VIDEO | Horoscop zilnic joi, 20 iulie 2023. Unii nativi atrag atenția și admirația celorlalți, prin atitudinea pe care o manifestă

Publicat: 20/07/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 20 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Activitățile cu copiii sau într-o relație romantică sunt plăcute și interactive. Opoziția dintre Marte, planeta care te guvernează, și Saturn te îndeamnă să fii mai precaut cu tot ce vizează munca sau sănătatea, evitând suprasolicitările. Dacă îți asculți intuiția, vei știi exact ce-ți aduce pace, liniște și confort emoțional.

Taur

Ești inspirat și creativ în modificările pe care le faci în propriul cămin, iar legătura cu o femeie este importantă. Un proiect anume nu decurge în ritmul dorit sau lipsa de susținere a unui prieten te dezamăgește. În ciuda acestui lucru, dacă continui să crezi în ceea ce-ți dorești, ceva anume te poate inspira.

Gemeni

Ceva ce citești sau discuți cu cineva te încurajează să vezi lucrurile într-un mod pozitiv și optimist. Relația cu cineva din familie este ușor distantă. O chestiune care vizează căminul sau o proprietate imobiliară creează unele frustrări din cauza unor obstacole, însă credința că cineva te susține în planurile tale este de mare folos.

Rac

Un accesoriu frumos și elegant pe care îl achiziționezi te pune în valoare. O problemă de natură tehnică, un impediment în atingerea unui acord sau o eroare de booking îți poate da unele bătăi de cap, însă trigonul minunat dintre Soarele din propriul tău semn și Neptun din Pești te susține în a investi în ceea ce-ți aduce creștere și expansiune.

Leu

Atragi atenția și admirația celorlalți, prin atitudinea pe care o manifești sau prin simpla ta prezență. O chestiune financiară trebuie evaluată cu mai multă atenție sau lipsa de conexiune emoțională sau intimă cu un partener generează unele inhibiții care trebuie discutate. Ce ajută este că intuiești de unde îți vine susținerea sau inspirația pentru rezolvarea lucrurilor.

Fecioară

Ceva ce ai cercetat până acum ajută la clarificarea unei relații sau situații. O relație de parteneriat se confruntă cu unele probleme care au nevoie să fie adresate sincer, dar și într-un mod care să nu-ți consume prea mult din vitalitate sau energie. Cu cât generezi sentimentul de cooperare și nu de confruntare, cu atât te poți bucura de rezultate optime.

Balanță

O relație de prietenie sau un proiect pe termen lung este în vizorul tău, scopul fiind să creezi o conexiune mai bună sau o vizibilitate mai mare. O problemă la muncă sau în rutina zilnică creează tensiuni, mai ales dacă implică colaborarea cu o persoană critică. Totuși, cu răbdare și înțelegere, atât față de tine, cât și față de celălalt, se poate depăși situația.

Scorpion

Interacțiunea cu un șef, părinte sau persoană cu autoritate este intensă, iar tu ești determinat să te faci înțeles. Poți întâmpina obstacole în privința unui proiect sau într-o relație romantică, unde lucrurile decurg mai greu decât ți-ai fi dorit. Schimbă perspectiva și folosește într-un mod inspirat ceea ce funcționeză, decât să forțezi ceea ce nu poate fi schimbat.

Săgetător

O chestiune juridică, contractuală, o călătorie sau un plan de marketing antrenează multe schimburi de idei și perspective. Dacă vrei să demarezi ceva profesional trebuie să ții cont de unele impedimente care țin de cămin sau mediul familial și care impun unele responsabilități. Partea bună este că poți descoperi resursele de care ai nevoie.

Capricorn

Dezbaterea unei chestiuni financiare ia mult timp și energie. Dacă plănuiești o călătorie sau vrei să negociezi ceva, te poți confrunta cu impedimente de natură tehnică sau de comunicare. Chiar dacă lucrurile se mișcă mai greu decât ți-ai fi dorit, dacă știi la cine să apelezi pentru rezolvare, situația se poate depăși.

Vărsător

Aspectul emoțional, intim al unei relații sau o nemulțumire de ordin financiar care vizează gestionarea unor resurse comune poate genera unele tensiuni. Dacă îți propui să ajungi la un compromis într-o relație de parteneriat, evită tendința de impunere a unor lucruri și încearcă să-l asculți pe celălalt cu răbdare și înțelegere.

Pești

O zi cu o interacțiune intensă în sectorul muncii și al sănătății, pe care ar fi bine să o gestionezi având mai multă grijă de tine, evitând critica sau perfecționismul. Dacă ești solicitat din prea multe direcții, încearcă să-ți setezi granițe sănătoase și să-ți alegi cu grijă colaborările, astfel încât să fie potrivite ție. Ceva sau cineva te inspiră dintr-o perspectivă artistică.

Horoscop general, săptămâna 17 – 23 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
EXCLUSIV Băsescu: Dacă se retrage Piedone, câștigă sigur Firea. Dar nu se va retrage pentru...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Schimbare pentru cei cu MAȘINI PE BENZINĂ. Este răsturnare totală de situație pentru milioane de...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Gerard Peter Kuiper, pionier în explorarea Sistemului Solar. Părintele științei planetare moderne