VIDEO | Horoscop zilnic marți, 13 iunie 2023. Este dificil să-ți ascunzi nemulțumirea, dacă ești nativul unei anumite zodii

Publicat: 13/06/2023, 00:00
Actualizat: 13/06/2023, 00:08

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 13 iunie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Vei conștientiza rapid dacă ceva sau cineva îți limitează libertatea de a fi sau tinde să te constrângă, impunându-ți să te conformezi unor reguli anume. În egală măsură, dacă nu-ți sunt recunoscute contribuția sau chiar sentimentele pe care le-ai investit într-un proiect sau o relație anume, acest lucru te poate dezamăgi un pic.

Taur

Te poți simți neîndreptățit într-un anume fel sau interacțiunea cu cineva pare să te rănească, activându-ți unele sensibilități. Ceva anume contează foarte mult pentru tine, iar faptul că celălalt nu prețuiește la fel acel lucru sau nu investește aceleași resurse, te face să te îndoiești că vă doriți aceleași lucruri.

Gemeni

Așteptările pe care le ai din partea unei persoane sau ale unui proiect îți sunt testate fie de o chestiune de ordin emoțional, psihologic care pare greu de depășit, fie de acordul sau feedback-ul cuiva. Poți realiza că ai nevoie să-ți îmbunătățești încrederea în tine sau în modul în care interacționezi cu persoanele cu autoritate sau pe plan socio-profesional.

Rac

Este dificil să-ți ascunzi nemulțumirea, în urma interacțiunii cu cineva care face aproape imposibilă cooperarea dintre voi. Pot apărea tot felul de piedici și întârzieri de natură juridică care îți îngreunează eforturile sau progresul pe marginea unei chestiuni care contează mult pentru tine. Parcă ceva anume își pierde din valoare, însă depinde de tine să schimbi acest lucru.

Leu

Un feedback negativ din partea cuiva poate să aibă un impact profund asupra ta punând la îndoială nivelul tău de cunoaștere pe un subiect anume. Imaginea ta sau modul cum percepi ceva anume despre tine depinde de validarea sau recunoașterea primită din partea cuiva, iar dacă aceasta lipsește, vei fi total nemulțumit.

Fecioara

Ceva de natură sentimentală sau profesională nu pare să decurgă așa cum ți-ai dori. Încrederea pe care o ai într-un partener sau într-o persoană cu care colaborezi este în scădere, iar tu începi să te distanțezi un pic, devenind mai sceptic în privința sincerității sau a bunelor sale intenții. Pe seară, o informație anume, un secret poate să iasă la iveală.

Balanța

Ceva din atitudinea cuiva poate să aibă un anumit impact asupra ta, deoarece îți reamintește de faptul că deseori uiți să-ți setezi granițe sănătoase în relațiile în care ești implicat. De asemenea, poți realiza că ai nevoie să schimbi unele lucruri dacă vrei să construiești relații de prietenie mai durabile sau o implicare mai vizibilă într-un proiect de grup.

Scorpion

Pretențiile cuiva manifestate mai ales pe un anumit ton te deranjează, creând o adevărată tensiune interioară. O idee anume sau strategia ta pe plan personal sau profesional poate să fie pusă la îndoială de cineva cu viziuni diferite de ale tale sau chiar îți este respinsă din diverse considerente, fapt care te determină să te repoziționezi.

Săgetător

Ceva sau cineva îți poate strica dispoziția sau cheful de a te bucura de ceva anume, fapt care nu te încântă, deoarece aveai cu totul alte planuri. Poate o responsabilitate anume este pusă pe umerii tăi, trebuie să ai grijă de cineva din familie sau poate doar starea ta emoțională interioară este mai sensibilă, creând unele impedimente. În acest caz, alocă-ți mai mult timp pentru tine.

Capricorn

Interacțiunea cu cineva pe plan sentimental nu decurge așa cum ți-ai dori, deoarece simți că nu se creează acea conexiune sau înțelegere de care ai nevoie pentru a te simți în siguranță. Pe de altă parte, și tu poți fi un pic distant sau rezervat în modul de exprimare dacă ceva anume te-a deranjat. Depinde de tine să găsești o variantă care să funcționeze.

Vărsător

Atitudinea cu care ți se spun unele lucruri face ca reacția ta să fie tranșantă sau poate tu ești cel care a ajuns în punctul în care nu-și mai poate reprima emoțiile sau sentimentele. În ciuda eforturilor investite într-o relație de parteneriat, unele lucruri par să nu fie apreciate sau recunoscute, fapt care te determină să-ți schimbi un pic atitudinea.

Pești

Eforturile sau investițiile pe care le faci într-o direcție anume se confruntă cu unele obstacole, deci ai nevoie să revezi dacă obiectivul tău își mai merită investiția. Ca și sănătate, ar fi bine să nu forțezi cu eforturile de niciun fel și să te îngrijești mai mult. Un anumit gen de muncă poate să nu-ți mai ofere satisfacția de care ai nevoie.

Horoscop general, săptămâna 12 – 18 iunie 2023:

Previziunile pentru luna iunie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Ce a făcut CRBL imediat după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur”. Artistul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Situaţie critică. Europa devine dependentă de Rusia într-un domeniu vital. Şi România a fost afectată
URMĂRI groaznice după un simplu transplant de organ! 89% dintre oameni...
Iohannis a RENUNŢAT! Iese la pensie. A depus deja cererea oficială
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Apocalipsa plantelor”: bacteriile decimează culturile și provoacă pagube de milioane de euro