VIDEO | Horoscop vineri, 12 mai 2023. Careul dintre Soare și Lună de astăzi scoate la suprafață unele tensiuni, pentru o anumită zodie

Publicat: 12/05/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 12 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Așteptările pe care le ai din partea unor prieteni, cauze sau proiecte în care ai investit până acum pot fi în schimbare, pe măsură ce unele chestiuni financiare te iau prin surprindere. Păstrează-ți flexibilitatea și încearcă să gândești cât mai clar și mai obiectiv. O persoană mai în vârstă te poate ajuta cu un sfat!

Taur

Poți tinde să te revolți împotriva unor situații sau persoane care cer de la tine să te conformezi unor reguli, proceduri sau perspective cu care nu ești de acord sau poți adopta o atitudine mai flexibilă capabilă să ia în calcul și alte variante decât cele proprii. Dacă ai o strategie bine pusă la punct, pe care o poți argumenta cu multă răbdare, ai șansa să-ți faci vocea auzită.

Gemeni

O veste pe care o primești sau conversația cu o anumită persoană, poate să fie un profesor, un ghid sau poate un consilier într-un anumit domeniu, poate să te atingă unele chestiuni sensibile pentru tine. Ești îndemnat să-ți îmbrățișezi unele temeri sau incertitudini, iar partea bună este că ai încrederea și resursele necesare pentru a face asta.

Rac

Încrederea ta într-un proiect anume sau într-o persoană poate să fie pusă la îndoială din cauza unor situații care te iau prin surprindere. În ciuda acestui lucru, te vei mobiliza făcând apel la acei oameni care au pregătirea sau experiența necesară pentru a te ajuta. Poți semna sau stabili semnarea unor acte sau documente care să concretizeze unele lucruri.

Leu

Careul dintre Soare și Lună de astăzi scoate la suprafață unele tensiuni între tine și o persoană cu care colaborezi, un șef, un coleg sau cu propriul partener. Chiar dacă va fi greu să-ți maschezi starea de insatisfacție, dacă ai puterea să-ți gestionezi emoțiile, descoperi că există loc pentru discutarea sau negocierea unor termeni sau condiții într-un mod rezonabil.

Fecioară

O schimbare neașteptată care vizează munca sau unele chestiuni administrative îți poate da unele bătăi de cap. Dacă aveai în plan altfel de activități, astăzi, vei fi forțat să-ți modifici programul. Partea bună este că ai susținerea necesară pentru o gestionare cât mai eficientă a situației, fie din partea unor prieteni, fie chiar a partenerului.

Balanță

Ceva din comportamentul celuilalt te face să te îndoiești de angajamentul sau încrederea acelei persoane în relația voastră. Poți simți că nu ești recunoscut sau recompensat la justa valoare, iar acest lucru poate viza și planul profesional. Ce te ajută este faptul că poți renegocia unele lucruri sau termeni, astfel încât să reechilibrezi situația.

Scorpion

Ceva sau cineva te poate forța să ieși din zona de confort sau să-ți schimbi unele convingeri, fapt care îți poate crea un disconfort emoțional considerabil. Totuși, dacă ești dispus să înțelegi faptul că intențiile celuilalt au fost bune, doar modul de acțiune greșit, puteți dezbate unele aspecte într-un mod care să stabilizeze lucrurile între voi.

Săgetător

O zi tensionată, fizic sau intelectual din, cauza unor tensiuni neașteptate. Pot ține de muncă, serviciu, relația cu cei de la muncă sau chiar sănătate. Ți se recomandă să fii flexibil în abordare și dispus să încerci și altfel de metode. Cu un pic de efort și analiză realizezi că-ți poți atinge scopurile, folosind la maxim resursele disponibile, făcând chiar și mici economii.

Capricorn

Ceva sau cineva îți strică calculele financiare pe care le-ai făcut. Dacă sectorul relațional este în vizor, speranțele tale vis-a-vis de o relație romantică sunt puse la îndoială de atitudinea imprevizibilă a celuilalt. Dacă, în schimb, ești flexibil și deschis la un alt gen de abordare, descoperi că unele lucruri pot fi rediscutate într-un mod care să mulțumească pe toată lumea.

Vărsător

Aspectul tensionat de astăzi dintre Luna din propriul tău semn și Soarele și Uranus din Taur îți poate genera o stare de tensiune și neliniște, din cauza unor evenimente care te iau prin surprindere. Acestea pot viza munca, serviciul, planul domestic sau propriul cămin. Cu un pic de răbdare și disponibilitate de a asculta și părerile celor din familie, se vor găsi soluțiile potrivite.

Pești

Dacă ai unele planuri de a te întâlni cu cineva, de a cumpăra ceva sau chiar de a pleca la un drum, te poți confrunta cu unele obstacole. Cu cât vei fi mai stăpân pe situație, gândind clar și obiectiv, dar și dispus să faci mici reajustări în cazul unor lucruri, cu atât ai șansa să depășești impedimentele. Unii oameni se pot dovedi de ajutor.

Horoscop general, săptămâna 8 – 14 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Pericolul din micii de 1 Mai! ANPC trage un semnal de alamă: „Aveți grijă la...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Lumière și Revoluția Cinematografică