VIDEO | Horoscop zilnic sâmbătă, 12 august 2023. Activitățile sau achizițiile planificate pentru astăzi sunt practice și realiste

Publicat: 12/08/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 12 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Luna din Rac îți accentuează conexiunea cu planul emoțional, căminul și familia. Ai o stabilitate emoțională foarte bună care îți permite să fii aproape de cei care au nevoie de susținerea ta dar și reciproca este valabilă. Te poți organiza excelent cu activitățile domestice sau cu o practică spirituală.

Taur

Empatia și grijă față de cei din anturajul apropiat este crescută, fapt care te determină să devii persoana de contact dacă un prieten are nevoie de ajutor. În egală măsură, subiectivitatea ta este amplificată tinzând să te implici cu totul în coordonarea unor situații sau persoane.

Gemeni

Vei căuta să investești mai mult în acele persoane sau activități care îți amplifica pofta și cheful de viață, plecând de la o experiență culinară deosebită, un ambient plăcut sau compania unei persoane foarte dragi ție. Poți fi mai senzual în exprimarea unor trăiri sau emoții însă nu mai puțin realist.

Rac

Trigonul dintre Luna din Rac și Saturn din Pești generează siguranța, stabilitate și încredere îndemnându-te în acele direcții în care poți să crești și să-ți expansionezi orizonturile. O călătorie pe marginea unei ape poate deveni prilejul perfect pentru a-ți pune în evidență creativitatea sau inspirația.

Leu

Indiferent de natura obiectivelor tale, faptul că te sfătuiești într-un mod privat cu o persoană specializată, poate să fie un terapeut sau un consultant financiar te ajută să capeți o mai bună claritate asupra unor lucruri. Încearcă să petreci mai mult timp cu tine, fă o plimbare în natură și relaxează-te pentru a amplifica conexiunea cu tine la un nivel mai profund.

Fecioara

Dacă ai planificat o drumeție în compania unor prieteni sau ești angrenat într-o activitate de grup, experiența în sine poate să fie cu adevărat interesantă. Un prieten poate să joace un rol important prin sfaturile pe care ți le oferă mai ales dacă este o persoană cu mai multă experiență decât tine.

Balanța

Indiferent de contextul în care te găsești, abordarea ta este una responsabilă și asumată, îndreptată spre grija și binele celorlalți. Dacă ai de gestionat unele sarcini profesionale, dai dovadă de strategie și un spirit de leadership excepțional, reușind să mobilizezi toate resursele necesare pentru a-ți atinge obiectivele.

Scorpion

Dacă ai hobby-uri de natură artistică sau activezi în astfel de domenii, inspirația și viziunea de care te bucuri astăzi te susțin în demersurile tale. Și planul relațional decurge satisfăcător, chiar dacă poți fi ușor serios în faza inițială, mai ales dacă nu este o persoană pe care o cunoști foarte bine.

Săgetător

Activitățile sau achizițiile planificate pentru astăzi sunt practice și realiste și au ca scop asigurarea unei stabilități fizice sau emoționale. Conexiunea cu familia, căminul sau planul emoțional este excelentă. O discuție de natură financiară îți oferă o perspectivă investițională bună și demnă de urmat.

Capricorn

Răbdarea, înțelegerea și grija pe care le manifești față de partener sau viceversa, indiferent de natura parteneriatului contribuie la aprofundarea relației și la stabilizarea ei. Orice vizează negocierile sau colaborările este favorizate astăzi grație disponibilității de a vă susține reciproc.

Vărsător

Astăzi ești organizat, atent și eficient în activitățile în care ești angrenat indiferent dacă sunt profesionale sau țin de propria gospodărie. Grijă pe o manifești față de ceilalți fiind dispus să ajuți la nevoie sau să preiei din responsabilitate dacă este cazul îți oferă un sentiment de stabilitate și utilitate.

Pești

Profită de orice fel de activitate creativă sau interactivă care te binedispune și te relaxează. Poate să fie un hobby, un eveniment social la care participi sau o întâlnire romantică, indiferent de situație, imaginația și inspirația ta sunt amplificate. Activitățile cu copiii sunt favorizate.

Horoscop general, săptămâna 7 – 13 august 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Macron pune în alertă toată Europa. România e direct vizată
Antena 1, lider de audiență cu Chefi la cuțite. S-au folosit două amulete
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern