VIDEO | Horoscop zilnic vineri, 14 iulie 2023. Unii nativi se pot raporta la o chestiune emoțională, într-un mod mai liber decât până acum

Publicat: 14/07/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 14 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Te angrenezi în acele discuții sau experiențe care îți satisfac nevoia de cunoaștere sau informare. Dacă întâmpini momente de îndoială, nesiguranță sau lipsă de motivație, gândind pozitiv, reușești să le depășești. Te poți raporta la o chestiune emoțională, într-un mod mai liber decât până acum.

Taur

Te simți inspirat și dornic de a încerca o nouă abordare care te-ar putea pune în valoare într-un anumit fel. Îți propui să-ți folosești resursele financiare sau o anumită aptitudine într-un mod mai productiv decât până acum, chiar dacă nu ești încă sigur de cum o vei integra în planurile tale pe termen lung.

Gemeni

În ciuda unor posibile neînțelegeri pe plan socio-profesional sau a unor obstacole care îngreunează lucrurile, reușești să te mobilizezi constructiv pentru rezolvarea lor. Ești susținut în a face ceva diferit, un demers anume care se poate adresa unei comunități anume și care îți amplifică valoarea de sine.

Rac

Analizezi lucrurile în profunzime și știi exact cum sau la cine să apelezi, pentru a-ți atinge scopurile. Chiar dacă ai de clarificat unele documente sau de negociat unele chestiuni financiare, abordarea liberă și deschisă pe care o ai servește pe deplin intereselor tale. Vrei să securizezi ceva ce este esențial pentru tine.

Leu

Fii deschis oportunităților care ți se pot oferi și care vizează planul socio-profesional, chiar dacă ai unele ezitări sau dubii în această privință. Te bucuri de multă vizibilitate și receptivitate într-un grup sau o comunitate fizică sau online care este utilă intereselor tale. Poți promova o cauză sau o idee într-un mod convingător.

Fecioară

Dacă interacțiunea cu un partener sau coleg este ușor îngreunată, ești destul de flexibil astfel încât să schimbi abordarea. Indiferent că este vorba de planul profesional sau sentimental, poți folosi experiența și cunoștințele dobândite până acum într-un mod avantajos. Fii deschis la noi prietenii sau interese.

Balanță

Unele chestiuni administrative sau care vizează stilul de lucru au nevoie de mai multă atenție, însă dacă te documentezi un pic sau apelezi la serviciile cuiva specializat, totul se rezolvă. Conștientizarea unei chestiuni de ordin psihologic te poate ajuta să-ți accesezi resursele interioare cu mai multă încredere.

Scorpion

Ai dorința și voința de a face o schimbare care necesită o mobilizare pe mai multe fronturi și chiar dacă nu știi exact cum să abordezi situația, știi că nimic nu este imposibil. Îți dorești mai multă libertate fizică sau intelectuală și vrei să te eliberezi de o anumită presiune care te-a limitat până acum.

Săgetător

Interacțiunea cu celălalt, sentimentală sau profesională, este constructivă și te susține în a-ți atinge obiectivele. Dacă un proiect în care ești implicat necesită mai multe resurse decât ai planificat inițial, reușești să improvizezi apelând la oamenii potriviți care știi că te-ar putea ajuta. Ești flexibil și inventiv.

Capricorn

Eficiența și calitatea muncii sunt esențiale, indiferent că vorbim de propria gospodărie sau sarcinile profesionale. Dacă întâmpini unele impedimente care țin de mișcare, comunicare sau de natură tehnică, cu răbdare le poți depăși. De altfel, o legătură neașteptată cu cineva anume se dovedește de folos.

Vărsător

Poți simți nevoia unor schimbări care să-ți ofere o mai mare libertate de mișcare sau de lucru, fapt care va antrena o mobilizare familială. Dacă negociezi unele lucruri cu un partener, asigură-te că sunteți deschiși și flexibili la a face compromisurile necesare. Ești energic, creativ și afectuos.

Pești

Ești creativ și inspirat și dispus să treci cu vederea unele chestiuni sau persoane care te șicanează. Compania acelor oameni, în prezența cărora te simți familiar sau susținerea lor în cazul în care ai nevoie, contează mult pentru tine. Poți face o vizită alor tăi sau poți vizita un loc de suflet pentru tine.

Horoscop general, săptămâna 10-16 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avem lista completă a concurenţilor Asia Express! Filmările sunt gata să înceapă. EXCLUSIV
FOTO. Cât de frumoasă e fiica lui Ion Țiriac! Moștenitoarea imperiului l-a impresionat cu apariția...
Părinții victimelor lui Vlad Pascu sunt revoltați. Ce a întrebat judecătoarea la proces
Băiețel de 8 ani, în stare gravă după o vacanță cu familia într-un resort de...
Străzi din Bucureşti, cu "nume tâmpite" puse de regimul comunist. "Aşa le-am găsit de când...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Cel mai mare supermarket din România dispare! Ce companie l-a cumpărat și în ce se...
Un român s-a trezit cu amendă pentru ROVINIETĂ dintr-un motiv bizar
„Mă şantajează. Vor să facă asta în secret, fără să îmi iau la revedere.”. Mama...
Produsele marcă proprie din magazine ar putea să dispară! „Nu pot accepta profiturile speculative făcute...
Părinţii victimelor lui Vlad Pascu cer schimbarea încadrării faptelor în omor: Nu ne va alina...
”Fratele” multi-milionar al Prodancei s-a sinucis la Dubai! El a avut în trecut inclusiv o...
Peste CÂT TIMP se refac PLĂMÂNII atunci când renunți LA FUMAT
DECLARAȚIA care trebuie completată în România! ESTE OBLIGATORIE pentru sute de mii de români
Codul Rutier. Schimbarea care îi încurcă pe mulți șoferi
Felicitări și mesaje de Dragobete, pe 24 februarie. Imagini și urări de dragoste cu ”Te...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mă cheamă şefu’ la el în birou şi-mi zice: Am observat că...
Peste 3.000 de oameni, evacuați din cauza unei bombe din cel de-Al Doilea Război Mondial