VIDEO | Horoscop zilnic miercuri, 5 iulie 2023. O conversație cu cineva poate să atingă unele chestiuni sensibile, în cazul unor nativi

Publicat: 05/07/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 5 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Te simți liber și dornic să abordezi situațiile într-un mod asertiv și entuziast, însă asigură-te că eviți excesele, indiferent de natura lor. Dacă vrei să ajuți pe cineva, o poți face, însă evită idealismul excesiv. Pe seară, dacă ești provocat, vei vrea să demonstrezi ceva cu orice preț unui partener sau prieten.

Taur

Cineva poate forța lucrurile astăzi, încercând să te convingă de ceva anume sau poate tu ești cel care își va susține ideile cu orice preț în fața unui șef, dacă le consideri îndreptățite. Dacă reprezinți și interesele unui anumit grup, cu atât ești mai hotărât. S-ar putea să fie nevoie să faci un compromis, dacă vrei să-ți atingi scopurile.

Gemeni

O conversație cu cineva poate să atingă unele chestiuni sensibile, însă dacă te consideri pregătit poate fi un moment în care să-ți depășești limitele. Dacă ești tu cel care împărtășește cu ceilalți din propriile experiențe, este posibil ca feedback-ul cuiva să te deranjeze un pic, însă cu răbdare poți clarifica lucrurile.

Rac

O chestiune emoțională sau financiară se află în vizorul tău astăzi și, deși, poți fi entuziasmat de ceva anume, analizează cu atenție dacă „investiția” pe care o faci este atât în folosul tău cât și al celuilalt. Sau dacă simți că depinzi cumva de acordul celuilalt pentru a face ceva, vezi în ce măsură ești confortabil cu acest lucru.

Leu

Te poți simți grăbit sau impulsionat să faci unele lucruri care, deși știi că ți-ar prinde bine, nu ești convins sau pregătit pentru ele. Orice tentativă de colaborare sau de a se ajunge la un compromis trebuie evaluată cu atenție, astfel încât, în ciuda intențiilor bune ale celuilalt, să nu simți că ți se impun lucruri.

Fecioara

Va trebui să-ți organizezi timpul cât mai eficient posibil, dacă vrei să acoperi tot ce ți-ai propus pentru astăzi. Mai mult decât atât, dacă cineva îți solicită ajutorul, încearcă să găsești o variantă realistă și benefică ție cu care să fii confortabil și care să te nu aglomereze mai mult decât ești deja.

Balanța

E posibil să aștepți mai mult din partea celuilalt, mai multă atenție, implicare, afecțiune sau timp, însă nu ești foarte sigur de cum să pui problema. Pe seară, se poate crea contextul necesar pentru a-ți exprima dorințele sau nevoile, însă va trebui să o faci cu atenție, lăsând mândria la o parte.

Scorpion

Deși poți fi entuziasmat de ceva anume, un lucru, o informație sau o activitate, este posibil ca lipsa de interes sau de înțelegere a unei persoane apropiate să te deranjeze. Mai mult decât atât, dacă libertatea sau spațiul tău personal sunt încălcate, vei căuta să clarifici lucrurile cât mai repede.

Săgetător

Te poți grăbi în a face unele aranjamente, fără să ții cont de resursele pe care le ai disponibile sau fără să te consulți cu cel de lângă tine înainte. Acest lucru poate antrena unele discuții, mai ales seara, în care vei căuta să-ți argumentezi deciziile, mizând pe evidențierea plăcerii sau a satisfacției pe care ți-o aduc.

Capricorn

Va fi mai greu să reziști astăzi unor lucruri sau chiar persoane și poți tinde să acționezi destul de impulsiv, fără să evaluezi foarte bine impactul asupra celuilalt. Dacă cineva ți-a captat interesul sau atenția, vei căuta cu orice preț să-ți pui în evidență unele calități. Poți face un gest sau un cadou cuiva.

Vărsător

Cu Luna în propriul tău semn, astăzi, dorințele și nevoile tale sunt importante pentru tine sau vrei ca cineva apropiat să ți le respecte, însă atitudinea cu care soliciți acest lucru este esențială. Cu cât ești dispus să faci unele compromisuri, cu atât vei vedea mai multă bunăvoință din partea celuilalt.

Pești

Fii selectiv cu informațiile, mediile sau persoanele cu care te înconjori astăzi și încearcă să nu dai crezare la tot ceea ce auzi, până nu te asiguri de autenticitatea informației. Dacă totuși, pe seară, ceva anume te îngrijorează sau interacțiunea cu cineva atinge un punct sensibil pentru tine, păstrează-ți încrederea în tine și în potențialul pe care îl ai.

Horoscop general, săptămâna 3-9 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Decizia luată de autoritățile japoneze, exasperate de turiștii care vin la Muntele Fuji