VIDEO | Horoscop zilnic sâmbătă, 15 iulie 2023. O chestiune de ordin emoțional generează confuzie sau neînțelegeri, pentru unii nativi

Publicat: 15/07/2023, 00:00
Actualizat: 16/07/2023, 08:27

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 15 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Cu cât ai o abordare mai clară a lucrurilor și a situațiilor, cu atât vei evita riscul de a te iluziona în unele privințe. Nu miza pe acordurile sau promisiunile făcute astăzi, pot să nu fie sincere sau de durată. Pe seară, te vei organiza mai bine iar confortul material și emoțional capătă amploare.

Taur

Asigură-te că modul în care îți evaluezi resursele, atât personale, cât și financiare, este unul concret și realist, astfel încât să știi exact cât sau dacă este profitabil să investești într-un anumit proiect, indiferent cât de mare este tentația. O discuție cu cineva apropiat mai pe seară generează încredere.

Gemeni

Ceva anume generează confuzie sau o presiune, mai mult psihică decât fizică asupra ta, fapt care îți poate diminua încrederea în unele idei sau convingeri. Interacțiunea pe plan socio-profesional trebuie să fie fermă și clară dacă vrei să-ți atingi obiectivele. Devii mai stabil și mai precaut pe seară.

Rac

O zi cu stări și emoții contradictorii pe care va trebui să le gestionezi corect, evitând scenariile sau exagerările. Încearcă să nu iei decizii radicale, chiar dacă ceva sau cineva nu pare de încredere sau nu te susține așa cum ți-ai dori. Odată ce Luna intră în Rac, pe seară, devii mai clar și mai conștient de nevoile tale.

Leu

Poți să nu te simți validat emoțional sau financiar, într-o anumită privință, și nu știi exact cum să acționezi, însă asta poate să fie doar percepția ta asupra lucrurilor și nu un adevăr absolut. Te poți decide să analizezi în profunzime unele lucruri, mai pe seară, și chiar să te organizezi mai bine financiar.

Fecioară

Poți fi iluzionat de ceva sau cineva sau deziluzionat din cauza comportamentului evaziv sau ezitant. Indiferent de caz, există o nevoie puternică de a-ți focusa eforturile și atenția pe celălalt sau pe susținerea respectivă. Încet și cu răbdare te vei mobiliza, încercând să fii mai practic și mai realist cu planurile tale.

Balanță

Dacă vrei să te pui în slujba cuiva sau a ceva anume sau vrei să-ți oferi ajutorul necondiționat într-o anumită situație este important să o faci într-o manieră realistă și confortabilă și pentru tine. Evită sacrifiicile. Pe seară, te vei strădui să gestionezi o anumită situație într-un mod cât mai asumat și responsabil.

Scorpion

Vei face tot posibilul să convingi pe cineva de un lucru sau cealaltă persoană încearcă să facă unele presiuni asupra ta. Sau dacă ți-ai propus să impresionezi pe cineva cu orice preț, fii sigur că persoana merită eforturile tale. O plimbare mai lungă pe seară în compania unui prieten este binevenită.

Săgetător

O chestiune de ordin emoțional sau un proiect de natură domestică în care te-ai angrenat de ceva timp generează confuzie sau neînțelegeri. Te decizi să analizezi lucrurile mai profund și să vezi care sunt implicațiile emoționale sau financiare, pe termen lung, astfel încât să vezi cum poți aborda mai eficient situația.

Capricorn

Cu cât ești mai răbdător și mai organizat cu activitățile, fără să încerci să faci prea multe lucruri în același timp, cu atât eviți riscul de a te consuma mai mult decât este cazul dacă unii oameni nu înțeleg sau unele lucrurile nu merg așa cum ți-ai propus. Prezența cuiva, mai pe seară, te relaxează și te eliberează.

Vărsător

Lipsa de afecțiune, apreciere sau validare din partea cuiva este percepută într-un mod pregnant sau lipsa unui acord cu partenerul în privința gestionării unor resurse financiare deranjează. Acest lucru generează nevoia de a te organiza mai eficient pe cont propriu, fiind mult mai atent cu resursele disponibile.

Pești

Poți fi mai sensibil sau mai influentabil, astăzi, iar unele interacțiuni pot să aibă un efect de scădere a vitalității sau energiei, chiar dacă încerci să te înconjori cu oameni pe care îi știi. Evită situațiile sau mediile pe care nu le simți benefice și ieși undeva în natură sau fă mai multă mișcare pentru a te încărca cu energie și bună dispoziție.

Horoscop general, săptămâna 10-16 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Simona Halep e fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?