VIDEO | Horoscop zilnic luni, 17 iulie 2023. Luna Nouă din Rac influențează toate zodiile

Publicat: 17/07/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 17 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Întoarcerea Nodului Nord în semnul tău, după aproape 18 ani, este un eveniment semnificativ, indicând o perioadă de noi începuturi sau de inițiere a acelor activități sau abordări care te definesc ca și personalitate. În ciuda unor presiuni din anumite direcții va fi important să-ți urmezi calea. Luna Nouă din Rac subliniază importanța conexiunii cu planul emoțional, alocându-ți timp pentru lucrurile și activitățile care amplifică sentimentul de securitate, protecție și vindecare.

Taur

Modul în care gândești și comunici, dar și abilitatea de a-ți transmite propriul mesaj va fi susținut de Lună Nouă din Rac, care vine cu inspirație și profunzime. În ciuda unor păreri mai conservatoare, ți se oferă șansa să întărești conexiunea cu acele persoane sau domenii de interes pentru tine, capabile să-ți ofere noi perspective. Nodul Nord care intră în Berbec mărește capacitatea de introspecție și accesarea acelor aspecte psihologice sau spirituale la care mai ai de lucru.

Gemeni

Tot ceea ce are valoare pentru tine, indiferent de natura ei va fi amplificat de Lună Nouă din Rac de astăzi. Setează-ți intenția de a te focusa pe acele lucruri, activități sau persoane valoroase din viața ta. Îți vei putea folosi aptitudinile sau experiența dobândite într-un mod mai încrezător care să te împlinească profesional. În același timp, intrarea Nodului Nord în Berbec îți va redefini cercul de prieteni și interese, astfel încât să servească mai bine aspirațiilor și planurilor tale.

Rac

Ai șansa să te reinventezi, într-un mod care să rezoneze cu cine ești și cu ce simți în acest moment, grație Lunii Noi din semnul tău. Nevoia de a experimenta o nouă abordare a unei situații sau de a te înconjura cu altfel de oameni sau interese poate să fie stimulatoare. Sectorul carierei și al autorității este dinamizat de intrarea Nodului Nord în Berbec care te va susține în următoarele luni să-ți redefinești unele obiective personale sau profesionale cu mai multă asertivitate.

Leu

Lună Nouă din Rac de astăzi activează un sector profund, al resurselor interioare, al subconștientului și al vindecării, oferindu-ți șansa să te cunoști mai profund urmându-ți intuiția. Pe măsură ce-ți vei îmbrățișa vulnerabilitățile, poți descoperi puterea pe care o deții cu adevărat și care este susținută de credința pe care o ai. Tot astăzi, Nodul Nord intră în Berbec deci în următoarele 18 luni, ai șansa să călătorești fizic sau intelectual, explorând acele orizonturi care te cheamă.

Fecioară

Amplificarea conexiunii cu grupul, cu un cerc de prieteni sau implicarea în unele proiecte la nivel colectiv va fi evidențiată grație Lunii Noi din Rac de astăzi. Îți vei dori relații mai apropiate și mai profunde alături de oameni cu care simți că rezonezi sau care îți împărtășesc viziunea. Această nevoie de profunzime va fi susținută și de intrarea Nodului Nord în Berbec, care te va susține în următoarele luni să-ți clarifici gradul de angajament emoțional sau financiar într-o relație.

Balanță

Îmbunătățirea imaginii tale pe plan social, a autorității cu care ți-o manifești dar și atingerea unor ambiții socio-profesionale fac parte din intențiile pe care le poți seta grație Lunii Noi din Rac de astăzi. Ești susținut în a deveni mai vizibil, mai productiv dar și mai apreciat în munca pe care o realizezi. Tot astăzi, Nodul Nord intră în Berbec devenind un ghid pentru tine în următoarele luni care te va susține în a-ți redefini propriile dorințe, nevoi dar și limite în relațiile cu ceilalți.

Scorpion

Cu Luna Nouă în Rac în sectorul călătoriilor, al studiilor superioare și al adevărului, intențiile pe care le poți seta vizează o lărgire a orizonturilor fizice sau intelectuale. Te vei bucura de compania unei persoane, care te inspiră și de la care poți învăța multe lucruri. În același timp, o abordare mai practică a vieții tale este pusă în evidență de intrarea Nodului Nord în Berbec, care te invită să te organizezi mai bine cu tot ce vizează munca, sănătatea și rutina zilnică.

Săgetător

Sectorul afacerilor, al investițiilor, dar și al legăturilor intime, al devoțiunii este gazda Lunii Noi din Rac care vine cu un nou început vis-a-vis de un business, o investiție de natură imobiliară sau aprofundarea unei legături de iubire. Fii deschis la metode noi care pot eficientiza procesul. Tot astăzi, Nodul Nord intră în Berbec, amplificând tot ce ține de copii, creativitate, socializare sau romantism în următoarele 18 luni, însă abordarea ta trebuie să fie una realistă și concretă.

Capricorn

Situația unei relații de parteneriat sau asociere se află în vizorul tău grație Lunii Noi din Rac, care vine cu oportunități de a crea o mai bună conexiune între parteneri, chiar dacă poate antrena unele discuții. Dacă ești singur, interacțiunea crescută în unele cercuri te poate avantaja. Nodul Nord intră tot astăzi în Berbec pentru următorul an și jumătate, de unde te va susține în prelua noi responsabilități în materie de cămin și mediul familial. Este o perioadă de regăsire interioară.

Vărsător

Tot ce vizează latura practică și organizatorică a vieții, munca, sănătatea, rutina zilnică au șansa să fie revitalizate odată cu Lună Nouă din Rac de astăzi. Dorința de ordine interioară și exterioară te va determina să faci mici modificări sau să încerci noi metode pentru a crește calitatea stilului de viață. În același timp, Nodul Nord intră Berbec, stimulându-te fizic și intelectual în următoarele 18 luni. Comunicarea scrisă, orală, studiile și negocierile vor căpăta mai multă amploare.

Pești

Luna Nouă din Rac de astăzi oferă șansa de a-ți seta noi intenții care vizează o socializare mai intensă, o manifestare mai creativă a talentelor tale sau a sentimentelor într-o relație de iubire. Inspirația și imaginația sunt amplificate și dacă ești pregătit să dai curs unor propuneri neașteptate, poți fi plăcut surprins. Odată cu intrarea Nodului Nord în Berbec, pentru următorul an și jumătate, ai șansa să investești mai mult în acele abilitați, talente sau relații care amplifică valoarea de sine.

Horoscop general, săptămâna 17 – 23 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii