VIDEO | Horoscop vineri, 14 aprilie 2023. Unii nativi nu se pot bucura de ceva sau cineva, așa cum și-ar dori

Publicat: 14/04/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 14 aprilie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Unele discuții sau chestiuni neprevăzute de ordin financiar îți pot da planurile peste cap, deci încearcă să fii realist în abordare, chiar dacă poți fi dezamăgit de unele lucruri. Dacă intenționezi să pleci la un drum, asigură-te că ai făcut toate verificările de rigoare înainte de plecare. Va fi important să păstrezi o disciplină mentală pozitivă!

Taur

Interacțiunea cu cineva pe plan profesional este ușor tensionată, întrucât nu ești dispus să accepți unele constrângeri sau impuneri, indiferent din partea cui vin. Ți se recomandă să fii ușor precaut cu cheltuielile pe care le faci, fapt care nu te încântă sau atent la unele promisiuni din partea cuiva care nu pare foarte de încredere.

Gemeni

Ceva anume poate să aibă un impact mai puțin plăcut asupra ta, creând o stare de presiune sau chiar disconfort, însă cu cât privești lucrurile mai clar, cu atât poți găsi soluțiile potrivite pentru a depăși situația. Poți simți o persoană sau o situație ca pe ceva care îți limitează manifestarea personalității sau chiar dorința de a te bucura de unele lucruri, însă chiar și așa rămâi optimist, deoarece te ajută mai mult decât crezi.

Rac

Reacția sau oferta unei persoane te ia pe nepregătite, forțându-te să-ți modifici unele socoteli, fapt care îți scade încrederea pe care o aveai în unele lucruri sau persoane. Un proiect anume poate să dureze mai mult decât ai preconizat sau să necesite mai multe resurse, iar problemele pot fi mai degrabă de natură juridică sau contractuală.

Leu

Poate să nu fie cea mai bună zi pentru negocierea unor lucruri, situații sau contracte, întrucât vor apărea lucruri sau chestiuni la care nu te aștepți. Acest lucru poate să fie valabil și în relația de cuplu. Dacă mizai pe susținerea sau ajutorul unei persoane anume într-o chestiune profesională, acest ajutor poate întârzia să apară sau poate fi diferit de așteptările tale.

Fecioară

Te poți confrunta cu unele chestiuni neprevăzute la muncă sau poate o mică problemă de sănătate îți dă unele bătăi de cap, necesitând să te mobilizezi pentru rezolvarea ei. Apare o distanțare între tine și persoana cu care colaborezi datorată, poate, unei lipse de coordonare a activităților sau a faptului că ești nemulțumit de ritmul în care decurge un anumit proiect.

Balanță

Nu te poți bucura de ceva sau cineva, așa cum ți-ai dori. Apar tot felul de impedimente personale sau financiare neprevăzute, care îți pun răbdarea la încercare. Deși ți-ai propus să-ți faci mai mult timp pentru tine, fie unele responsabilități profesionale îți îngreunează lucrurile, fie unele mici probleme de sănătate îți pun răbdarea la încercare.

Scorpion

Interacțiunea cu cineva nu este întocmai așa cum ți-ai dori, iar reacția celuilalt te ia prin surprindere, creându-ți un oarecare disconfort. Nu este o zi potrivită pentru a încerca să te apropii sau să te conectezi profund cu cineva, ci dimpotrivă se vor necesita unele eforturi din partea ta dacă vrei să încerci să armonizezi sau să echilibrezi relația respectivă.

Săgetător

Ai mai multă grijă la sistemul tău nervos și încearcă să prioritizezi cât mai mult din activități. Pot apărea tot felul de probleme sau neînțelegeri la muncă, iar atitudinea mai critică a unui coleg nu va fi neapărat pe gustul tău. Orice tentativă de a lucra în colaborare, astăzi, va necesita eforturi susținute din partea ambelor părți implicate.

Capricorn

Dorințele sau nevoile persoanei iubite sau ale propriului copil nu vor coincide neapărat cu ale tale, mai ales când vine vorba de efectuarea unor cheltuieli, fapt care te poate determina să-ți refaci calculele. În plus unele activități setate pentru astăzi decurg mai greu decât ți-ai fi dorit fapt care îți crează senzația unei lipse de eficiență sau productivitate.

Vărsător

Fie interesele tale nu coincid cu cele ale unui membru al familiei, fie o situație de natură emoțională sau familială te ia prin surprindere. Deși aveai deja ceva stabilit pentru astăzi, poate intenționai să faci unele achiziții sau să socializezi cu unele persoane, este posibil să fie nevoie de unele modificări sau reajustări, deci poți avea o ușoară stare de nemulțumire.

Pești

O defecțiune tehnică, o știre pe care o auzi în treacăt sau o conversație cu cineva îți poate da unele planuri peste cap. Fii atent, dacă pleci la drum, s-ar putea să dureze mai mult decât te-ai fi așteptat. Conexiunea cu cineva din familie nu este așa cum ți-ai dori, ceva anume nu este în regulă între voi sau poate o rudă cu care trebuia să te vezi cu ocazia sărbătorilor nu mai poate să ajungă, fapt care te întristează.

Horoscop general 10-16 aprilie 2023:

Horoscop general luna aprilie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?