VIDEO | Horoscop zilnic sâmbătă, 1 iulie 2023. Conjuncția dintre Soare și Mercur își pune amprenta asupra unei zodii

Publicat: 01/07/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 1 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Deși te poți afla într-un proces de explorare, de descoperire a unor lucruri, poate chiar ești plecat într-o călătorie, unele chestiuni de natură emoțională se pot simți destul de profund. Cu cât reușești să păstrezi o privire de ansamblu asupra unei situații, cu atât vei dobândi o înțelegere mai bună.

Taur

Modul în care comunici sau ceea ce vrei să transmiți celorlați are nevoie să fie aliniat cu emoțiile tale pentru a te asigura că este un mesaj autentic. Este important să-ți observi cu atenție stările sau emoțiile, iar dacă ceva anume nu te satisface sau decurge mai lent decât ți-ai fi dorit, evită să forțezi nota.

Gemeni

Interacțiunea cu celălalt, coleg, prieten, partener este foarte importantă pentru tine, însă poate fi ușor tensionată dacă implică pe cineva cu autoritate sau vizează planul socio-profesional. Ceea ce te mobilizează, totuși, este încrederea în valoarea muncii tale, dar și în experiența acumulată.

Rac

Conjuncția dintre Soare și Mercur de astăzi din semnul tău te inspiră și te motivează, amplificând voința și dorința de a da curs unei idei, proiect sau acțiune importante pentru tine. Ținând cont că beneficiezi și de susținerea unui prieten, tot ce rămâne de făcut este să găsești o variantă de implementare.

Leu

Dacă ceva anume nu te satisface, așa cum ți-ai dori sau nu te simți înțeles sau apreciat pe plan personal sau profesional, poți avea o adevărată revelație care îți permite să accesezi resurse interioare extrem de prețioase. O persoană cu influență sau autoritate te susține într-un mod confidențial.

Fecioară

Ești ușor nemulțumit de situația unui parteneriat sau o chestiune emoțională are nevoie de clarificare, în ciuda faptului că te poți afla în compania unui prieten sau într-un loc plăcut și frumos. Partea bună este că ai tot ce-ți trebuie la îndemână pentru rezolvarea lucrurilor cu calm și răbdare.

Balanță

Cu cât eviți graba și împrăștierea în prea multe direcții în același timp, cu atât ai șansa să-ți atingi obiectivele, iar acestea trebuie să fie realiste și clare. Discuția cu cineva, vizând un obiectiv socio-profesional, poate să decurgă într-un mod care te avantajează, mai ales dacă știi cum să te pui în valoare.

Scorpion

Chiar dacă la prima vedere ești reticent în privința luării unei decizii sau nu știi exact cum să abordezi o anumită persoană, dacă urmezi sfatul potrivit, lucrurile pot ieși mai bine decât ți-ai imaginat. Este o zi perfectă pentru a îmbrățișa acea parte liberă și spontană din tine care își dorește să exploreze noi orizonturi.

Săgetător

O chestiune care vizează planul domestic, căminul sau familia îți poate crea un anumit disconfort inițial, însă deții resursele financiare necesare și cunoașterea teoretică pentru rezolvarea eficientă a problemei. Sextilul dintre Jupiter și Soare îți crește randamentul și productivitatea, dar și entuziasmul.

Capricorn

Un zvon, o știre pe care o auzi în treacăt sau o discuție cu cineva îți poate activa unele sensibilități, însă este momentul perfect pentru a conștientiza ceva ce te deranjează și a lucra la acel lucru pentru a te elibera de el. Întâlnirea cu cineva sau o alianță încheiată astăzi poate să fie extrem de avantajoasă.

Vărsător

Cu cât te organizezi mai bine cu unele lucruri sau activități, cu atât îți poți aloca mai mult timp pentru un obiectiv important pentru tine, chiar dacă inițial te-ai îndoit de acest lucru. De asemenea, o investiție în ceva anume contează mult pentru tine, iar faptul că acum ți-o poți permite te încântă în mod deosebit.

Pești

Cu un pic de efort, realizezi că sursa nemulțumirii sau a insatisfacției tale poate să fie ușor înlocuită cu ceva mult mai dinamic și mai plăcut, dacă ești dispus să te lași antrenat de oamenii potriviți. Comunicarea și socializarea cu oameni cu care împărtășești din interese și hobby-uri sunt favorizate.

Horoscop general, săptămâna 26 iunie – 2 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...