VIDEO | Horoscop zilnic duminică, 16 iulie 2023. Menținerea unui echilibru psiho-emoțional este important, pentru anumiți nativi

Publicat: 16/07/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 16 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi perfectă pentru a petrece un timp de calitate în sânul familiei, în grădina din spatele casei sau într-un mediu rustic, familiar și primitor. Ești mai conectat cu propriile emoții și mai atent sau empatic cu cei apropiați. Vei aprecia o mâncare „ca la mama acasă” și împărtășirea unor povești sau experiențe din copilărie.

Taur

Relațiile cu anturajul apropriat sau cu cei din comunitatea din care faci parte sunt favorizate, grație conexiunii dintre voi care este stabilă și profundă. Dacă ai un mesaj pe care vrei să-l transmiți sau o cauză pe care o promovezi, modul în care te faci auzit este unul care impresionează, inspiră și motivează.

Gemeni

Ai un sentiment de pace și stabilitate interioară care te face să fii recunoscător pentru acele lucruri sau persoane care îți fac viața frumoasă. Indiferent că alegi să petreci ziua în compania unor prieteni, să ieși într-un loc frumos, poate o grădină de vară sau să faci o plimbare pe marginea unui lac, te vei simți excelent.

Rac

Ești energic și entuziast și orice activitate care îți lărgește orizontul fizic sau intelectual poate să fie perfectă pentru tine, deoarece scopul este creșterea și dezvoltarea. Poți să încerci o nouă experiență, să faci o călătorie, să vizitezi un loc sau să participi la un concert. Compania unui prieten este binevenită.

Leu

Poate să fie o zi mai mult pentru tine, deoarece starea ta ușor nostalgică sau introvertită te face să petreci timpul departe de agitație cotidiană. Ziua favorizează procesul de introspecție, meditație, psihoterapie sau coaching, întrucât ești mai conectat cu tine. Menținerea unui echilibru psiho-emoțional este important.

Fecioară

Participarea la o activitate de grup contează mult pentru tine sau contribuția ta la susținerea sau promovarea unui proiect colectiv este considerabilă. Ziua favorizează lucrul în echipă, deoarece fiecare poate beneficia de experiența celuilalt. Poți fi un pic mai idealist decât în mod normal.

Balanță

Indiferent de situația pe care o gestionezi, o faci într-un mod responsabil și asumat și cu multă atenție la binele celor implicați. Te poți bucura de recunoaștere sau apreciere pe plan social sau profesional, lucru care îți crește încrederea în tine. Orice presupune contact cu autoritatea este favorizat.

Scorpion

Activitățile creative sau artistice creează contextul necesar pentru a-ți pune personalitatea în valoare. Vrei să te simți liber și spontan, în a explora noi orizonturi. Este o zi care susține socializarea și interacțiunea cu persoane cu care împarți aceleași hobby-uri sau interese. Profită din plin de ea.

Săgetător

O chestiune financiară sau o investiție anume poate să fie motivul pentru care convoci o reuniune de familie. A lua o decizie precaută și bine documentată este esențial pentru asigurarea stabilității materiale și financiare. Dacă planul relațional este în vizor, nevoia de apropiere și intimitate este crescută.

Capricorn

Cu Luna în tranzit prin sectorul parteneriatelor, activitățile în compania partenerului sunt plăcute și interactive, amplificând conexiunea dintre voi. Ziua susține procesele de comunicare, colaborările și negocierile, deoarece ambele părți sunt motivate și dornice să construiască ceva stabil împreună.

Vărsător

Poate să fie ziua perfectă pentru un masaj terapeutic sau de relaxare, dar și pentru tratamente corporale sau regimuri de detoxifiere. Orice gen de activitate – prin care te poți îngriji mai mult de propriul corp – este binevenită, relaxând atât fizicul cât și psihicul. Ești mai empatic și mai atent cu tine și cu ceilalți.

Pești

O relație romantică se poate afla în vizorul tău și poți capta atenția și interesul celuilalt, grație carismei, umorului, dar și sentimentului de apropiere pe care îl generezi. De asemenea, dacă ai o latură artistică dezvoltată, este ziua perfectă pentru a-ți pune talentul în valoare, într-un mod inspirat și imaginativ.

Horoscop general, săptămâna 10-16 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Niciun șofer din România NU MAI SCAPĂ. S-a dat ordin la Poliția Română: Desfășurăm FORȚE...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii