VIDEO | Horoscop vineri, 17 martie 2023. Nativii care ar putea descoperi o informație prețioasă pentru ei

Publicat: 17/03/2023, 06:00
Actualizat: 21/03/2023, 02:28

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 17 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O interacțiune cu o persoană influentă poate să aibă un impact puternic asupra ta, într-un sens pozitiv. Dacă ai o revelație în privința unei chestiuni personale, păstreaz-o doar pentru tine. Cu cât ești mai ferm și mai stabil cu planurile tale financiare cu atât îți poți atinge obiectivele.

Taur

Sfaturile primite din partea unei persoane cu experiență sunt folositoare, iar anumite interacțiuni te vor ajuta să capeți o altă perspectivă asupra unor lucruri sau situații. Oricât de entuziasmat ai fi în privința unui obiectiv de viitor, asigură-te că ai și strategia necesară pentru a-l concretiza.

Gemeni

O discuție pe marginea unei chestiuni financiare are un impact puternic asupra ta. Dacă primești o propunere sau o ofertă de job, negociază cu atenție și fermitate, asigurându-te că alegi ce este mai potrivit pentru tine nu doar din perspectiva banilor cât și a volumului de muncă aferent.

Rac

Fie ceri părerea unui consilier sau expert într-un anumit domeniu, fie te sfătuiești cu un prieten vis-a-vis de un proiect important pentru tine. O discuție cu partenerul poate să capete amploare pe măsură ce realizezi că doar o parte din obiectivele voastre sunt comune.

Leu

Fii atent la o chestiune care vizează munca sau sănătatea. Dacă ține de sănătate, vezi ce anume pune presiune asupra ta, iar dacă vizează munca, tratează într-un mod diplomat și realist lucrurile chiar dacă nu ești pe aceeași lungime de undă cu celălalt, deoarece nu știi niciodată de unde se pot ivi oportunitățile.

Fecioară

Chiar dacă interacțiunea într-o relație romantică este intensă, scoțând la suprafața emoții puternice, ai destulă răbdare și perseverență în a le clarifica. Dacă interesele tale vizează o situație profesională, chiar dacă ești entuziasmat de un proiect anume, asigură-te ca și celălalt vede lucrurile din aceeași perspectivă.

Balanță

O chestiune emoțională sau o discuție cu cineva din familie are un impact profund asupra ta, însă reușești să extragi învățătura potrivită din această experiență. Îți propui să te organizezi mai eficient atât pe parte de sănătate cât și muncă, învățând cum să fii cumpătat și echilibrat în toate activitățile.

Scorpion

Poți descoperi o informație prețioasă pentru tine, citind ceva într-o carte sau conversând cu cineva, însă provocarea va fi să începi să o pui în practică. Îți dorești mai multă stabilitate pe plan sentimental și ești dispus să faci demersuri în această direcție, însă asigură-te că investești în persoana sau relația potrivită.

Săgetător

Este important să investești în lucruri de valoare de care să fii mulțumit. O discuție sau unele analize pe marginea unei chestiuni financiare capătă amploare. Dacă ești entuziasmat de unele proiecte domestice sau familiale importante pentru tine, vezi dacă și partenerul tău are aceeași părere.

Capricorn

Îți exprimi părerile sau convingerile cu multă asertivitate și chiar autoritate, nelăsând loc de vreun compromis, iar acest lucru poate să-ți fie de folos pe plan personal dar poate să creeze mici neplăceri pe plan sentimental, chiar dacă intențiile tale sunt bune. Fii mai clar în interacțiunea cu unii colegi de muncă, pot exista neînțelegeri.

Vărsător

O discuție privată legată de muncă, de împărțirea unor sarcini sau atribuții te vizează în mod direct și poate veni cu unele avantaje financiare, însă în același timp s-ar putea să-ți răpească o mare parte din timpul alocat ție sau familiei. Pe seară, orice decizie ai lua va trebui discutată și cu partenerul a cărei perspectivă poate să fie diferită.

Pești

Întâlnirea cu un prieten sau ceva ce plănuiești te entuziasmează într-un mod deosebit, însă cu cât vei fi mai clar și mai realist cu intențiile tale, cu atât vei evita unele neînțelegeri. Pe seară, devii mai gânditor și mai reflexiv, realizând că ideea ta necesită mai multă organizare decât ți-ai imaginat.

Horoscop general 13 – 19 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
VIDEO. Paula Seling, apariție de senzație pe străzile Parisului: "Câți artiști pot face asta? Respect"
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
România și pierderea Dobrogei. Ionel Brătianu: „Soarta Dobrogei nu depinde de stipulațiile păcii de la...