VIDEO | Horoscop zilnic marți, 22 august 2023. Venus și Jupiter sunt într-un aspect care tensionează

Publicat: 22/08/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 22 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Spiritul tău de analiză și intuiția sunt amplificate astăzi, fapt care te favorizează pe plan financiar, deoarece poți întâmpina persoane dornice să-ți prezinte lucrurile într-o altă lumină decât cea reală. Întrucât energia ta fizică nu este la cote înalte, evită să te suprasoliciți. Va fi dificil să reziști unor alimente cu un surplus caloric.

Taur

Venus și Jupiter se află într-un aspect care tensionează, generând un entuziasm sau o stare de nerăbdare care nu este foarte practică. Totuși abilitatea de a planifica pas cu pas unele activități îți oferă acel plan de back-up necesar, atunci când unele planuri pe care le aveai stabilite cu cineva nu se concretizează.

Gemeni

Te organizezi excelent cu sarcinile de rutină, atât domestice, cât și profesionale, însă te poți simți ușor nesigur în privința unor obiective de natură socio-profesională. Sau, poate, interacțiunea cu cineva pe marginea lor nu este foarte clară. Asigură-te că te sfătuieșți cu oamenii potriviți.

Rac

Deși ești încrezător în bunele intenții ale unor persoane și poți fi chiar generos față de ei, este recomandat să păstrezi o atitudine pragmatică mai ales dacă ai de purtat unele negocieri. Nu miza pe promisiunile cuiva, fără o verificare în prealabil. Practicarea unui hobby generează o stare de bine.

Leu

Deși ești entuziasmat în privința unei idei sau a viziunii tale asupra unui lucru, îți poate lua mult timp și efort pentru a-l convinge pe celălalt de perspectivele tale. Dacă eforturile tale nu dau roade, te poți distanța ușor, deoarece consideri că nu ești apreciat sau înțeles așa cum ți-ai dori.

Fecioară

În timp ce interacțiunea cu unele persoane este clară și utilă, în raport cu obiectivele tale, relația cu altele lasă de dorit, din cauza atitudinii evazive sau ezitante cu care ți se răspunde. Nu te grăbi în a lua o decizie de natură juridică sau contractuală înainte de a înțelege foarte bine contextul.

Balanță

Ești foarte precaut/ă cu investițiile pe care le faci, atât emoționale, cât și financiare, fapt care echilibrează entuziasmul tău vis-a-vis de un proiect sau o aspirație pe care o ai. Intențiile unei persoane cu care interacționezi la muncă nu sunt cele mai sincere, deci fii atentă la persoanele cu care te înconjori.

Scorpion

Chiar dacă un proiect anume în care ai investit pare ușor nesigur sau nu poți miza pe susținerea cuiva, așa cum ți-ai dori, ai forța și voința necesare de a nu renunta. Realizezi că ai de făcut unele compromisuri, dacă vrei să păstrezi o anumită colaborare cu cineva. Poți descoperi adevărata față a unui prieten.

Săgetător

O zi în care preferi să petreci mai mult timp cu tine, analizând unele lucruri sau situații din spatele scenei. Ceva anume de natură emoțională sau familială îți creează o stare de nesiguranță și confuzie în privința direcției în care vrei să mergi sau a proiectelor pe care vrei să le demarezi.

Capricorn

Atunci când o negociere cu cineva decurge mai greu decât ți-ai fi dorit sau simți că celălalt nu este sincer cu tine, cel mai sigur lucru pe care îl poți face este să apelezi la sfatul unei persoane cu mai multă experiență pentru a te lămuri. Deși poți fi entuziasmat de un anumit lucru, asigură-te că este potrivit și necesar.

Vărsător

Asumarea unei atitudini responsabile în privința gestionării financiare se dovedește de mare folos, mai ales atunci când plănuiești să faci unele achiziții sau investiții. Nu te grăbi în luarea unor decizii și nu lăsa nici pe cel de lângă tine să facă presiuni asupra ta, ci verifică cu grijă ofertele care ți se fac.

Pești

Opoziția dintre Marte din Fecioară și Neptun, din semnul tău, generează confuzie și neîncredere într-o relație de colaborare. Te decizi să cercetezi mai bine lucrurile sau chiar să te sfătuieșți cu cineva pentru a dobândi o perspectivă mai clară asupra lucrurilor. Deși mișcarea îți face bine, încearcă să nu exagerezi.

Horoscop general, săptămâna 21 – 27 august 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Codul Rutier. Amintirea care vine cu amenzi. Mulți șoferi fac acest gest
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?