VIDEO | Horoscop vineri, 17 februarie 2023. O zi cu întâlniri sau discuții profitabile și avantajoase, pentru unii nativi

Publicat: 17/02/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 17 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi cu întâlniri sau discuții profitabile și avantajoase. Interacțiunea pe plan profesional este favorizată și susținută de oameni care îți prețuiesc talentul sau aptitudinile. Deschiderea pe care o manifești față de subiecte, domenii sau tehnologii noi te pune în contact cu oameni, cu ajutorul cărora poți asimila informații utile și concrete.

Taur

Ai o abordare flexibilă, deschisă și inovatoare care îți permite să te folosești de informațiile și cunoașterea dobândite pentru a-ți atinge obiectivele. Ziua favorizează călătoriile și studiile, dar și întâlnirile cu prieteni cu care împărtășești aceleași interese. Dacă ai de făcut o prezentare sau de susținut un interviu, te vei descurca excelent.

Gemeni

Dacă vrei să-ți extinzi cunoașterea într-un anumit domeniu sau influența într-un grup sau o comunitate din care faci parte, astăzi poate să fie momentul potrivit. Ești deschis către a face ceva nou și a ieși din zona de confort. Fii atent la evenimentele de astăzi și nu rata oportunitățile care se pot ivi.

Rac

Fii deschis la invitația sau propunerea neașteptată a zilei de astăzi. Ea poate veni din partea unui prieten sau poate viza o anumită colaborare profesională. Indiferent de caz, ești entuziasmat de perspectivă. Unele calcule sau idei financiare se pot dovedi profitabile, întrucât te bucuri de susținerea potrivită.

Leu

Poți veni astăzi cu o soluție inovatoare în privința unui proiect la care lucrezi, surprinzându-ți colegii. Ești eficient, creativ și beneficiezi de flash-uri inspiraționale în ceea ce-ți propui să realizezi. Poți avea în plan să faci o călătorie de weekend cu partenerul sau cu un prieten, indiferent de caz simți nevoia de libertate și expansiune.

Fecioară

O zi cu experiențe noi și incitante, în care îți poți surprinde partenerul de cuplu cu o anumită invitație. Ziua favorizează planul relațional, participarea la evenimente artistice. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic sau ai un hobby anume, nu ezita să folosești la maxim oportunitățile acestei zile.

Balanță

Descoperi într-un mod neașteptat o metodă eficientă și avantajoasă de a rezolva o chestiune importantă pentru tine. Poate să fie de natură practică, reușind să schimbi ceva în metoda sau stilul de lucru sau de natură personală, poate descoperi un remediu pentru o problemă de sănătate mai veche. O zi favorabilă pentru comunicare și negociere.

Scorpion

O invitație neașteptată la un eveniment, la un drum sau chiar la o întâlnire poate să-ți facă ziua mai frumoasă decât ai fi crezut. Interacțiunea cu un frate sau un vecin poate veni cu informații utile pentru tine. Ești destul de optimist în privința modului în care avansează un proiect anume care vizează căminul personal sau o proprietate imobiliară.

Săgetător

Ești inspirat, eficient și practic în abordare. Poți descoperi un mod de a te folosi de o anumită resursă sau de un talent pe care îl ai la dispoziție de o manieră mult mai profitabilă decât până acum. Interacțiunea cu o sursă de informație, un frate sau cineva apropiat te entuziasmează și te stimulează într-un mod benefic. Dacă vrei să joci ceva anume, nu ezita!

Capricorn

Indiferent de domeniul în care activezi, inspirația și strategia de care dai dovadă astăzi sunt binevenite. Poți surprinde printr-un mod de prezentare anume, de transmitere al unui mesaj sau viziuni sau de negociere al unui produs sau serviciu. Dacă ești tu cel interesat în a achiziționa ceva anume, ai șanse maxime să obții cel mai bun raport calitate preț.

Vărsător

O relație cu o anumită persoană pe care o cunoști mai demult sau experiența dobândită până acum într-un anumit domeniu se dovește a fi mai mult decât utilă în ceea ce-ți propui să realizezi. Viteza ta de reacție sau de analiză în anumite situații este de invidiat, fapt care te va ajuta în a sesiza ocaziile potrivite. Gândurile tale sunt benefice și constructive!

Pești

Nu rata o invitație la un eveniment anume, o întâlnire cu prietenii sau o călătorie scurtă, dacă se ivește ocazia, deoarece s-ar putea să fie exact ceea ce aveai nevoie pentru a te relaxa, dar și a interacționa cu oameni cu care împărtășești aceleași hobby-uri sau interese. Fii atent la ideile pe care le ai sau la discuțiile cu anumite persoane, pentru că se pot dovedi profitabile.

Horoscop general 13-19 februarie 2023:

Horoscop general luna februarie 2023:

Horoscop finanțe pentru luna februarie 2023:

Horoscop carieră februarie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Chitara cu care John Lennon a înregistrat piesa „Help!”, găsită după 50 de ani