VIDEO | Horoscop zilnic vineri, 11 august 2023. Unii nativi sunt ușor introvertiți, astăzi

Publicat: 11/08/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 11 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

În ciuda unor interacțiuni variate și plăcute, în mare parte, încearcă să nu te împarți în prea mult direcții în același timp. Poți întâmpina ușoare momente de oboseală sau lipsă de motivație, de aceea evită oamenii sau mediile care te suprasolicită. Fii clar în ceea ce vrei să transmiți.

Taur

Dacă faci o cercetare de ordin financiar, e nevoie de o abordare clară și realistă în privința unor obiective pe termen lung și a resurselor pe care ești dispus să le investești. Cineva din familie te susține în demersurile tale sau o discuție cu cineva apropiat pe marginea intereselor tale te binedispune.

Gemeni

Cu Luna în propriul semn… ești proactiv și dornic de o interacțiune care să-ți satisfacă dorințele sau interesele, însă asigură-te că – indiferent de instrumentele pe care le folosești – ești clar în privința obiectivelor tale. Găsește un echilibru între ce este important pentru tine și obligațiile față de cineva.

Rac

Ești ușor introvertit, astăzi. Eforturile depuse pentru a analiza sau a face o cercetare anume te favorizează. Totuși, dacă ceva anume nu pare clar și observi că nu poți miza pe susținerea cuiva așa cum ți-ai dori, necesitând și unele ajustări din partea ta, vei căuta să ajungi la cea mai bună variantă de compromis.

Leu

Poți fi entuziasmat în privința unui proiect care te ajută să interacționezi cu oameni sau domenii de interes pentru tine. Dacă acest proiect are și implicații financiare sau emoționale este esențial să evaluezi cu atenție, dacă ești de acord cu ele. O chestiune administrativă trebuie și ea cumva integrată.

Fecioara

Dacă ceea ce ți-ai propus necesită să colaborezi cu cineva, va trebui să faci mici compromisuri. Ești ușor nemulțumit de modul în care îți pui în valoare creativitatea sau de feedback-ul primit. Totuși, reușești să transformi provocarea într-o oportunitate, reamintindu-ți că deții resurse prețioase pe care ai putea să le folosești.

Balanța

Oricât de mult ai vrea să pleci într- o călătorie sau să ai libertatea de a-ți urma sau exprima o anumită convingere, pot exista responsabilități care te țin pe loc. Poate o chestiune familială sau emoțională are nevoie să fie gestionată cu atenție, astfel încât să-ți poți depăși o anumită nesiguranță.

Scorpion

Deși ești încrezător în abilitățile pe care le ai pe plan profesional și știi exact cum să le folosești pentru a capta interesul unor persoane influente, încearcă să comunici cât mai clar și mai transparent. Dacă observi o ușoară tendință de manipulare din partea cuiva, nu intra în joc.

Săgetător

Ești cu gândul la o călătorie pe care ai vrea să o faci sau la un eveniment cultural, monden la care ai vrea să participi. Trebuie luate în calcul unele considerente de ordin financiar, dar și grija față de o persoană din familie sau o activitate domestică care necesită atenție din partea ta.

Capricorn

Unele sarcini administrative, de natură logistică, sau ceva ce trebui să faci pentru cineva sau în locul cuiva nu pare să facă parte din activitățile tale favorite, însă te mobilizezi înt-un mod eficient. Dacă cineva îți face o declarație sau o propunere, astăzi, verifică cu atenție implicațiile aferente înainte de a-i da curs.

Vărsător

Deși ai puterea de a susține o colaborare constructivă sau o alianță folositoare, este important să-ți depășești unele nesiguranțe emoționale sau care țin de încrederea în tine. Pune-ți creativitatea în valoare, dar clarifică mai întâi ce vrei să obții de la celălalt, înainte de a merge mai departe.

Pești

În ciuda lipsei de claritate pe marginea unei chestiuni relaționale sau a unei colaborări profesionale, cu cât te informezi mai bine, punând întrebările potrivite, cu atât poți evita unele neînțelegeri. Nu este o zi potrivită pentru luarea unor decizii, însă prezența oamenilor potriviți în jurul tău este binevenită.

Horoscop general, săptămâna 7 – 13 august 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Veste tristă despre Florin Piersic. Acum s-a aflat
Vești proaste despre Florin Piersic. Spitalul l-a îmbolnăvit mai rău
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Max Planck, creatorul Teoriei Cuantice. „Nu cunoașterea adevărului, ci succesul care însoțește căutarea lui este...