VIDEO | Horoscop zilnic sâmbătă, 26 august 2023. După-amiază, Luna trece în Capricorn și influențează o anumită zodie

Publicat: 26/08/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 26 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Chiar dacă ți-ai propus să-ți petreci ziua călătorind, ascultând un podcast, interacționând cu oameni cu obiceiuri sau tradiții diferite de ale tale, fii selectiv cu informațiile pe care le preiei, astfel încât să te asiguri că sunt potrivite ție. Pe seară, dacă îți este solicitat ajutorul într-un anume fel, te mobilizezi instant.

Taur

Ai puterea să-ți păstrezi calmul și răbdarea, chiar și atunci când nu vezi nici o logică în acțiunile celuilalt și implicit nu ești de acord cu ele. Cu cât ești mai sigur pe tine, cu atât nu te vei lăsa afectat. Discutarea unor lucruri, pe seară, cu o persoană cu mai multă experiență decât tine te ajută să dobândești claritate.

Gemeni

Chiar dacă te bucuri de susținerea unor prieteni și ești încurajat în unele direcții, te poți simți ușor confuz în privința unor obiective sau planuri socio-profesionale. Nu este o zi potrivită pentru luarea unor decizii în această direcție. Devii mai serios și mai strateg în abordare, mai pe seară.

Rac

Pot apărea tot felul de neînțelegeri sau probleme de comunicare sau o defecțiune tehnică care întârzie procesarea sau distribuirea unor informații, deci negocierile nu sunt favorizate. Apelarea la servicii specializate care pot rezolva cât mai rapid problema este soluția cea mai la îndemână.

Leu

Poți avea discuții aprinse într-un parteneriat, pe marginea unor chestiuni financiare din cauza dorințelor sau intereselor diferite pe care le aveți. Chiar dacă îți doreșți mult unele lucruri, este important să vezi dacă abordarea ta este una realistă. În a două parte a zilei, devii mai responsabil și mai serios.

Fecioară

Atitudinea evazivă sau confuză a celuilalt, din prima parte a zilei, nu-ți oferă prea multe motive de încredere, fapt care pune o oarecare presiune asupra ta. Dacă te simți neînțeles sau vrei mai multă claritate, vei decide să schimbi abordarea, încercând să ai o interacțiune mai constructivă cu celălalt.

Balanță

Deși te poți afla într-o companie foarte plăcută sau într-un loc care îți place, unele griji sau insecurități care există pe fundal generează o ușoară stare de confuzie. Dacă cineva trebuie să-și asume coordonarea unor activități domestice, vei fi primul care se oferă din dorința de a-i ajuta sau susține pe cei apropiați.

Scorpion

Faptul că un proiect anume nu decurge așa cum ți-ai fi dorit te poate dezamăgi un pic, scăzându-ți încrederea în unele persoane, însă te determină în același timp să cauți soluții alternative, lucru care se poate dovedi mai avantajos decât ai fi crezut. O discuție strategică cu cineva pe seară este binevenită.

Săgetător

Gradul tău de subiectivitate poate să fie ușor crescut, ceea ce poate genera o dificultate în a înțelege mai exact care sunt responsabilitățile care îți revin și cu care nu ești de acord. Nevoia ta de libertate este mare și greu de controlat, însă cu cât adopți o atitudine mai asumată, cu atât se pot găși soluții mai eficiente.

Capricorn

Întârzierea sau amânarea unor discuții sau negocieri te poate irita un pic, deoarece îți place să respecți o anumită ordine sau organizare în ceea ce ai de făcut. După-amiază, Luna trece în Capricorn, amplificându-ți determinarea în a prelua gestionarea unor activități sau dezbateri pe cont propriu.

Vărsător

Dacă vrei să iei unele decizii de natură financiară, lucrurile nu par să fie cele mai clare. Fie nu cazi de acord cu partenerul în privința unor lucruri, fie ofertele care ți se fac nu sunt cele mai potrivite, deci mai bine amână luarea unor decizii pe altă zi. Pe seară, te decizi să faci o cercetare mai atentă care să te susțină în proiectul tău.

Pești

Poți să nu fi de acord cu unele responsabilități sau sarcini care îți revin, într-o relație de parteneriat sau o colaborare în care eșți angrenat, fapt care te determină să cauți o soluție de rezolvare cu care să fii confortabil. Te decizi să te sfătuieșți cu cineva cu mai multă experiență decât tine, pentru a capătă mai multă claritate.

Horoscop general, săptămâna 21 – 27 august 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Parcarea mega-aroganțelor! Au 'rupt' cluburile de lux de la Mamaia, de 1 Mai, cu bolizii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Întors în ţară din Germania, un bărbat din Gorj a avut parte de o surpriză...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Cine este tânărul din Suceava care și-a pierdut viața după ce a fost lovit cu...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
INTERDICȚIE pentru șoferii din România. Se reţin certificatul de înmatriculare şi plăcuţele
Micul dejun, secretul siluetei japonezilor. Trucurile alimentare prin care niponii țin bolile la distanță
De ce Gică Popescu nu i-a cumpărat fiicei sale o mașină mai scumpă: „Eu am...
"Am cheltuit peste 120.000 de euro ca să-mi rotunjesc formele". Cum arată suedeza Natasha după...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Planeta Marte ar fi fost „locuibilă” în trecutul îndepărtat, a descoperit roverul Curiosity al NASA