VIDEO | Horoscop zilnic joi, 17 august 2023. Rămâi optimist și păstrează-ți gândurile pozitive

Publicat: 17/08/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 17 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Activitățile favorizate astăzi sunt cele de organizare, arhivare, cele contabile sau economice, dar și cele care vizează alimentația sau dieta. În același timp… este posibil ca un efort pe care l-ai fi considerat rezonabil în mod obișnuit să-l simți astăzi mai solicitant, deci este indicat să ai grijă de tine.

Taur

Poți fi ușor dezamăgit de stadiul unor lucruri sau situații, care nu decurg așa cum ți-ai fi dorit. Pe plan sentimental… simți o răceală între tine și partener, cauzată de evenimentele recente, și consideri că ți-ar prinde bine să păstrezi tăcerea pentru o evaluare mai bună a situației.

Gemeni

Ești un pic îngândurat astăzi și simți nevoia să fii într-un mediu sigur care să-ți confere stabilitatea și protecția pe care ți-o dorești. Dacă ai de rezolvat unele sarcini profesionale sau activități domestice, unele dintre ele pot părea mai plictisitoare sau mai solicitante decât în mod normal.

Rac

Azi nu ai dispoziția necesară să stai prea mult la discuții, dacă observi că unele eforturi nu duc nicăieri. Se necesită atenție cu tot ce vizează negocierile sau activitățile comerciale, dar și cu orice planificare ai vrea să faci, deoarece pot apărea tot felul de impedimente. Păstrează-ți gândurile pozitive!

Leu

Pui distanță între tine și celălalt, astăzi, mai ales dacă simți că dorințele sau interesele voastre nu sunt tocmai comune. Dacă este vizat planul profesional, poți avea senzația că nu ești destul de apreciat sau recunoscut la adevărata valoare, lucru care te determină să cauți variante care să funcționeze mai bine.

Fecioară

Interacțiunea cu cineva într-un parteneriat sau colaborare, indiferent de natura lui nu este tocmai cea mai plăcută sau ușoară, din cauza tensiunilor care s-au acumulat între voi și care trebuie discutate. Cu Luna în propriul semn poți fi mai asertiv în exprimare, însă celălalt nu-ți va împărtăși elanul.

Balanță

Azi ești mai introvertit și mai retras, căutând să petreci mai mult timp cu tine departe de zgomotul din exterior. Indiferent de grijile pe care ți le faci în privința unei chestiuni profesionale sau de sănătate… este important să nu iei decizii importante, mizând pe starea de astăzi care nu este cea mai clară sau mai plăcută.

Scorpion

Unele speranțe sau așteptări pe care le aveai pe parte socio-profesională pot să decurgă diferit decât ți-ai fi dorit, dar asta nu înseamnă că ești dispus să renunți de tot la ele, pur și simplu trebuie să te repoziționezi. Relația cu un prieten lasă de dorit, neridicându-se la standardele tale.

Săgetător

O chestiune personală sau profesională, care nu te mulțumește, te face să vezi lucrurile într-o lumină mai sumbră decât sunt în realitate. Nu-i va fi greu cuiva să ghicească ceea ce simți, deoarece nu faci un efort în a ascunde acest lucru. Deși poți gestiona o anumită responsabilitate, exact asta nu-ți dorești să faci.

Capricorn

Comunicarea dintre tine și celălalt este îngreunată, fie datorită unor probleme emoționale care au nevoie să fie discutate, fie unor probleme tehnice care necesită rezolvare. Amână unele negocieri sau tratarea unor chestiuni comerciale pe altă zi, când nu există atât de multe impedimente. Rămâi optimist!

Vărsător

Oricât de organizat și de atent ești cu o cercetare de piață, mai ales dacă nu te mulțumești cu prima ofertă pe care o găsești, s-ar putea să nu fie ziua cea mai potrivită pentru achiziții, investiții sau tratarea unor chestiuni financiare. Dacă este vizat planul sentimental, ești mai rece în exprimarea emoțiilor.

Pești

Dacă vrei să ajungi la o soluție de compromis, într-o colaborare sau parteneriat, e nevoie să discutați lucrurile cu mai multă răbdare. Astăzi nu ești nici foarte deschis, nici foarte dispus să accepți unele lucruri, deoarece cerințele celuilalt par să-ți depășească resursele fizice sau emoționale.

Horoscop general, săptămâna 14 – 20 august 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Vopsirea ouălor de Paște. Patru tehnici simple, dar de efect
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Meteorologii anunță că vremea va fi schimbătoare în luna mai