VIDEO | Horoscop zilnic vineri, 1 septembrie 2023. Nevoia de libertate și explorare este amplificată, astăzi

Publicat: 01/09/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 1 septembrie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Sensibilitatea, intuiția și compasiunea ta sunt amplificate astăzi, fapt care favorizează orice activitate de într-ajutorare, consiliere sau vindecare. Prima parte a zilei favorizează introspecția și meditația, însă odată cu intrarea Lunii în Berbec pe după-amiază, îți recapeți din elan și energie.

Taur

Ești sensibil la nevoile celor apropiați și empatizezi puternic cu problemele lor, lucru care te transformă în prietenul perfect… dispus să ajute și să asculte. În același timp, dacă susții o anumită cauză, idee sau proiect de natură umanitară, ești determinat să lupți pentru a-ți apăra convingerile.

Gemeni

Fie latura ta artistică este amplificată, fie cea filantropică. Indiferent de caz, îi poți motiva sau inspira pe cei din jurul tău cu creativitatea, imaginația sau compasiunea de care dai dovadă. Și într-un cerc de prieteni poți fi tu cel care ia inițiativa organizării unei întâlniri cu toată gașca.

Rac

Un podcast pe care îl asculți dis-de-dimineață sau un articol de pe un site de dezvoltare personală este mobilizator, îndemnându-te să crezi în ceva ce are sens și valoare în viața ta. Acest lucru îți schimbă starea de spirit și te determină să abordezi o anumită situație cu mai mult curaj și hotărâre.

Leu

Dacă în prima parte a zilei încerci să-ți faci tot felul de calcule sau socoteli, pentru a vedea exact care sunt resursele financiare pe care le ai disponibile, în a două parte te poți pregăti pentru a pleca într-un city break. Nevoia de libertate și explorare este amplificată, iar tu ești plin de nerăbdare.

Fecioara

Te poți oferi să ajuți pe cineva la nevoie, indiferent de forma în care o faci. Și simplul fapt de a-l asculta pe celălalt se dovedește a fi de mare ajutor pentru el. Dacă, totuși, celălalt nu vrea să schimbe nimic în situația prezentă, ci doar să se plângă de ea, poți adopta o atitudine mai fermă pentru a-l mobiliza.

Balanță

Poți să nu fii foarte activ în prima parte a zilei, iar dacă ai unele sarcini de rezolvat, o vei face într-un ritm cu care să fii confortabil. O ședință de reflexoterapie este binevenită. Odată cu intrarea Lunii în Berbec, pe după-amiază, activitățile cu partenerul se vor amplifica, însă depinde de tine cât de disponibilă ești.

Scorpion

Poți fi ușor confuz pe plan sentimental, întrucât o discuție cu cineva nu oferă prea multă claritate și nu știi exact cum să abordezi situația. La muncă pot exista mici tensiuni, în a doua parte a zilei, dacă atitudinea unui coleg tinde să fie prea directă sau chiar ușor critică la adresa ta.

Săgetător

Nu miza pe emoțiile pe care le ai în prima parte a zilei, deoarece pot fi lipsite de claritate. Dacă simți totuși nevoia să faci o plimbare într-un parc sau pe marginea unui lac pentru a-ți pune ordine în gânduri, nu ezita să o faci. În funcție de concluziile pe care le tragi, pe seară te mobilizezi pentru a le concretiza.

Capricorn

Impresiile, gândurile sau problemele cuiva te impresionează și te determină să sari în ajutor. Sau, dimpotrivă, nu înțelegi foarte multe din interacțiunea cu cineva, deoarece nu rezonezi cu ideile pe care le are fapt care poate genera o anumită tensiune între voi, mai ales dacă este cineva apropiat.

Vărsător

Nu este un moment potrivit pentru luarea unor decizii importante de ordin financiar, din cauza unei stări de confuzie sau incertitudine. În egală măsură, dacă vrei să-ți evaluezi performanța în privința unei activități, poți să găsești cu ușurință motive de nemulțumire. Poți face un drum… pe seară.

Pești

Va trebui să îmbini ceva ce trebuie să faci pentru alții cu ceva ce este important pentru tine ca și individ, astfel încât să-ți satisfaci ambele cerințe. Evită impulsivitatea în privința cheltuielilor, în a doua parte a zilei, și nu pleca la cumpărături fără să-ți faci o listă înainte. Dorința de intimitate este crescută.

Horoscop general, săptămâna 28 august – 3 septembrie 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
E ilegal pentru cei cu CASA la CURTE. Nu poți face asta vecinului. Faci închisoare
Viața la bloc. Cum pot fi diminuate sumele plătite la întreținere
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?