VIDEO | Horoscop zilnic miercuri, 28 iunie 2023. Lista zodiilor influențate de intrarea Lunii în Scorpion

Publicat: 28/06/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 28 iunie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Gestionează cu răbdare, dar și claritate, interacțiunea într-un parteneriat, mai ales în prima parte a zilei. Nevoia de a te conecta mai profund cu cel de lângă tine va fi în creștere, mai pe seară, fapt care te poate determina să petreci mai mult timp în compania persoanei iubite.

Taur

Dacă vrei să stabilești sau să clarifici ceva legat de muncă, evită să faci asta la primele ore ale zilei, din cauza unei lipse de claritate. Luna trece în Scorpion, în sectorul parteneriatelor tale, la prânz , amplificând nevoia de cooperare sau colaborare cu cei care îți împărtășesc din interese.

Gemeni

Dacă nu primești suportul de care ai nevoie, evită să-ți faci prea multe griji în privința asta. Confuzia din primele ore ale dimineții va începe să se diminueze pe parcursul zilei. O chestiune legată de muncă te mobilizează, în a doua parte a zilei, oferindu-ți șansa să-ți demonstrezi spiritul organizatoric.

Rac

Starea de confuzie emoțională cu care te poți trezi va fi înlocuită destul de repede de una mult mai activă și mai optimistă, odată ce Luna trece în Scorpion, activând acea parte din tine care simte nevoia de creativitate, jocuri, relaxare și socializare. Demersurile romantice sunt favorizate.

Leu

Evită să tragi unele concluzii, în primele ore ale zilei, mai ales cu privire la muncă sau sănătate, deoarece poți tinde să nu vezi foarte clar situația. Orice faci, mai pe seară, cu scopul de a-ți amplifica stabilitatea și pacea interioară este favorizat, mai ales dacă cineva apropiat îți ține companie.

Fecioară

Evită negocierile sau achizițiile financiare, la primele ore ale dimineții, deoarece vei căpăta o cu totul altă viziune pe parcursul zilei. Interacțiunea cu diverse persoane va deveni mai mult decât utilă, mai pe seară, având ca scop să-ți satisfacă curiozitatea în privința unor domenii sau interese.

Balanță

Poți avea o ușoară lipsă de energie sau vitalitate, în prima parte a zilei, deci încearcă să nu te suprasoliciți. O activitate care are valoare sau importanță pentru tine îți captează întreaga atenție, fapt care te determină să folosești toate resursele de care dispui pentru a face o impresie cât mai bună.

Scorpion

Dispui de forța și voința necesară pentru a-ți schimba starea mai neplăcută din primele ore ale dimineții. Odată ce Luna trece în Scorpion, ești cu totul în prezent, asumându-ți cu încredere orice demers sau acțiune care te ajută să-ți pui personalitatea în evidență. Vitalitatea ta este în creștere.

Săgetător

O chestiune financiară pare să fie cauza unei nemulțumiri, în prima prima a zilei, determinând o scădere a încrederii într-un proiect anume. Partea bună este că, în loc să renunți, îți propui să cercetezi mai profund lucrurile sau să apelezi la resursele sau sprijinul unor oameni pe care te poți baza la nevoie.

Capricorn

Poți fi extrem de tranșant în interacțiunea cu cineva, dacă nu consideri unele cereri a fi îndreptățite, însă te-ar ajuta să te asiguri că ai înțeles bine cererile respective. Orice gen de activitate care va presupune un efort de echipă sau participarea la o activitate de grup este favorizată în a doua parte a zilei.

Vărsător

Ceva sau cineva îți scoate la suprafață unele sensibilități, iar subiectul discuției poate fi de natură financiară sau legat de modul în care îți sunt evaluate unele aptitudini. Acest lucru nu va face altceva decât să te ambiționeze și mai tare în a-ți demonstra calitățile de leadership și responsabilizare, indiferent de context.

Pești

O informație secretă iese la iveală sau interacțiunea cu cineva scoate din tine o emoție de care nu erai deloc conștient, fapt care poate crea o anumită confuzie. O discuție de la suflet la suflet sau o plimbare, în compania unei persoane pe care o simți aproape de tine, îți pot fi de un real folos în a doua parte a zilei.

Horoscop general, săptămâna 26 iunie – 2 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iunie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Telefonul te înregistrează tot timpul. Trucul prin care scapi de supraveghere
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii