VIDEO | Horoscop zilnic luni, 3 iulie 2023. Zodiile sunt influențate de Luna Plină din Capricorn

Publicat: 03/07/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 3 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Luna Plină din Capricorn de astăzi evidențiază o situație legată de cămin, familie sau plan emoțional care cere de la tine o abordare strategică și responsabilizare. Dai dovadă de perseverență, implicare, dar și convingere în a-ți atinge scopurile, indiferent de natura proiectului în care ai investit până acum, vizând planul profesional sau personal.

Taur

Cu Luna Plină din Capricorn activând un sector al libertății fizice și intelectuale, schimburile de idei sau perspective în care vei fi angrenat în această perioadă vor avea nevoie de o perspectivă mai flexibilă și mai deschisă asupra unor lucruri sau interese. Poți plănui să faci o călătorie sau să te înscrii la un curs prin care te poți dezvolta într-un anume fel.

Gemeni

O investiție financiară, resurse la comun într-un parteneriat, un business sau o moștenire se află în vizorul Lunii Pline din Capricorn, care te susține în a beneficia de ceea ai investit până acum în această direcție. O persoană specializată într-un anumit domeniu îți este de folos. Angajamentul tău emoțional față de o anumită persoană devine mai stabil.

Rac

Atenția și focusul tău sunt îndreptate spre celălalt, grație Lunii Pline din Capricorn din sectorul parteneriatelor tale. O relație sentimentală sau de colaborare atinge un apogeu care va necesita atingerea unui echilibru între dorințele și nevoile tale și cele ale partenerului. Dacă cercetezi cu răbdare lucrurile și gândești totul pe termen lung, rezultale pot fi avantajoase.

Leu

Cu Luna Plină în Capricorn în sectorul muncii și al sănătății, o situație care ți-a dat unele motive de îngrijorare până acum poate fi gestionată cu atenție și responsabilitate. Gândește cât mai clar și mai focusat la ceea ce ai de rezolvat în ciuda tendinței de a te lăsa influențat de emoții. În același timp, alocă-ți timp suficient pentru a-ți construi strategia potrivită.

Fecioara

Sectorul bucuriei, al copiilor, al creativității și al romantismului este în vizorul Lunii Pline din Capricorn de astăzi care evidențiază nevoia de a te concentra mai mult pe ceea ce-ți aduce împlinire. O relație romantică se poate afla în vizorul tău sau nevoia de a te manifesta într-un mod mai creativ, obiectiv realizabil grație susținerii cu care ești înconjurat.

Balanța

Un proiect anume personal sau profesional se cere a fi analizat din perspectiva impactului pe care îl are la nivel emoțional sau sufletesc, grație Lunii Pline din Capricorn. Cauți să protejezi ceea ce contează pentru tine, construind o fundație mai stabilă și mai sigură. O chestiune imobiliară sau care vizează căminul decurge favorabil chiar dacă mai sunt lucruri de clarificat.

Scorpion

Luna Plină din Capricorn de astăzi îți stimulează nevoia de a concretiza unele dorințe, idei sau interese prin care vrei să-ți lărgești orizontul cunoașterii. Aceasta se poate realiza prin mai multă interacțiune sau socializare cu oameni cu care rezonezi, mai multe călătorii, mișcare sau chiar cursuri prin care îți poți dezvolta unele talente sau aptitudini.

Săgetător

Modul în care te gestionezi cu banii și menținerea unui echilibru între venituri și cheltuieli se află în vizorul Lunii Pline din Capricorn de astăzi. Dacă vrei să faci unele modificări care au ca scop îmbunătățirea confortului în propriul cămin sau a spațiului în care îți desfășori activitatea, deții resursele fizice și materiale necesare pentru a-ți atinge scopurile. Valoarea ta de sine este în creștere.

Capricorn

Cu Luna Plină din semnul tău de astăzi, ești „în lumina reflectoarelor”, iar dacă o relație de parteneriat, indiferent de natura lui nu-ți îndeplinește această nevoie, vei avea șansa să reechilibrezi lucrurile. Saturn, guvernatorul tău, susține această Lună Plină cât și Jupiter, deci îți poți exprima dorințele și ideile într-un mod constructiv care atrage atenția și interesul.

Vărsător

O situație care vizează munca sau sănătatea este evidențiată de Lună Plină din Capricorn, iar dacă nu ai păstrat un echilibru între muncă și odihnă în ultima perioadă, acest lucru își va cere drepturile. Ți se cere să te organizezi mai bine, împărțind din sarcinile pe care le ai într-un mod adecvat astfel încât să ai mai multă grijă la menținerea unui echilibru psiho-emoțional sănătos.

Pești

A-ți amplifica vizibilitatea sau influența într-un cerc de prieteni sau într-o comunitate anume, astfel încât să-ți poți manifesta talentul și aptitudinile, se află în vizorul Lunii Pline din Capricorn. Cu cât vei fi mai focusat pe obiectivele tale, pe o strategie anume știind la cine să apelezi dacă mai ai lucruri de învățat, cu atât îți poți atinge scopurile. Gestionarea eficientă a timpului va fi esențială.

Horoscop general, săptămâna 3-9 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic a fost vândut la licitaţie pentru...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
ȘOCANT! Cum arată un hamburger de la McDonald’s după ce a fost ținut timp de...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
S-A DECIS PLATA a câte 3.000 de euro pe lună. Banii intră direct ÎN CONTUL...
Rețetă tradițională de plachie de crap. Nu durează mult să faci un pește sănătos și...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Motivul pentru care Paula Seling a vrut să plece definitiv din România: ”Drumul meu era...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Jami Gertz, cea mai bogată actriță de la Hollywood. „Mă aflu într-un moment al vieții...