VIDEO | Horoscop zilnic luni, 14 august 2023. Luna intră în zodia Leu, la prânz

Publicat: 14/08/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 14 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Ai o dimineață ușor tensionată, mai ales dacă se fac unele presiuni asupra ta, indiferent de natura lor. Pot exista factori exteriori asupra cărora nu ai niciun fel de control, dar care îți modifică considerabil planurile. Pe seară, poți fi ușor gânditor sau poate îngrijorat în privința ta sau a cuiva drag.

Taur

Dacă nu ai destulă încredere într-un proiect sau o idee anume, o situație sau o discuție cu cineva, în prima parte a zilei, poate să aibă un efect puternic asupra ta, tinzând să pună la îndoială stabilitatea ideilor tale. Ca și efect, vei căuta să reevaluezi dacă ceea ce-ți dorești este într-adevăr potrivit cu obiectivele tale pe termen lung.

Gemeni

Ceva ce-ți conferă siguranță emoțională, financiară sau modul în care îți evaluezi propria valoare este testat de atitudinea tranșantă și directă a unei persoane. Păstrează-ți un mod de gândire pozitiv și chiar dacă o persoană sau o situație pune presiune asupra ta, nu uita că poți face față oricărei situații.

Rac

Dacă ai lăsat partea mai idealistă din tine să preia conducerea, ai șansa să te trezești la realitate, în prima parte a zilei, întrucât colaborarea cu cineva generează tensiuni care trebuie rezolvate. O chestiune financiară revine în vizorul tău, chiar dacă o credeai definitivată, necesitând mai multă analiză sau cercetare.

Leu

Deși ai un echilibru psiho-emoțional bun, o chestiune de muncă sau sănătate poate să-ți dea ușoare motive de îngrijorare. Luna intră în semnul tău, la prânz, fapt care îți întărește starea de bună dispoziție, însă nu te face să uiți de un angajament pe care îl ai de respectat față de tine sau de o altă persoană.

Fecioară

Un situație imprevizibilă sau o persoană te determină să-ți modifici programul stabilit prin prisma cerințelor care îți sunt impuse. Acest lucru poate genera o stare mai introvertită, testând un pic interacțiunea dintre tine și partenerul de cuplu mai ales dacă modificările respective i se datorează.

Balanță

Emoțiile tale sunt la suprafață, deci nu-i va fi greu celui de lângă tine să-ți ghicească gândurile. O chestiune emoțională sau familială te ia prin surprindere, necesitând să descoperi o variantă de rezolvare. Pe seară, realizezi că un plan anume va avea nevoie să fie refăcut, luând în calcul unele obligații sau responsabilități.

Scorpion

Comentariul sau atitudinea cuiva care încearcă să te convingă de ceva anume sau să-și impună punctul de vedere asupra ta te face să răspunzi cu aceeași monedă. Relația cu cineva cu autoritate sau pe marginea unei chestiuni profesionale este în vizorul tău și vei face tot posibilul în a-ți demonstra abilitățile cum poți mai bine.

Săgetător

Ceva anume trebuie abordat diferit decât aveai în plan, deoarece necesită mai multe resurse decât ai calculat inițial. Deși îți dorești să te eliberezi un pic de unele lucruri, să mai schimbi idei cu persoane care au o altfel de perspectivă, cineva din familie sau o chestiune domestică îți solicită atenția.

Capricorn

Oricât de înțelegător îți propui să fii cu cineva, dacă cerințele persoanei în cauză îți par neîndreptățite, nu ai de gând să faci compromisurile respective. Acest lucru poate genera o anumită distanțare sau răceală în relația voastră, fapt care nu te încântă, dar pe care va trebui să-l gestionezi cum poți mai bine.

Vărsător

Te confrunți cu unele griji sau cu o nesiguranță anume într-o chestiune de muncă, chiar dacă în teorie ai destulă experiență în gestionarea ei. Cu cât vei avea mai multă încredere în tine, cu atât colaborarea sau negocierea pe care o porți cu cineva va decurge satisfacător. Să crezi că meriți… este cheia!

Pești

Dacă ajutorul sau susținerea pe care mizai din partea cuiva întârzie să apară sau un proiect este anulat în ultimul moment, poți fi ușor dezamăgit, deoarece îți făcuseși multe speranțe în această direcție. Devii mai serios și te retragi un pic în tine, gândindu-te cum să „reconfigurezi traseul”.

Horoscop general, săptămâna 14 – 20 august 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Cele mai aspectuoase aperitive pentru masa de Paști. Se prepară în 20 de minute
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Oameni buni, grijă mare la suflet, grijă mare la oameni". Sfârșit tragic pentru Teodor Popescu....
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Parola prea ușoară care a fost interzisă de Guvernul Marii Britanii