VIDEO | Horoscop vineri, 3 martie 2023. O plimbare pe seară îi poate ajuta pe unii nativi

Publicat: 03/03/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 3 martie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Interacțiunea cu o persoană cu autoritate socială, profesională sau chiar parentală este tensionată astăzi, fapt care generează o intensitate emoțională deosebită. Deși îți propui să te odihnești sau să faci ceva relaxant în a doua parte a zilei, poate o să participi la un spectacol cu persoana iubită. Unele griji sau gânduri mai puțin plăcute nu-ți dau pace.

Taur

Fie nu prea reușești să ajungi la un acord cu cineva, fie poți întâmpina mici probleme tehnice sau care țin de comunicații și care îți creează unele întârzieri în ceea ce ai de făcut. Nu este ziua cea mai potrivită pentru negocieri, dezbateri sau pentru semnat contracte. Poți deveni mai strict și chiar ușor autoritar cu cei din mediul familial sau vis-a-vis de gestionarea unor sarcini domestice.

Gemeni

Unele chestiuni financiare sau emoționale care nu se desfășoară în modul în care ți-ai dori pot genera o stare de frustrare sau nemulțumire. Trebuie evitată cu orice preț tendința de manipulare, fie din partea ta, fie a celui de lângă tine cât și tendința de a transforma totul într-o luptă de putere. Pe seară devii mult mai dinamic, atât fizic, cât și intelectual, însă este important să păstrezi o disciplină mentală armonioasă.

Rac

O zi tensionată în care interacțiunile cu unele persoane îți pun răbdarea la încercare. Încearcă să eviți rigiditatea și fii deschis în a lua în calcul și alte păreri sau opinii, chiar dacă sunt diferite de ale tale, s-ar putea să-ți fie de folos. Îți va fi foarte greu să reziști unor tentații indiferent de natura lor în a doua parte a zilei, orice plăcere pe care ți-o satisfaci va fi resimțită ca o recompensă.

Leu

Ar fi indicat să nu mizezi pe luciditatea zilei de astăzi, stările emoționale intense pe care le ai te pot determina să interpretezi unele lucruri sau cuvinte în detrimentul tău. Evită luarea unor decizii importante indiferent de natura lor. Odată cu intrarea Lunii, pe seară, în propriul tău semn îți recapeți din energie însă asigură-te că o folosești într-un mod înțelept și armonios.

Fecioară

Interacțiunea cu propriii copii nu va fi lipsită de tensiuni sau neînțelegeri. Va fi o adevărată artă să știi când să fii ferm, asigurându-te că au înțeles cum este mai bine să procedeze și când să fii blând și înțelegător dacă aceasta este abordarea de care au nevoie. Toate acestea îți consumă din energie, așa că de abia aștepți seara să poți petrece câteva momente în liniște.

Balanță

Ceva sau cineva îți creează o stare de stres sau nervozitate. Poate să fie o problemă care ține de muncă, serviciu, interacțiunea cu un coleg sau una care vizează starea de sănătate. Decât să-ți faci griji în privința realizării unor obiective, ar fi mai bine să ieși la o plimbare sau să suni un prieten care știi că întotdeauna te încurajează.

Scorpion

Modul tău de a percepe sau înțelege unele lucruri diferă semnificativ de cel ale unei persoane cu care interacționezi, fapt care poate crea unele neînțelegeri. Fii mai precaut dacă interacționezi cu oameni din străinătate sau în chestiuni juridice sau contractuale și evită negocierile. Pe seară poți deveni ușor autoritar, dacă cineva continuă să te șicaneze.

Săgetător

Perspectivele financiare în relația ta de cuplu nu coincid sau pur și simplu interesele și plăcerile voastre sunt diferite fapt care poate crea unele neînțelegeri. Ești mai introvertit și cu emoții mult prea complexe pentru ca celălalt să reușească să te înțeleagă cu adevărat, ar ajuta să fii tu cel care încearcă să explice mai clar lucrurile. O plimbare pe seară poate ajuta.

Capricorn

Interacțiunea cu partenerul, colegul, clientul sau cu publicul în general nu este una foarte facilă și nici comodă, va trebui să faci eforturi de voință pentru a-ți păstra răbdarea. Fie celălalt nu înțelege ușor ceea ce transmiți, fie apar tot felul de obstacole care nu depind de tine. Pe seară, realizezi că simți mult mai intens unele lucruri decât reușești să exprimi în cuvinte.

Vărsător

Pot apărea tot felul de neplăceri sau tensiuni în relația cu o persoană cu care lucrezi care te fac să te îndoiești de sinceritatea intențiilor sale. De asemenea, încearcă să ai mai multă grijă de propria sănătate, deoarece poți resimți mai ușor efectele unei posibile suprasolicitări. Activitățile cu partenerul îți ocupă atenția pe seară chiar dacă aveți unele perspective diferite.

Pești

Unele planuri stabilite pentru astăzi s-ar putea să nu iasă exact așa cum ți-ai fi dorit sau efortul depus pentru realizarea lor este mult mai mare decât ți-ai imaginat. Chiar dacă încerci să te organizezi cu unele sarcini sau responsabilități, ceva anume îți amplifică unele griji. Te-ar ajuta să asculți o muzică relaxantă sau să faci o meditație înainte de culcare.

Horoscop general 27 februarie – 5 martie 2023:

Horoscop general luna martie 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Meghan Markle, eșec de proporții în afaceri. Ce se întâmplă cu American Riviera Orchard
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto