VIDEO | Horoscop zilnic miercuri, 16 august 2023. Luna Nouă din Leu își pune amprenta asupra tuturor zodiilor

VIDEO | Horoscop zilnic miercuri, 16 august 2023. Luna Nouă din Leu își pune amprenta asupra tuturor zodiilor
Horoscopul zilei de miercuri, 16 august 2023
Publicat: 16/08/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 16 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Cu Lună Nouă din Leu de astăzi din sectorul creativității, al iubirii, al plăcerii și al divertismentului, ai șansa să-ți pui în valoare talentul și abilitățile într-un mod unic și nonconformist care să-ți susțină personalitatea. Dacă te confrunți cu schimbări financiare sau sentimentale neașteptate, o abordare pragmatică și realistă îți va fi de mare folos.

Taur

Tot ce vizează căminul, familia, o proprietate imobiliară sau planul emoțional este vizat de Lună Nouă din Leu de astăzi, care te îndeamnă să-ți setezi acele intenții care vizează o nouă fundație fizică sau emoțională. Careul cu Uranus te împinge să faci mișcări radicale care să te elibereze de ceva anume, însă pot genera o anumită reactivitate emoțională sau familială. Urmează-ți intuiția și păstrează-ți obiectivitatea.

Gemeni

Energia gândului și a cuvântului va lua o amploare considerabilă în următoarea perioadă, grație Lunii Noi din Leu de astăzi din sectorul comunicării și al relației cu anturajul apropiat. Un schimb de idei cu cineva sau care vizează partea de social media te poate lua prin surprindere mai puțin plăcut, însă ai destule instrumente le îndemână pentru a te redresa. Acolo unde îți duci gândurile, acolo se duce și puterea ta.

Rac

Luna Nouă din Leu de astăzi activează sectorul resurselor de zi cu zi, al bunurilor dar și al valorii de sine îndemnând la o abordare financiară precaută, mai ales dacă vizează un plan pe termen lung sau implică o relație de prietenie, deoarece unele interese sau strategii pot să nu coincidă. Deși poți fi avea parte de unele idei inspirate, gestionează-ți cu grijă investițiile financiare sau emoționale.

Leu

Cu Luna Nouă din propriul tău semn ești în lumina reflectoarelor, atrăgând atenția și interesul tuturor către acele idei sau proiecte care au ca scop să te evidențieze ca și personalitate sau imagine. În ciuda unor persoane sau situații care nu rezonează cu tine, ești îndemnat să dai curs acelor idei care amplifică vizibilitatea sau profitabilitatea unor activități sau al unui business personal.

Fecioară

Unele lucruri, persoane sau situații care ies la suprafață într-un mod neașteptat pot avea un efect mai puțin plăcut asupra ta prin prisma Lunii Noi din Leu de astăzi. Este important să-ți păstrezi controlul asupra propriilor emoții, să eviți exagerările și să fii deschis să îmbrățișezi noi căi sau perspective care se pregătesc să apară. Introspecția, meditația și lucrul cu tine vor fi de mare folos.

Balanță

Sectorul proiectelor de viitor, al idealurilor tale și al prieteniei este în vizorul Lunii Noi din Leu de astăzi care te invită la o posibilă reconfigurare de traseu. Indiferent dacă vizează o prietenie care nu mai funcționează sau un proiect care nu-ți mai oferă satisfacția financiară necesară, încearcă să depășești situațiile neprevăzute care pot apărea cu cât mai multă încredere. Analizează cât mai profund lucrurile și direcția în care vrei să mergi.

Scorpion

Dezbaterea unor idei sau proiecte într-o relație profesională sau sentimentală poate întâmpina unele tensiuni prin prisma Lunii Noi din Leu din sectorul carierei, dar și al autorității personale sau sociale. Atitudinea cu care îți exprimi punctul de vedere va putea fie să amelioreze colaborarea, fie să o îngreuneze, deci păstrează-ți flexibilitatea și diplomația. Un prieten poate să fie persoana potrivită la momentul potrivit.

Săgetător

Sectorul călătoriilor, al studiilor superioare și al noilor orizonturi găzduiește Luna Nouă din Leu de astăzi, care îți amplifică dorința de a fi mai liber cu ceea ce-ți dorești ca și activități sau interese. Totuși, poți întâmpina unele schimbări neașteptate la muncă sau în proiectele pe care le gestionezi sau poate ești tu cel care vrea să încerce noi abordări pentru a-ți putea extinde acele proiecte altfel decât până acum.

Capricorn

Luna Nouă din Leu activează sectorul afacerilor, al transformărilor și al intimității, îndemnându-te să te eliberezi de ceea ce nu consideri că îți mai satisface fie nevoile emoționale, fie cele financiare. Relația cu un asociat de business poate să fie încheiată, dacă nu mai aveți aceleași obiective sau o relație sentimentală poate avea nevoie de mai multă interactivitate și conexiune între parteneri.

Vărsător

Sectorul parteneriatelor tale este gazda Lunii Noi din Leu de astăzi, deci acea relație sentimentală sau de colaborare profesională care nu-ți mai respectă unele nevoi sau necesități de bază poate să ajungă la final. Ai puterea interioară și resursele necesare să construiești ceva stabil, însă acest lucru poate necesita să-ți creezi noi limite relaționale.

Pești

Munca, sănătatea, rutina zilnică, alimentația, activitățile în sprijinul celorlalți, toate acestea sunt în vizorul tău grație Lunii Noi din Leu de astăzi care te îndeamnă să faci alegerile potrivite în materie de muncă și sănătate. Dacă unele colaborări nu sunt potrivite ție datorită presiunii exercitate asupra ta, poți lua o decizie radicală care să te elibereze de acest lucru. Fii atent la negocieri și semnări de contracte.

Horoscop general, săptămâna 14 – 20 august 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Parcarea mega-aroganțelor! Au 'rupt' cluburile de lux de la Mamaia, de 1 Mai, cu bolizii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
INTERDICȚIE pentru șoferii din România. Se reţin certificatul de înmatriculare şi plăcuţele
Micul dejun, secretul siluetei japonezilor. Trucurile alimentare prin care niponii țin bolile la distanță
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Planeta Marte ar fi fost „locuibilă” în trecutul îndepărtat, a descoperit roverul Curiosity al NASA