VIDEO | Horoscop vineri, 28 aprilie 2023. Nu este o zi potrivită pentru negocieri sau tranzacții, în cazul unor nativi

Publicat: 28/04/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 28 aprilie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Tot ce ține de socializare, distracție, activități cu copiii sau persoana iubită sunt favorizate astăzi, însă este important să eviți excesele. Vei vrea să-ți exprimi personalitatea într-un mod creativ, care te singularizează fiind cel care întreține atmosfera într-un grup, chiar dacă unele persoane te vor surprinde prin atitudinea lor.

Taur

Interacțiunea în mediul familial este ușor tensionată sau o situație de natură domestică îți poate crea unele probleme, însă ai resursele financiare disponibile pentru rezolvarea ei. Confortul și stabilitatea sunt importante pentru tine, însă dacă ceva anume îți cerează o stare de revoltă interioară, nu vei lăsa lucrurile așa.

Gemeni

Fii selectiv în privința oamenilor sau a informațiilor cu care te înconjori astăzi, deoarece unele dintre ele pot avea un impact mai puțin pozitiv, accentuându-ți unele temeri. Ce te ajută este faptul că poți apela oricând la sfatul unui prieten sau mizezi pe propria ta abilitate de a continua să cercetezi până descoperi adevărul.

Rac

Atitudinea neașteptată a unei persoane sau o situație pe care nu ai prevăzut-o te poate determina să-ți refaci calculele deci nu miza pe stabilitatea financiară a zilei de astăzi. Însă, grație naturii tale precaute și organizate, poți folosi o parte din banii pe care îi aveai puși deoparte pentru a rezolva problema.

Leu

O zi cu trăiri și sentimente intense și pasionale. O situație imprevizibilă de natură profesională sau în raport cu mediul social generează un răspuns emoțional puternic din partea ta. Totuși abilitatea ta de mobilizare este demnă de admirat, atât prin oamenii pe care știi că poți miza la nevoie cât și prin cunoștințele pe care le folosești într-un mod inspirat.

Fecioară

Claritatea cu care evaluezi lucrurile va fi critică astăzi, deoarece poți tinde să exagerezi gravitatea unor informații sau situații mai mult decât este cazul, din cauza unor temeri sau incertitudini interioare. O persoană aflată într-o poziție de autoritate se poate dovedi susținătoare în depășirea situației.

Balanță

Deși ai așteptări în privința unui proiect în care ai investit până acum, te poți confrunta cu unele dificultăți financiare sau emoționale. Dacă continui să faci unele cercetări în această direcție, și chiar să încerci o abordare nouă, realizezi că situația se poate ameliora considerabil.

Scorpion

Nu este cea mai potrivită zi pentru a lucra în cooperare sau colaborare cu cineva, întrucât riscul apariției unor divergențe de opinii este crescut. În schimb, dacă îți asumi rezolvarea unor chestiuni pe cont propriu, poți descoperi că ai potențialul necesar și chiar abilitatea de a-i coordona pe cei aflați în subordinea ta într-un mod eficient.

Săgetător

O situație la muncă sau în mediul domestic te poate lua prin surprindere, forțându-te să-ți modifici planurile. Ajutorul sau susținerea din partea unui coleg sau a propriului partener se dovedește de mare folos, amplificându-ți încrederea în tine și puterea de a gestiona situația.

Capricorn

Ți se recomandă prudență în privința speculațiilor și evitarea acțiunilor financiare cu un grad mare de risc. Interacțiunea cu copiii sau persoana iubită poate fi ușor provocatoare mai ales dacă unul dintre voi va tinde să domine într-un anume fel, impunându-și perspectiva sau punctul de vedere. Precizia și atenția la detaliu sunt amplificate.

Vărsător

O zi cu discuții și tensiuni interioare. O situație familială te ia prin surprindere sau reacția partenerului tău în privința unor lucruri îți generează o adevărată revoltă interioară. Flexibilitatea și diplomația vor fi de mare ajutor, dar și o activitate fizică mai intensă care să te detensioneze.

Pești

Cu Luna în tranzit prin sectorul sănătății și al muncii, evită suprasolicitarea sau tendința spre critică sau autoperfecționism. Unele probleme cu care te confrunți te pot forța să lucrezi în colaboare cu cineva, însă acest lucru nu te încântă neapărat, mai ales dacă ritmul său metodele de lucru diferă. Nu este o zi potrivită pentru negocieri sau tranzacții.

Horoscop general, săptămâna 24-30 aprilie 2023

Horoscop general luna aprilie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Ștafeta torței olimpice de la Paris 2024 va include 30 de situri din patrimoniul UNESCO