VIDEO | Horoscop zilnic joi, 6 iulie 2023. Există o stare de nemulțumire sau iritare, într-o relație romantică

Publicat: 06/07/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 6 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Cu Luna în tranzit prin sectorul idealurilor și al prieteniei, un proiect anume sau relația cu cineva este foarte importantă pentru tine, însă va trebui să păstrezi o abordare realistă, indiferent că vorbim de planul financiar sau de cel romantic. Dacă ai momente în care te simți lipsit de energie, încearcă să nu forțezi nota.

Taur

Interacțiunea cu o anumită persoană îți poate crea o stare de agitație sau chiar iritare, din cauza atitudinii pe care o manifestă. Te deranjează faptul că nu crede sau nu-ți împărtășește credința sau viziunea, însă nu te descurajează din a continua să lupți apărând ce este important pentru tine.

Gemeni

Înainte de a te hotărî să prezinți unui șef sau cuiva cu autoritate noile tale idei sau strategii, asigură-te că ți-ai făcut temele și că ai suficiente argumente care să-ți susțină inițiativă. În caz contrar, te poți expune unei situații în care comportamentul ezitant al celuilalt poate fi deranjant.

Rac

O situație neprevăzută sau o reacție neașteptată din partea cuiva te determină să vezi diferit o chestiune financiară pe care o credeai stabilă. Implicit, așteptările tale pe marginea unui proiect trebuie reajustate. Fii realist și precaut cu tot ce vizează planul financiar, dar și cu persoanele cu care negociezi unele lucruri.

Leu

Ceva anume, în interacțiunea pe plan socio-profesional, te ia prin surprindere, generând o reacție bruscă și tranșantă din partea ta în care vei tinde să refuzi orice urmă de colaborare. Dacă situația vizează planul personal și simți că nu poți miza pe susținerea celuilalt, așa cum ți-ai dori, așteaptă un pic să se calmeze apele, înainte de a lua o decizie.

Fecioara

Unele lucruri ies la suprafață într-o relație anume, personală sau de colaborare, generând tensiune și iritare. Nu este ceva nou, doar că acum pare să aibă un impact mai mare asupra ta. Dacă vizează interacțiunea cu un coleg sau o sarcină de serviciu, poți descoperi că sunt lucruri care se petrec în spatele tău și de care nu ai habar.

Balanța

Există o stare de nemulțumire sau iritare într-o relație romantică sau chiar una de prietenie, din cauza schimbărilor sau solicitărilor constante din partea celuilalt. Dacă ești implicat într-un proiect, iar unele lucruri se schimbă de la o zi la alta, acest lucru te face să reevaluezi dacă este cu adevărat potrivit ție.

Scorpion

Interacțiunea cu o anumită persoană, partener, prieten sau client, dacă este cazul, este tensionată, mai ales dacă atitudinea manifestată este una autoritară și neadecvată. Pe plan profesional, poți simți că celălalt nu-ți recunoaște meritele sau autoritatea, fapt care te ambiționează și mai tare.

Săgetător

Te poți confrunta cu probleme de comunicare, o defecțiune tehnică sau o eroare de sistem care îți poate da bătăi de cap. Evită negocierea, semnarea de contracte sau orice presupune vânzare-cumpărare, deoarece există șansa să nu fi pe aceeași lungime de undă cu celălalt. Atenție la drum!

Capricorn

O achiziție sau o investiție anume poate să devină un subiect de discuție între tine și partener, întrucât nu aveți aceleași perspective. Evită reacțiile impulsive și păstrează-ți calmul și obiectivitatea. Modul în care îți manifești dorințele poate să nu fie foarte clar sau reacția celuilalt este ușor evazivă.

Vărsător

Nu este o zi potrivită pentru negocierea unor contracte sau relații de colaborare, deoarece pot apărea chestiuni pe care nu le-ai luat în calcul și care pot interfera într-un mod care nu te avantajează. Dacă ești atras de ceva sau cineva, asigură-te că este ceva potrivit ție sau că interesele sunt reciproce.

Pești

Fii atent cu sarcinile sau responsabilitățile în care te angrenezi astăzi, iar dacă simți la un moment dat că ceva anume te supraaglomerează, ia o pauză. Evită oamenii sau situațiile solicitante, indiferent de cât de urgente pot să pară pentru celălalt și participă în măsura în care este benefic pentru tine.

Horoscop general, săptămâna 3-9 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Ce a făcut CRBL imediat după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur”. Artistul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Situaţie critică. Europa devine dependentă de Rusia într-un domeniu vital. Şi România a fost afectată
URMĂRI groaznice după un simplu transplant de organ! 89% dintre oameni...
E total obligatoriu privind banii de pensii. Anunț de la Guvern azi, 30 aprilie: Nu...
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Apocalipsa plantelor”: bacteriile decimează culturile și provoacă pagube de milioane de euro