VIDEO | Horoscop zilnic vineri, 18 august 2023. O zi cu mai multă energie și eficiență decât cea anterioară, pentru unii nativi

Publicat: 18/08/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 18 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi cu mai multă energie și eficiență decât cea anterioară. Abordarea ta este una practică și organizată și chiar dacă mai sunt și activități sau persoane care îți dau bătăi de cap, reușești să te mobilizezi. Stai bine și pe partea financiară, totul este gândit strategic și ești pregătit să sesizezi oportunitățile.

Taur

Astăzi, starea ta de spirit este una optimistă. Dacă este vizat planul profesional, creativitatea și inspirația de care dai dovadă sunt apreciate. Dacă focusul este mai mult pe parte sentimentală, este un moment perfect pentru a te bucura de un hobby în compania partenerului sau de a participa la un spectacol.

Gemeni

Multă activitate și comunicare în jurul casei, pe marginea unor chestiuni domestice pe care vei căuta să le pui la punct cum poți mai bine. Pot exista schimburi de idei ușor tensionate între tine și cineva din familie din cauza grabei cu care vrei să faci unele lucruri. Urmează-ți intuiția și fii conectat cu tine.

Rac

Astăzi ești în plină activitate fizică, intelectuală sau comercială. Ești în mijlocul situațiilor și al discuțiilor, încercând să-ți atingi scopurile și fiind atent la ce se discută și pregătit să sesizezi oportunitățile. Îți poți face unele planuri de drum sau pui la cale ceva care vizează cercul de prieteni.

Leu

O zi cu posibile calcule și chestiuni financiare pe care îți propui să le pui în ordine sau le gestionezi mai atent decât până acum. Dacă unele socoteli nu ies așa cum ți-ai dori, știi cum să pui problema sau la cine să apelezi pentru rezolvarea ei. Dacă ai șansa să negociezi ceva pe plan profesional, o faci într-un mod inspirat.

Fecioară

Tripla conjuncție dintre Lună, Mercur și Marte din semnul tău îți conferă multă vitalitate, energie și dorința de a-ți vedea unele scopuri atinse. Ești proactiv dar și nonconformist în abordare, fiind deschis către noi perspective asupra unor lucruri sau situații. Evită totuși agitația sau nervozitatea.

Balanță

Ai o stare psihică foarte activă pe care o poți folosi constructiv, atât timp cât nu grăbești unele lucruri și nu-ți faci griji inutile, ci mai degrabă îți urmezi intuiția, având încredere că lucrurile se rezolvă. Poate fi un moment bun pentru o ședință de coaching care să te ajute să-ți pui gândurile în ordine.

Scorpion

Chiar dacă sunt unele lucruri pe care vrei să le clarifici cu cineva pe marginea unor proiecte pe care le aveți în comun, grație flexibilității și deschiderii de care dai dovadă, lucrurile se pot aranja într-un mod favorabil. Sunt favorizate activitățile de grup și implicarea în susținerea unor cauze.

Săgetător

Interacțiunea cu persoane cu autoritate sau gestionarea unor proiecte pe plan socio-profesional poate să te favorizeze, atât timp cât nu-ți pierzi răbdarea sau nu forțezi lucrurile. Datorită schimbărilor care tot apar ești nevoit să te adaptezi lor, însă această trăsătură de caracter îți este oricum caracteristică.

Capricorn

Indiferent ce te decizi să faci va avea ca scop să-ți lărgească orizontul fizic sau intelectual. Poate fi o călătorie împreună cu cei dragi, un curs de dezvoltare sau o activitate de natură culturală. Dacă ai destulă răbdare, sunt multe lucruri interesante de descoperit.

Vărsător

Dacă ești angrenat în unele negocieri de ordin financiar, discutarea unui plan de asigurări sau unul de business, cu cât ești mai atent la ceea ce „transmite” celălalt dincolo de cuvintele pe care le folosește cu atât ai șansa să folosești momentul în propriul tău avantaj.

Pești

Fie poți deveni ușor competitiv, dorind să demonstrezi unele lucruri, fie devii mai ferm în privința limitelor pe care le ai într-o relație, indiferent de natura ei. Ziua favorizeacă colaborările dacă îți păstrezi obiectivitatea și știi exact cum să pui problema. Răbdarea îți va fi răsplătită.

Horoscop general, săptămâna 14 – 20 august 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Noua lege obligatorie pentru ȘOFERI. E intrată deja în vigoare: Vă trimite la închisoare
Codul Rutier. Amintirea care vine cu amenzi. Mulți șoferi fac acest gest
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?