VIDEO | Horoscop zilnic duminică, 27 august 2023. Zodiile, influențate de intrarea lui Marte în Balanță

Publicat: 27/08/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 27 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Atitudinea serioasă pe care o ai nu se potrivește cu dorința ta de a te angrena într-o activitate mai interactivă. Sau poate o situație anume necesită de la tine mai multă asumare sau responsabilizare. Marte, planeta care te guvernează, intră astăzi în Balanță, dinamizând modul în care interacționezi cu ceilalți și îndemnându-te să îmbini asertivitatea cu diplomația.

Taur

Deși ești fidel sarcinilor tale, ai șansă să interacționezi cu oameni care îți deschid noi orizonturi sau să faci o călătorie. Acest lucru te ajută să te relaxezi mai ales în situația în care un proiect anume pune o mare presiune asupra ta. Satisfacția vis-a-vis de munca ta, relația cu colegii, dar și sănătatea vor căpăta amploare grație intrării lui Marte în Balanță.

Gemeni

Analizezi foarte mult lucrurile și cauți să te sfătuiești cu oameni pe care îi consideri potriviți ca și mentori sau îndrumători, însă asigură-te că ești clar în exprimare. Deși ești îngrijorat în privința unei chestiuni profesionale, intrarea lui Marte în Balanță de astăzi te susține, amplificându-ți energia, dar și optimismul, ajutându-te să te conectezi cu ceea ce-ți place sau iubești.

Rac

Îți va trebui multă răbdare, dacă discuți, dezbați sau negociezi unele lucruri. De asemenea, dacă predai unele lucruri sau te străduiești să asimilezi unele informații, lucrurile pot merge mai greu însă eforturile de echipă sunt favorizate astăzi. Marte intră în Balanță, amplificându-ți dinamismul vis-a-vis de unele chestiuni domestice, dar și reactivitatea interioară.

Leu

Azi vei face unele compromisuri, pentru a-ți demonstra unele abilități socio-profesionale. Opoziția dintre Soare și Saturn te confruntă cu persoane sau situații care fie pun presiune asupra ta fie îți constrâng cumva libertatea de a te exprima așa cum îți dorești. Totuși, Marte din Balanță te va face mai vocal în exprimarea propriilor păreri în următoarea perioadă.

Fecioară

Deși traversezi o perioadă în care o relație sentimentală sau o colaborare profesională creează unele probleme sau tensiuni, astăzi îți doreșți să te relaxezi mai mult și să profiți de weekend. Intrarea lui Marte în Balanță îți va amplifica dorința de a deveni mai creativ și mai productiv în modul în care te evidențiezi, însă poate aduce și o creștere a cheltuielilor.

Balanță

În ciuda nesiguranței pe care o resimți, în privința unor obiective de viitor a căror desfășurare nu-ți este foarte clară, reușești să contruiești pas cu pas o strategie pe care să te bazezi. Intrarea lui Marte în Balanță îți va amplifica energia, dinamismul și curajul de a iniția acele idei sau proiecte care te pot evidenția ca și imagine sau personalitate.

Scorpion

Încrederea în unii prieteni îți este testată sau speranțele pe care le nutrești vis-a-vis de o situație sau o persoană pe plan sentimental sunt cu semnul întrebării. Deși interacționezi cu ușurință, poți să nu fii foarte clar în exprimarea sentimentelor tale. Marte care întră în Balanță îți reamintește că mai există vechi resentimente care trebuie analizate și vindecate.

Săgetător

Te simți constrâns sau limitat de o anumită sarcină familială sau profesională. Deși ai toate resursele disponibile pentru gestionarea unei situații, fapt care îți crește încrederea în tine, nu simți că acest lucru îți oferă libertatea pe care ți-o dorești. Sectorul prieteniilor și al aspirațiilor este dinamizat de intrarea lui Marte în Balanță care îți va extinde cercul de cunoștințe și de interese.

Capricorn

Deși te angrenezi în activități care să-ți pună în evidență personalitatea, îți este greu să ajungi la acea persoană sau la acel lucru de care te simți atras într-un mod profund. Dacă vrei să stabileșți unele lucruri, așteaptă-te să apară tot felul de întârzieri sau impedimente. Cu Marte proaspăt intrat în Balanță, autoritatea ta socială și profesională capătă amploare.

Vărsător

Este posibil ca tu să-ți dorești mai multă liniște în timp ce partenerul își dorește să iasă, fapt care va necesita unele compromisuri din partea amândurora. Nu ești mulțumit de unele perspective financiare, fapt care te determină să cauți tot felul de variante, însă intrarea lui Marte în Balanță te favorizează venind cu noi perspective pe care le poți explora.

Pești

Un prieten poate avea nevoie de ajutorul tău, însă – înainte de a accepta – asigură-te că ești confortabil cu modificările de program pe care va trebui să le faci. Cum energia ta poate să nu fie la cote maxime, din cauza opoziției dintre Soare și Saturn, evită să te suprasoliciți. Marte – care intră în Balanță – va amplifica dinamismul în afaceri, dar și dorința de conexiune și intimitate.

Horoscop general, săptămâna 21 – 27 august 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
INTERDICȚIE pentru șoferii din România. Se reţin certificatul de înmatriculare şi plăcuţele
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Planeta Marte ar fi fost „locuibilă” în trecutul îndepărtat, a descoperit roverul Curiosity al NASA