VIDEO | Horoscop zilnic sâmbătă, 24 iunie 2023. Interacțiunea cu copiii decurge un pic mai greu, pentru unii nativi

Publicat: 24/06/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 24 iunie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Dai dovadă de disciplină și organizare vis-a-vis de chestiuni de ordin practic și propria sănătate. Îți asumi rezolvarea unor sarcini de rutină, chiar dacă întâmpini și momente care nu-ți susțin concentrarea sau motivația. Devii mai inspirat, pe seară, în a găsi variante mai atrăgătoare de a rezolva lucrurile.

Taur

Interacțiunea cu copiii decurge un pic mai greu, necesitând multă răbdare și toleranță din partea ta, însă poți descoperi că există și metode mai interactive de a-i convinge să facă unele lucruri. Dacă, din punct de vedere emoțional, ceva sau cineva nu rezonează cu tine, îi poți surprinde pe ceilalți cu un altfel de comportament.

Gemeni

Chiar dacă o chestiune profesională sau o sarcină anume te solicită mai mult decât ți-ai dori, reușești să o duci la capăt, folosind într-un mod înțelept experiența și cunoștințele dobândite. Relația cu un prieten poate să nu fie exact așa cum ți-ai dori, însă cu ocazia asta realizezi că-ți poți ține companie de minune și singur.

Rac

Fii atent la negocieri, discuții, cercetări sau drumuri scurte. Încearcă să fii cât mai precis în transmiterea mesajului urmând o strategie pregătită dinainte. Dacă există situații care îți pun la încercare modul în care îți exprimi autoritatea, fii deschis și flexibil în a încerca noi variante prin care să-ți susții ideile.

Leu

Planul financiar trebuie gestionat cu atenție, chiar dacă ești tentat să-ți satisfaci unele dorințe sau plăceri. Dacă partenerul nu agreează o parte din planurile tale de weekend, în ciuda unui sentiment de nemulțumire, găsești într-un mod neașteptat resursele potrivite pentru a-ți atinge scopurile.

Fecioară

Ceva ce-ți place sau îți dorești ca și experiență, deoarece consideri că îți poate deschide noi orizonturi, este perceput diferit de partenerul tău, fapt care te face să pui la îndoială implicarea lui în relația voastră. Totuși, dacă se ivește o oportunitate prin care îți poți îndeplini dorințele, nu ai de gând să o ratezi.

Balanță

Poți avea o stare ușor introvertită, dornic să-ți aloci un pic de timp pentru tine departe de agitația cotidiană. Evită întreținerea unor gânduri mai puțin pozitive sau a unor griji și încearcă să te mobilizezi într-o direcție constructivă. Sunt favorizate meditația, plimbările în natură și discuțiile terapeutice.

Scorpion

Dacă interacțiunea cu un prieten sau într-o relație romantică este mai distantă, din diverse considerente, se pot găsi metode care să vă apropie dacă îți dorești acest lucru. Poți fi plăcut surprins de inițiativa celuilalt de a participa la o activitate interactivă împreună, chiar dacă va trebui să vă schimbați un pic programul.

Săgetător

O zi în care stările sau emoțiile tale sunt destul de vizibile. Dacă ceva anume îți răpește din timpul pentru tine sau nu-ți permite să te bucuri de unele lucruri, așa cum ți-ai dori, apelează la oamenii sau resursele potrivite. Ajutorul s-ar putea să apară de acolo de unde nici nu te aștepți.

Capricorn

Orice plănuiești astăzi și care are ca scop lărgirea orizonturilor fizice sau intelectuale poate întâmpina unele obstacole, însă cu inspirație și susținere din partea partenerului, lucrurile se pot rezolva. Dacă faci o călătorie într-un loc cu care nu rezonezi, vei căuta variante alternative pentru a te simți bine.

Vărsător

Analizezi lucrurile în profunzime, fapt care te determină să fii destul de sceptic și rezervat în modul de manifestare al sentimentelor, mai ales dacă nu te simți „auzit” de celălalt, așa cum ți-ai dori. Pe seară, poți fi plăcut surprins de inițiativa cuiva din familie de a face ceva care îți redă sentimentul de încredere.

Pești

Dacă starea pe care o ai în prima parte a zilei nu este întocmai una pozitivă sau energică, din diverse considerente care pun o oarecare presiune asupra ta, fii deschis la variante de mobilizare. Cum tot ce vizează comunicarea, drumurile sau mișcarea este favorizat, apelează la oricare dintre ele cu încredere.

Horoscop general, săptămâna 19 – 25 iunie 2023:

Previziunile pentru luna iunie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1...
Un semn de circulație cu mari probleme. Mulți șoferi au bătăi de cap
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Decizia luată de autoritățile japoneze, exasperate de turiștii care vin la Muntele Fuji