VIDEO | Horoscop zilnic vineri, 7 iulie 2023. Anumiți nativi analizează în profunzime unele lucruri

Publicat: 07/07/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 7 iulie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Analizezi în profunzime unele lucruri, fapt care necesită liniște și eventual deconectarea de la mediul exterior. Ziua favorizează demersurile artistice, creative, terapeutice sau spirituale, întrucât ești mai conectat cu propriul suflet. O conversație cu cineva apropiat te stimulează intelectual.

Taur

Un proiect în care ești implicat poate solicita mai mult efort din partea ta sau poate un prieten are nevoie de susținere, indiferent de situație ești activ și perseverent în ceea ce ai de realizat. Conversațiile în care ești angrenat astăzi oferă soluții noi și ingenioase. Negocierile și studiile sunt favorizate.

Gemeni

Aspectul pozitiv dintre Mercur, guvernatorul tău, și Uranus îți activează intuiția, imaginația și ușurința în a-ți folosi unele talente sau aptitudini. Interacțiunea cu cineva, pe plan profesional, poate reprezenta contextul perfect în care să-ți evidențiezi ideile într-un mod care să te avantajeze.

Rac

Chiar dacă inițial ceva anume progresează mai lent decât ți-ai fi dorit, poate unele documente iau mai mult timp pentru a fi procesate, în final rezultatele sunt favorabile. Poți descoperi un nou domeniu de interes sau oamenii cu care interacționezi fac parte dintr-un mediu diferit de tine, indiferent de caz, gândirea ta este inovatoare.

Leu

Poți ajunge la esența unei probleme, cu susținerea sau ghidarea potrivită. Fie o chestiune financiară devine clară și știi exact cum este mai bine să procedezi fie o chestiune personală, de natură psihologică capătă un alt sens decât cel avut până acum. Faptul că nu te opui schimbării, ci ești dispus să mergi în întâmpinarea ei te favorizează.

Fecioara

Ziua susține lucrul în echipă sau colaborările, chiar dacă inițial ai unele dubii în această privință. Indiferent de context, personal sau profesional, compania cuiva îți amplifică curiozitatea, deschizându-ți noi orizonturi. Te poți decide să faci o scurtă călătorie, alături de un prieten sau de partener.

Balanța

Cu Luna conjunctă cu Saturn în sectorul muncii și al rutinei zilnice, ești serios, perseverent și dedicat în privința sarcinilor tale, fapt care este apreciat și recunoscut de cineva superior ție. Mai mult decât atât, o conversație rapidă și neașteptată poate fi avantajoasă financiar sau profesional.

Scorpion

Chiar dacă începi ziua cu o dispoziție mai serioasă, ai surpriza să descoperi că există cel puțin o persoană în compania căreia te simți minunat, întrucât aveți aceleași hobby-uri sau interese. Orice activitate sau demers creativ sau romantic este favorizat, iar dacă primești o invitație undeva, nu rata ocazia de a experimenta ceva nou.

Săgetător

O chestiune care vizează o proprietate imobiliară sau căminul în care locuiești decurge mai încet, dar sigur. Dacă faci o modificare în casă sau în spațiul din jurul casei, pe lângă randamentul și eficiența de care dai dovadă, poți fi foarte inventiv cu resursele pe care le ai la dispoziție.

Capricorn

Comunici într-un mod strategic, mizând pe o documentație solidă sau pe un plan făcut dinainte. Schimburile de idei în care ești angrenat sunt utile, constructive și pline de „învățături”, atât pentru tine, cât și pentru cei cărora te adresezi. O zi faină pentru comunicare, predare sau călătorii.

Vărsător

Cu Luna conjunctă cu Saturn în sectorul veniturilor zilnice și al valorii personale, modul în care îți gestionezi resursele este unul atent și precaut. Dacă ești în situația în care ai de făcut unele achiziții pentru tine sau pentru casă, pe cât poți fi de selectiv cu unele lucruri pe atât poți surprinde prin alegerile făcute.

Pești

Chiar dacă ești serios și gânditor în primele ore ale zilei, fără un chef prea mare de a face lucruri, fie te mobilizezi pe parcurs, fie cineva te captează într-o activitate antrenantă. Poți face un scurt drum undeva sau puteți participa la un eveniment. Dacă vrei să faci o postare prin care vrei să împărtășești ceva sau chiar să inspiri pe alții, nu ezita.

Horoscop general, săptămâna 3-9 iulie 2023:

Previziunile pentru luna iulie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China aplică strategia "broaştei fierte", acuză comandantul armatei americane din regiunea Indo-Pacific
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii