VIDEO | Horoscop zilnic sâmbătă, 19 august 2023. Atenție, Lei! Nu este o zi potrivită pentru unele investiții

Publicat: 19/08/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 19 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O persoană sau o situație anume poate să te scoată un pic din zona de confort necesitând mai multă răbdare din partea ta în prima parte a zilei. Cu cât ești mai clar în ceea ce ți-ai propus cu atât poți evita momentele de confuzie sau nesiguranță. Dacă te simți obosit evită activitățile care necesită precizie.

Taur

Dacă nu ți-ai setat foarte clar obiectivele pentru astăzi, se vor găsi alte persoane care să-ți facă programul și există șansa să nu coincidă întocmai cu ceea ce ai fi avut nevoie. Este posibil să ți să ceară să faci un compromis astfel încât toată lumea să fie mulțumită însă vezi cât de confortabil ești cu acest lucru.

Gemeni

Dacă ești un pic obosit sau tracasat în urma unor lucruri sau activități care ți-au consumat din resurse, poți fi ușor reactiv cu oamenii sau mediul din jurul tău. Partea bună este că-ți revii în fire repede știind exact ce-ți trebuie pentru a-ți accesa forța și puterea interioară.

Rac

Indiferent de cât de tentantă pare să fie promisiunea sau oferta care ți se face, verifică de două ori detaliile sau termenii înainte de a-i da curs. Dacă ești plecat la un drum urmărește cu atenție indicatoarele, mai ales dacă este unul pe care nu ai mai fost până acum. Devii un pic nostalgic mai pe seară.

Leu

S-ar putea ca perspectivele tale financiare sau unele calcule pe care ți le-ai făcut să nu coincidă neapărat cu cele ale partenerului, lucru care va necesita unele discuții. Nu este o zi potrivită pentru unele investiții sau achiziții decât dacă ai cercetat piața în prealabil și mergi la sigur cu unele lucruri.

Fecioară

Atitudinea evazivă a unui partener sau coleg te poate enerva realizând că nu poți miza pe susținerea lui. Totuși dacă stai să te gândești mai bine realizezi că ai destulă voință și încredere în a lua problema în propriile mâini. Dacă există considerente financiare la mijloc s-ar putea să fi nevoit să faci un compromis.

Balanță

Evită persoanele sau mediile care nu sunt potrivite dar și întreținerea unor griji sau gânduri negative. Cu cât îți păstrezi încrederea că ești susținut indiferent de situație cu atât te vei mobiliza mai repede. Îndepărtează-te de oamenii care nu sunt sinceri.

Scorpion

Dacă nu te simți auzit sau susținut așa cum îți dorești sau dacă cineva schimbă ceva ce ați stabilit după bunul său plac, vei deveni mai vocal în modul de manifestare exprimându-ți părerile într-un mod greu de ignorat. Ulterior vei tinde să te retragi simțind nevoia să analizezi mai profund lucrurile.

Săgetător

Te deranjează nesiguranța sau confuzia generată de unele situații sau persoane cu care ești nevoit să interacționezi. Dacă este vizat căminul său familia, ceva de natură emoțională nu pare să fie în regulă. Vei reuși să te mobilizezi singur, chiar dacă îți pui unele întrebări în privința unor obiective de viitor.

Capricorn

O problemă tehnică care îți îngreunează munca sau o neînțelegere între tine și cealaltă persoană face ca unele acorduri sau negocieri să ia mai mult timp decât ai preconizat fapt care îți pune răbdarea la încercare. Chiar dacă reușești să-ți atingi într-un final obiectivul, poți rămâne cu o ușoară nemulțumire.

Vărsător

Evită dezbaterea unor chestiuni financiare importante mai ales dacă simți că etica sau moralitatea celuilalt lăsă de dorit sau că nu poți miza pe ceea ce promite. Ce poți face este să continui să cercetezi cât mai bine piața și să amâni luarea unor decizii pe altă zi.

Pești

Fie lipsa ta de implicare generează tensiune într-o relație fie cerințele neîndreptățite ale celuilalt. Ce poate salva situația este că amândoi aveți aceleași interese deci în loc să vă confruntați puteți mai degrabă să încercați să conclucrați. Angajamentul pe care ți l-ai luat față de cineva poate să devină constrângător în anumite situații.

Horoscop general, săptămâna 14 – 20 august 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Karina Pavăl & iubi, apariție spectaculoasă în Floreasca. Moștenitoarea imperiului Dedeman este, cu adevărat, adorabilă....
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Jumătate de ţară intră sub cod galben de ploi torențiale, grindină și vânt. Zonele vizate
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a vorbit despre recalcularea pensiilor! Documentele pe care pensionarii nu vor...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin este învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce ţări europene vor...
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
Halep a aflat acum NOUL verdict. Decizia nu îi e deloc favorabilă: Toleranță zero
Revoluție pe piața bateriilor auto. Tehnologia pe care o așteptau toți șoferii
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Când vor avea românii următoarea mini-vacanță? De Rusalii vom avea din nou zile libere de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Cercetătorii au găsit o mutație care protejează oamenii de îmbătrânire