VIDEO | Horoscop zilnic luni, 28 august 2023. Ceva sau cineva îți face inima să bată mai tare

Publicat: 28/08/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 28 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Indiferent de context, îți exprimi autoritatea cu fermitate și responsabilitate, iar vizibilitatea ta este crescută. Interacțiunea cu un șef sau pe marginea unei chestiuni profesionale te avantajează în condițiile în care știi cum să pui problema, astfel încât să ieși în evidență.

Taur

Discuțiile în care ești angrenat astăzi sau o cercetare pe care o realizezi îți oferă noi perspective asupra unei situații, fapt care te încurajează. Adoptarea unei atitudini deschise și nonconformiste este de mare ajutor. Pe seară, ești hotărât în a susține sau a apăra o cauză importantă pentru tine.

Gemeni

Ești încrezător în tine și în ceea ce poți realiza, fapt care te ajută să te remarci pe plan social sau profesional. Ziua favorizează orice proces de consiliere terapeutică sau coaching, întrucât abilitatea de a intra în profunzimea unor lucruri este amplificată. Urmează-ți intuiția și explorează!

Rac

Interacțiunile pe care le ai astăzi, indiferent de natura lor, sunt intense… determinându-te să mobilizezi toate resursele disponibile pentru rezolvarea lor, însă rezultatele pot fi pe măsura efortului depus. Colaborările sunt importante! Pe seară vei căuta să te relaxezi un pic, eliberându-te de toate.

Leu

Deși un proiect de natură profesională poate necesita multă atenție și răbdare din partea ta, modul întreprinzător și capacitatea de a improviza te favorizează. O discuție cu cineva din anturajul apropiat sau o scurtă ieșire în oraș se dovedește exact ceea ce aveai nevoie, mai pe seară.

Fecioara

Ceva sau cineva îți face inima să bată mai tare. Dacă ai înclinații de natură creativă, pasiunea și inspirația de care dai dovadă atrag interesul unei anumite persoane. Planul romantic, socializarea sau practicarea unui hobby sunt favorizate. Pe seară, gestionezi cu flexibilitate unele sarcini.

Balanță

O situație cu care te confrunți poate genera o anumită tensiune interioară. Dacă îți poți păstra obiectivitatea, reușind să-ți controlezi emoțiile, rezultatele vor fi mai mult decât satisfăcătoare. Te vei bucura de libertatea pe care o resimți, ca urmare a depășirii unor limite.

Scorpion

Modul în care negociezi astăzi este unul ferm și convingător. Activitățile de vânzare-cumpărare sau prezentare produse sunt favorizate, grație abilității tale de a scoate în evidență avantajele acelor lucruri sau servicii. O invitație sau o propunere neașteptată din partea cuiva te binedispune.

Săgetător

Dezbaterea unei chestiuni financiare poate să te avantajeze, dacă ești deschis și la alte moduri de promovare sau chiar de negociere, unele mai directe și mai autentice. O experiență deosebită de natură culinară se poate dovedi extrem de interesantă, lucru pe care îl vei împărtăși cu cineva apropiat.

Capricorn

Te poți decide să faci o schimbare de imagine sau să abordezi o anumită situație cu o atitudine mai nonconformistă decât cea obișnuită, lucru care îi va surprinde pe cei din jurul tău. Simți nevoia de mai multă libertate în exprimarea ideilor sau a viziunii tale pe care vrei să le faci publice într-un anumit fel.

Vărsător

Poți fi un pic secretos în privința intențiilor pe care le ai sau descoperi unele secrete pe care te decizi să le folosești în propriul tău avantaj, chiar dacă nu ești foarte confortabil cu lucrurile respective. Odată cu intrarea Lunii în Vărsător, pe după-amiază, te decizi să te sfătuiești cu cineva de încredere.

Pești

Ajutorul pe care îl primești din partea unei persoane cu o anumită putere sau influență se dovedește extrem de avantajos. Dacă susții un anumit proiect sau o cauză de natură umanitară, te implici total, iar dacă poți convinge mai multe persoane să-ți urmeze exemplul… cu atât mai bine.

Horoscop general, săptămâna 28 august – 3 septembrie 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Regimul drastic al lui Teo Trandafir să nu se îngrașe deloc: consumă aceleași alimente zilnic
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Oameni buni, grijă mare la suflet, grijă mare la oameni". Sfârșit tragic pentru Teodor Popescu....
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum pot duce sărbătorile la conflicte în familie? Sfaturile unui psiholog