VIDEO | Horoscop zilnic joi, 13 iulie 2023. Luna în Gemeni tranzitează mai multe sectoare ale unei zodii

Publicat: 13/07/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 13 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Oricât de sigur ai fi de ideile sau perspectivele tale sau încrezător în promisiunile unor persoane, păstrează-ți răbdarea dacă unele lucruri nu decurg în ritmul dorit de tine. Evită să începi mai multe activități în același timp, deoarece există șansa să nu le finalizezi pe toate. Fii atent la drum!

Taur

O neînțelegere care are la bază dorințe și nevoi diferite între tine și o persoană apropiată poate să-ți consume din timp și energie. Cu cât sunteți mai dispuși să discutați lucrurile cu răbdare, cu atât puteți ajunge la un compromis. Dacă ai de făcut unele cheltuieli, ajută să ai o listă la îndemână cu cele necesare.

Gemeni

Deși încerci să comunici cât mai clar și mai la obiect sau te-ai documentat într-o anumită direcție, o situație anume poate întâmpina unele obstacole, decurgând mai greu decât ți-ai fi dorit. Dacă încerci să rezolvi unele chestiuni care implică statul sau o persoană cu autoritate, înarmează-te cu răbdare.

Rac

Nu este cea mai bună zi pentru negocieri, acorduri sau schimburi, din cauza unor posibile impedimente. Cum nici tu nu ești dornic să forțezi prea mult nota, poate lucrul care te-ar avantaja cel mai mult ar fi doar să observi cum stau lucrurile pentru a trage ulterior concluziile necesare.

Leu

Chiar dacă o chestiune financiară nu este tocmai pe gustul tău sau nu ești foarte hotărât cum să o abordezi, o cunoștință pe care o ai poate veni cu clarificările necesare. Nu este un moment propice pentru a cheltui, fără să te uiți la bani, în ciuda dorinței tale de a vrea să faci un gest drăguț față de cineva.

Fecioară

Emoțiile tale sunt mai vizibile astăzi și în ciuda dorinței de a analiza lucrurile cu calm și răbdare, o colaborare cu cineva îți poate da unele bătăi de cap. Interacțiunea cu clienții, dacă este cazul, generează tensiuni mai ales dacă nu se respectă unele proceduri sau unele persoane nu-și respectă deadline-urile.

Balanță

Rezolvarea unei situații financiare necesită să apelezi la servicii de specialitate sau o cercetare mai amănunțită asupra unor aspecte juridice. Poți fi nevoit să faci unele drumuri pentru a căpăta informațiile de care ai nevoie, însă sfaturile pe care le primești din partea cuiva îți pot ușura treaba.

Scorpion

Percepțiile și intuiția ta sunt amplificate astăzi, fapt care te ajută să înțelegi motivațiile din spatele unor acțiuni personale și să vezi dincolo de cuvinte. Acest lucru îți oferă abilitatea de a te exprima într-un mod care te avantajează, chiar dacă întâmpini tot felul de piedici în demersurile tale.

Săgetător

Deși te informezi suficient asupra unor lucruri sau discuți cu persoane avizate, poți întâmpina unele obstacole, fie pe marginea unei chestiuni profesionale, fie domestice. Poate o situație legată de cămin sau de un membru mai în vârstă din familie creează unele griji. Ce ajută este gândirea ta axată pe soluții.

Capricorn

Precizia și atenția la detaliu sunt importante pentru tine și indiferent că ești angrenat în chestiuni intelectuale – unde cauți să asimilezi informații – sau în chestiuni administrative pe care vrei să le organizezi, îți mobilizezi toate resursele disponibile. Totuși, pot exista unele reguli sau proceduri care îți limitează libertatea de mișcare sau de exprimare.

Vărsător

Luna în Gemeni tranzitează sectorul creativității, al romantismului, dar și al câștigurilor, fapt care îți amplifică nevoia de socializare cu persoane care pot fi favorabile intereselor tale. În ciuda acestui lucru, este important să fii precaut în privința unor speculații financiare și să eviți riscurile inutile.

Pești

Poți fi ușor grăbit sau agitat, astăzi. Fie ești mai mult pe drum, fie ești angrenat în tot felul de colaborări profesionale care îți solicită mult din timp și energie. În ciuda dorinței de a te organiza cât mai eficient, atât personal, cât și profesional, unele lucruri care nu depind de tine pot face cooperarea cu unii oameni ușor dificilă.

Horoscop general, săptămâna 10-16 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Ce amendă riscă românii care stau la bloc și nu respectă legea. O femeie din...
Boala care se răspândește RAPID în lume! Record de îmbolnăviri: experții avertizează populația
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Oana Moșneagu, însărcinată? Toată lumea a observat burtica: ”Vine bebe”
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Frații Montgolfier, inventatorii balonului cu aer cald. Pionierii zborului cu echipaj uman