VIDEO | Horoscop zilnic joi, 8 iunie 2023. Relația cu un prieten poate avea nevoie de clarificare, în cazul unor nativi

Publicat: 08/06/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 8 iunie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Ți se recomandă mai multă grijă în gestionarea unor chestiuni sentimentale sau financiare, mai ales de natură speculativă. Încearcă să-ți setezi obiective clare, realiste și o strategie pe care o porți urma cu încredere, pentru a evita posibile neplăceri. Relația cu un prieten poate avea nevoie de clarificare.

Taur

Dacă ceva sau cineva atentează la ceea ce este al tău sau la ceva ce este important pentru tine, nu vei avea de gând să stai cu mâinile în sân. Poți fi ușor agitat, neliniștit și chiar te poți răzvrăti împotriva unor lucruri sau persoane cu care nu ești de acord. A fi tratat cu respect, fiindu-ți recunoscute ideile sau contribuția este esențial.

Gemeni

Un cuvânt spus aiurea sau o atitudine nepotrivită te poate face să reacționezi, pentru a-ți apăra ideile, convingerile sau imaginea. Te-ar ajuta să nu iei lucrurile atât de personal și să te detașezi un pic, înțelegând că părerile sau evaluările celorlalți „vorbesc” despre ei și nu despre tine. Păstrează-ți discernământul și fii atent la tine.

Rac

Unele planuri sau ceva ce ai stabilit cu cineva poate suporta unele modificări, fapt care nu te încântă neapărat. Poți avea tendința de a fi un pic posesiv sau încăpățânat cu unele chestiuni, nedorind să renunți la unele lucruri care contează pentru tine. Un pic de flexibilitate și introspecție te-ar ajuta să vezi mai clar.

Leu

Dacă ceea ce faci pentru celălalt, profesional sau sentimental, nu-ți aduce rezultatele sau aprecierea pe care o aștepți, poți avea o stare de nemulțumire. Cooperările sau colaborările trebuie tratate cu atenție – astăzi – și într-un mod cât mai armonios. Sfatul sau susținerea unui prieten te poate ajuta să devii mai flexibil și mai deschis.

Fecioară

Ești concentrat pe atingerea scopurilor în termeni de sarcini sau chestiuni practice. Luna îți traversează sectorul muncii și al responsabilităților, deci eficiența în muncă este esențială pentru tine, însă dacă unele lucruri nu decurg așa cum ți-ai dori, acest lucru poate fi o sursă de stres pentru tine. Eforturile tale sunt apreciate.

Balanță

Există lucruri care te nemulțumesc vis-a-vis de unele proiecte în care ești implicat, social sau profesional, iar atitudinea cuiva te poate lua prin surprindere. În egală măsură, o relație de prietenie te poate deranja într-un anume fel, deoarece simți că nu mai rezonezi cu interesele celuilalt. A-ți defini limite sănătoase în orice fel de relație este esențial pentru tine.

Scorpion

Ești mai atent la stările și emoțiile tale astăzi, știind cum să le gestionezi astfel încât să-ți păstrezi echilibrul în ciuda unor tensiuni care există între tine și o altă persoană. Atitudinea cuiva sau unele lucruri pe care trebuie să le faci te incomodează în continuare, însă vei căuta să te organizezi cât mai bine cu ai de făcut.

Săgetător

Sfatul sau asistența pe care o primești din partea cuiva te poate ajuta să rezolvi unele chestiuni practice sau tehnice care se pare că nu mai funcționează așa cum ar trebui. Eforturile de echipă sau colaborările sunt favorizate astăzi, însă va trebui să te asiguri că sunteți pe aceeași lungime de undă în privința utilizării unor anumite proceduri.

Capricorn

Deși intenția ta este să profiți de compania cuiva sau poate chiar să impresionezi o persoană cu un gest sau un cadou, comportamentul celuilalt se dovedește destul de imprevizibil. Dacă vis-a-vis de o chestiune profesională întâmpini unele probleme pe marginea unui proiect, ești determinat să faci lucrurile să meargă cât mai eficient posibil.

Vărsător

Comunici cu mult mai multă ușurință și flexibilitate decât ziua anterioară, fapt care te ajută să rezolvi unele probleme casnice sau familiale într-un mod eficient, chiar dacă te iau cumva pe nepregătite. Mai sunt lucruri de îmbunătățit în relația cu un partener sau asociat, dar te arăți dispus să vezi ce se poate face în direcția ameliorării lor.

Pești

Starea ta este ușor introvertită astăzi și apreciezi orice moment de solitudine, deoarece te poți clarifica mai bine asupra unor lucruri. Ești sceptic în privința sincerității unei anumite persoane sau a modului său de a pune problema, iar unele informații noi pe care le descoperi accentuează și mai mult neîncrederea ta. Poate ar fi mai indicat să observi atent, fără să iei deocamdată vreo decizie.

Horoscop general, săptămâna 5 – 11 iunie 2023:

Previziunile pentru luna iunie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Lino Golden și Delia s-au căsătorit, după doi ani de relație. Imagini de la cununia...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului