ușor tranșant în interacțiunea cu o persoană într-un context profesional, dacă tu consideri că nu se respectă un anumit regulament sau dacă cineva pune pe umerii tăi o responsabilitate care nu-ți aparține. Calitatea și eficiența muncii tale sunt importante, dar ești de părere că anumite lucruri trebuie mai întâi discutate și analizate.

Vărsător

Ca să-ți poți schimba mentalitatea sau perspectiva asupra unei chestiuni, ai nevoie mai întâi să vezi ce anumite te ține pe loc, ce temere sau nesiguranță interioară te sabotează mai mult sau mai puțin conștient. Cu răbdare și o motivație interioară puternică poți face progrese, pentru a-ți atinge un obiectiv important pentru tine.

Pești

Poți descoperi că nu mai ai aceleași valori sau interese comune cu un prieten sau că nu mai rezonezi cu o activitate de grup pe care o frecventai constant înainte. Ceva sau cineva te face să te îndoiești de unele lucruri, iar astăzi ești mult mai atent la percepțiile tale interioare. Nu este ceva care te încântă prea mult, dar cu siguranță te simți mult mai împăcat cu tine trăgând aceste concluzii.

Horoscop general 6 – 12 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Un traseu popular din Barcelona, șters de pe Google și Apple Maps din cauza turiștilor...