VIDEO | Horoscop vineri, 5 mai 2023. Eclipsa de Lună din Scorpion influențează toate zodiile, astăzi

Publicat: 05/05/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 5 mai 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O idee de business, un plan de investiții, o asociere anume sau pur și simplu modul în care îți gestionezi finanțele sunt în vizorul Eclipsei de Lună din Scorpion de astăzi. Fii atent la unele cheltuieli sau costuri care se pot ivi pe neașteptate și încearcă să fii cât mai inventiv în rezolvarea lor. Dacă reacția partenerului tău, într-o relație intimă, te ia prin surprindere, încearcă să rămâi deschis și flexibil în a-i înțelege motivele.

Taur

Axa relațională „Eu versus Tu” este dinamizată de Eclipsa de Lună din Scorpion de astăzi care poate amplifica reactivitatea unui partener, indiferent de natura parteneriatului, vis-a-vis de unele chestiuni relaționale sau de modul tău de a interacționa. Deși poți fi extrem de direct și imprevizibil în abordare, nu te grăbi în a face unele schimbări radicale înainte de a discuta lucrurile cu atenție. Fii precaut cu sfaturile primite!

Gemeni

Munca, rutina zilnică și sănătatea fizică și psihică sunt în vizorul acestei Eclipse de Lună din Scorpion de astăzi care te forțează să păstrezi un echilibru între muncă și odihnă, dar și între partea materială și cea spirituală a vieții. Fii conectat cu tine și ascultă-ți intuiția, deoarece poți traversa un proces de vindecare, însă în același timp, fii cât mai precaut cu unele persoane din mediul în care lucrezi ale căror intenții nu sunt cele mai bune.

Rac

Eclipsa de Lună din Scorpion de astăzi dinamizează axa iubirii, a creativității, a talentelor, dar și a prieteniilor și a proiectelor de viitor unde pot apărea unele schimbări imprevizibile în următoarea perioadă. Deși ești plin de energie și-ți faci speranțe în privința unor persoane, asigură-te că priviți în aceeași direcție și că obiectivele voastre sunt comune. Dacă te vezi nevoit să faci unele schimbări într-un proiect anume, acestea se pot dovedi de bun augur.

Leu

Echilibrarea planului emoțional sau familial cu cel profesional este mesajul Eclipsei de Lună din Scorpion de astăzi care te îndeamnă să-ți asculți emoțiile înainte de a lua vreo decizie importantă. Unele schimbări de natură profesională sau emoțională pot apărea în următoarea perioadă, dar vor fi mai degrabă generate de dorința ta de a schimba lucrurile care nu te satisfac. Interacțiunea cu persoane cu autoritate poate să fie ușor dificilă.

Fecioară

Axa comunicării, a studiilor, a călătoriilor și a propriilor convingeri este activată de Eclipsa de Lună din Scorpion de astăzi care te îndeamnă să fii deschis la noi abordări, idei sau perspective. Acestea pot lua forma unor studii, cercetări sau domenii noi în care vrei să investești timp și resurse, chiar dacă nu toată lumea din jurul tău îți va împărtăși interesele. Te vei lăsa stimulat de orice sau oricine îți lărgește orizontul cunoașterii.

Balanță

Planul financiar va fi în vizorul tău, confruntându-te cu unele schimbări neașteptate vis-à-vis de unele investiții făcute, de un business propriu sau pur și simplu de veniturile zilnice, grație Eclipsei de Lună din Scorpion de astăzi. În ciuda asertivității de care dai dovadă pe plan profesional, va trebui să fii precaut și inventiv în modul în care îți gestionezi bugetul. A acționa într-un mod care să-ți întărească valoarea de sine va fi important.

Scorpion

Realitatea unui parteneriat devine din ce în ce mai clară pentru tine, indiferent de implicațiile aferente grație Eclipsei de Lună de astăzi din propriul tău semn. Dacă existe tensiuni în relație, acestea vor deveni evidente, îndemnându-te să le abordezi cu atenție. Dacă ești în căutarea unei relații, cineva te poate surprinde într-un mod plăcut în următoarea perioadă, însă scopul tău va fi să te asiguri că investești într-o relație stabilă și sigură.

Săgetător

Eclipsa de Lună din Scorpion de astăzi dinamizează sectorul sănătății, al muncii și al spiritualității, îndemnându-te să echilibrezi materialul cu spiritualul, astfel încât să fii aliniat cu tine, dar și mai organizat și mai practic în general. Unele schimbări neașteptate la locul de muncă, în stilul de muncă sau chiar în relația cu un coleg anume te pot face să te îndoiești de sinceritatea unor persoane. Susținerea partenerului de cuplu contează mult pentru tine.

Capricorn

Proiectele și interesele tale, dar și o prietenie sau o relație romantică, pot trece prin unele schimbări, deoarece Eclipsa de Lună din Scorpion de astăzi te îndeamnă să fii mai direct în exprimarea sentimentelor. Dacă ceva anume nu te satisface sau nu mai rezonezi cu unele lucruri, vei tinde să te adopți o atitudine mai tranșantă. Fii mai atent în relația cu propriul copil și mai deschis în a-i înțelege dorințele și nevoile.

Vărsător

Modificări, schimbări, ajustări în mediul din jurul tău, indiferent că vorbim de propriul cămin, de o situație emoțională sau familială vor fi în vizorul Eclipsei de Lună din Scorpion de astăzi. Cu cât vei fi mai organizat în acțiunile tale, urmând un plan sau o strategie atât personală cât și financiară, cu atât vei reuși să păstrezi situația sub control. Un pic de mișcare sau o activitate mai antrenantă poate ajuta.

Pești

Ești stimulat atât fizic cât și intelectual grație Eclisei de Lună din Scorpion de astăzi care îți va amplifica curiozitatea și dorința de a explora noi domenii, interese sau convingeri, îndemnându-te să ieși din zona de confort. Poate o persoană anume va fi cea care te va stimula în a încerca lucruri noi. Te poți înscrie la un curs de yoga sau de meditație, întrucât vei simți nevoia să aprofundezi înțelegerea unor aspecte.

Horoscop general, săptămâna 1-7 mai 2023:

Horoscop general luna mai 2023:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?