VIDEO | Horoscop zilnic vineri, 23 iunie 2023. Cine sunt nativii care trebuie să evite achizițiile financiare

Publicat: 23/06/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 23 iunie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Este important să-ți setezi obiective clare și realizabile și să fii pregătit să faci ajustări la nevoie. Interacțiunea cu copiii necesită răbdare și atenție. Chestiuni de ordin practic și chiar administrativ îți ocupă a doua parte a zilei. Precizia și atenția la detaliu vor fi esențiale, însă evită suprasolicitarea.

Taur

Dacă îți faci planuri de weekend, va trebui să îți organizezi foarte bine programul, astfel încât să acoperi tot ce ți-ai propus. A prioritiza ceva ce este important pentru tine va fi esențial. Pe după-amiază poți opta pentru ceva mai relaxant sau chiar distractiv chiar dacă nu toată lumea este pe aceeași lungime de undă.

Gemeni

Asigură-te că te faci înțeles sau că mesajul celuilalt ajunge la tine într-un mod clar și transparent iar dacă unele lucruri nu sunt clare, păstrează-ți răbdarea. Confortul și stabilitatea propriului cămin sunt importante pentru tine însă se pot ivi destule treburi de făcut care îți solicită timpul și atenția.

Rac

Fii realist și atent la orice vizează aspectul financiar sau unele chestiuni juridice. În prima parte a zilei, s-ar putea să fie nevoie să faci unele compromisuri. Evită negocierile sau procesele de vânzare cumpărare, deoarece pot să nu te avantajeze. Dacă vrei să faci un pic de mișcare, vor exista unele impedimente.

Leu

Ceva din atitudinea celuilalt nu-ți oferă încrederea sau susținerea de care ai nevoie, pe plan personal sau profesional, fapt care te determină să te repoziționezi. În timp ce vei căuta să-ți reevaluezi gradul de implicare în relația respectivă, poți deveni ușor mai distant sau sceptic. Evită achizițiile financiare!

Fecioară

Chiar dacă în prima parte a zilei poți avea o stare ușor confuză sau neplăcută, tinzând să vezi lucrurile într-o lumină mai puțin bună decât sunt în realitate, pe măsură ce Luna trece la prânz în Fecioară, începi să te mai destinzi un pic. Cu siguranță, nu este cea mai potrivită zi pentru colaborări, decât dacă ești dispus să faci unele compromisuri.

Balanță

Dacă planifici o întâlnire cu prietenii, va trebui să te asiguri că te organizezi cu restul sarcinilor într-un mod adecvat. Există tendința de a-ți oferi ajutorul cuiva sau de a accepta să faci ceva doar pentru a mulțumi pe celălalt, indiferent de caz este esențial să fii sincer cu tine și să vezi cum este mai înțelept să procedezi.

Scorpion

Fie atitudinea mai autoritară a unei persoane deranjează, fie ești tu cel care o manifestă, deoarece nu-ți mai poți ascunde nemulțumirea față de ceva sau cineva. Bineînțeles că acest lucru va genera o anumită răceală sau chiar distanța între tine și o persoană dragă, însă lucrurile se pot rezolva printr-o comunicare adecvată.

Săgetător

Unele chestiuni financiare sau familiale au nevoie de clarificare și poate chiar o reajustare a resurselor pe care ești dispus să le investești în termeni de timp, bani sau răbdare. Chiar dacă ceva sau cineva te solicită mai mult decât ți-ai dori, modul organizat și susținut în care lucrezi te ajută să gestionezi excelent situația.

Capricorn

Nu ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul, în prima parte a zilei, pe marginea unei chestiuni financiare sau intime, însă puteți discuta lucrurile cu răbdare. Dacă plănuiești să faci o călătorie, asigură-te că ai tot ce ai nevoie la dispoziție și chiar dacă pot apărea mici impedimente, le poți depăși cu răbdare.

Vărsător

Discutarea unor chestiuni contractuale va necesita multă răbdare și eventual unele compromisuri. Același lucru va fi valabil și în interacțiunea cu partenerul de cuplu. O parte din aceste compromisuri pot fi resimțite ca o ușoară limitare sau constrângere financiară de a te putea bucura de ceva ce-ți place, însă se găsesc ajutoare.

Pești

Deși este important pentru tine să ajuți la nevoie, este la fel de important să-ți setezi reguli sănătoase de cum să ai mai multă grijă de tine, deoarece – în caz contrar – te poți suprasolicita. Respectă-ți propriile nevoi și, dacă simți să împărtășești din ceea ce simți cu cineva apropiat, nu ezita.

Horoscop general, săptămâna 19 – 25 iunie 2023:

Previziunile pentru luna iunie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Decizia luată de autoritățile japoneze, exasperate de turiștii care vin la Muntele Fuji